- 27 Mart 2019
- 85
- 40
- 28
- Konu Sahibi Goknurcelk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi insallahHamilesiniz
Insallahhh yanilma olasılıgı varmiMaşallah ne kadar net çıkmış testiniz☺ Hamilesiniz hemen kan verin betahcg baktırın bence
Hayırlı olsun Allah sağlık ile doğurup büyütmeyi nasip etsin.Ayy hadi insallah
Kopkoyu cikmis bide masllh. Tebrik ederm. Belirtin falan var miydiSelam arkadaslar adetim 2 3gun gecikti test yaptm cift cizgi lutfen cevaplayn birtane test yaptm acaba hamilemiyim
Ay canım insallahKabak gibi ortada ikinci çizgi hadi hayirli olsun hamilesin
Bu kadar net bir teste bence yok hatta kan verdiğinizde betahcg değeriniz de baya yüksek olabilir. Folik asit e başlamanız gerek bence yarın ilk işiniz kan vermek olsunInsallahhh yanilma olasılıgı varmi
Hamilesin duan kabul olur banada dua et tüp bebek tedavisindeyim temmuz da transfer edicekler tutunsun bebegımAy canım insallah
Allahım bende görür müyüm acabaSelam arkadaslar adetim 2 3gun gecikti test yaptm cift cizgi lutfen cevaplayn birtane test yaptm acaba hamilemiyim
Peki tesekkur ederim :)Bu kadar net bir teste bence yok hatta kan verdiğinizde betahcg değeriniz de baya yüksek olabilir. Folik asit e başlamanız gerek bence yarın ilk işiniz kan vermek olsun
Hayır adet gecikmesinden baska hic bir belirti yokKopkoyu cikmis bide masllh. Tebrik ederm. Belirtin falan var miydi
Rica ederim Rabbim kucağınıza da sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah ve bizim gibi isteyen herkesePeki tesekkur ederim :)
Rabbim herkese sanada nasip etsin cok umitsizdim gercekten 8 aydir olmuyorduAllahım bende görür müyüm acaba
Benim bir kez oldu ama kimyasıyla gebelik geçirdim bu ayda ümitleniyorum çünkü lekelenmem oldu adetten önceRabbim herkese sanada nasip etsin cok umitsizdim gercekten 8 aydir olmuyordu
Insallah canım rabbim bu duyguyu sanada nasip etsin butun isteyenlere :)Hamilesin duan kabul olur banada dua et tüp bebek tedavisindeyim temmuz da transfer edicekler tutunsun bebegım
AminnnRica ederim Rabbim kucağınıza da sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah ve bizim gibi isteyen herkese☺