Arkadaşlar yardımmmm

yelli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
39
1
1
Diyarbakır
Az önce Dr kontrolünden geliyorum. 24 Temmuz hight profil mentor 390 cc takılmıştı .. Dr özellikle sağ çok yukarda inmesi lazımdı dedi. Masaja başla dedi aşağıya bastır . Silikonlsr daha çok yukarda aşağısı daha boş., nolur fikir verin benim gibi olan var mı masajla düzelir mi ! Doktorum iner ama anlam vermiyorum ameliyattan sonra böyle değildi dedi. Damla modeli konuldu .. Onla ilgisi yok dedi.. 10 Eylül'e tekrar kontrol verdi düzelmezse küçük bir operasyonla aşağı alacakmış ; tekrar bıçak altına yatmak istemiyorum.. Aynı sorunu yaşayan oldu mu ;(( damla modeli için aşağıda toplanması lazım ama yukarda benim ki.. ;(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Protez in açılan cep simetrik açıldıysa ve protezin düzgün yerleştirildiler muhakkak düzelir.Ama düzelmezse zaten ameliyatta doktorun protez ceplerinde bir hata yapmış demektir..Ameliyattan sonra Ödemlerden dolayı ve protezin cebe tam yerleşmemesinden dolayı üst lob daha dolgun durabilir.Bu bazen tek gögüstede olabilir,normaldir..Masajla,zorlayarak indirilmesi ne kadar doğru ve etkili olur bilemiyorum .Henüz yeni süreçte sert masajlar iç dikişlere zarar verip ufakta olsa kanama yapabilir.Bu da hematom oluşmasına sebebiyet verebilir... Düzenli doktor kontrollerine git tabi,tekrar operasyondanda korkma.Protezin cebi rahatlatılıp açılacaktır büyük ihtimal.Ama damla protezde protezin dönmesini önlemek içinde fazla boşluk olmaması gerekiyor.. Umarım hiçbirşey gerek kalmadan düzelir,geçmiş olsun...

Ameliyat olalı 11 gün oldu. Simetrilerinde bir sıkıntı yok. Sadece göğüs uçları aşağı bakıyor ve üstlerde silikon daha yoğun. Hersey yolunda geçti sıkıntı yok silikonların dönmesine ihtimal yok dedi. Masajla elbette yerine oturur dedi inşş;(( şekle girer

Öyle dediyse sıkıntı yapma o zaman canım Muhakkak yerine oturacaktır

Canım ilk benim de göğüs uçları aşağıdaydı ikisinin de, şimdi bir meme indi işte diğeri hala aynı..

Az önce Dr aradı rahatlattı beni. Şerit bantı sık çıkarma dedi. Ben ne memeler gördüm dedi yana kaymış sağa sola dönmüş onları bile sabitleyip yerine oturtuyoruz yer çekimi var illa inecekler dedi.sadece güne 2 saat üstten masaj yap dedi. Gerilip kaslarını yorma hayatına bak dedi .. Bu arada adına tıklıyorum artıyı bulamıyorum acaba yeterli mesaj göndermediğim için mi ekleyemedim

Son düzenleme:

Canim ben de ayni durumdayim. Slikonlar yukarda duruyor dedi doktorum, hatta senin icin tek endisem kemiklerinin slikonu birakmamasi dedi ve yukardan asagi yapacagim dairesel bir masaj verdi. sanki asagi dogru sunduruyormusum sarkiyormus gibi geliyor bana bu masaj. Bi de benim gogsum birinden cok buyuk suan ve muhtemelen hic degismiycek bu. Eskiden de biraz ondeydi ama esitleyecegini soylemisti suan daha vahim durumda. Senin doktorun kimdi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm az önce doktorum aradı.. Moral verdi. Masajla düzelir dedi.. Yer çekimi var sadece zaman ver dedi. Şeriti daha da sıktı masajla aşağıya inecek dedi. Sadece daha inmiş olmalıydı diye düşündüm . Gerilme dedi kaslarını germe dedi. Ne sağa sola dönmüş silikonların sabitleyip düzeltiyoruz dedi. Canını sıkma dedi. Bir meme diğerinden büyük olur ya normal dede.. Öyle mi canım seninki. Benim gözüme çok farklı gelmediler simetrikler.ama kürek kemiğimin altından başlıyor nerdeyse Göğüslerim :) inş ikimizinde düzelir canım

Yok benim gogsum ondeydi esitleywcekti ama olmamis. Az bi fark yok bildigin ciddi fark var bende. Inmesini umuyorum ama fark olsa bile kesinlikle mudahale ettirmeye gucum yok, boyle kalsin : ) Cok sevindim senin icin, bence de cok yeni duzelir yani. Fotografin var mi? Telefon uygulamasindan degil de pc den girip fotograf yukleyebiloyosun sanirim. ben oyle yaptim, bakabilirsin benimkilerde cok dikti biraz indiler 3 hafta gecti. Bu arada mesajij ustune tikla mavi olacak yukarda bi mesaj kutucugu var kalem var ordan alinti oluyor tatlim ben de karistirmistim siteyi baya ilk girdigimde:)

Evet başardım ı phone dan yüklüyebilirim sAnırım ama arkadas ekleyemiyorum mesaj sınırı mı var bilemedim . Görmek isterdim bende yüklemek isterim

Son düzenleme:

Canım sen telefondan giriyormuşsun, ben bilgisayardan giriyorsun diye öyle tarif ettim, telefondan arkadaş eklemeyi bilmiyorum canım..

Bir de bu şerit banttan vermedi doktor bana ya belki işime yarardı.

Canım ben İnternet'e ameliyat sonrasına baktım hepsinde vAr. Şimdi göğüs kafesimden sıkıladı acayip baskı yapıyor işe yArayacak gibi .. Ben daha altan ve gevşek kullanmıştım

Of ya bana niye vermedi ki? Haftaya sorcam bakalım.

Belkide bedenine gerek görmedi canım seninkiler iyi durumda mıydı bilemiyorum ..ama sor istersen bir. Burda kullanmayanlarda olmuş olabilir

Verseydi şimdi bu durumda olmazdım belki de..

Ne durumdasinko sen canim? Ben sordum hiiicx gerek yok dedi.

Sağ meme indi sol yukarıda, bastırıyorum üstten masaj gibi ama bıraktım zorlamıycam. Bir şey farkettim çünkü.. O memenin altı daha sert dikişlerin etrafı falan sanırım ödemler var daha ondan inmiyor.

Of ya bana niye vermedi ki? Haftaya sorcam bakalım.

Ben ameliyattan ciktigimda ne şerit ne diren ne de dikis yerlerimde gazli bezle bant yapiyolar ya onlardan yoktu sikica sarmislardi beni çok şükür hiç bir sorun yasamadim ama simdi biri indi asagi dogru digeri daha sert ve yukarda insallah kontrole gittigimde bi sorun cikmaz:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…