arkadaşlar yardımmm edin!

N

nursenaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi nursenaa
Arkadaşlar ilişkiden kaç gün sonra yapılan kan tahlili kesin ve net sonuç verir?ben en son ilişkimden sonra 2 kere adetimi gördüm.fakat yinede 2.adetimin son günü kan testi yaptırdım negatif çıktı.bu kesin sonuçmudur?bunu sormamın nedeni şu an 3.adetimi görüyorum fakat çok az kanamam var.acaba kandamı çıkmadı sizce?

• Konu Sahibi nursenaa
arkadaşım sen öncedende birsürü yok hamilemiyim yok değilmiyim diye msj attın bir mesajında hamile kalmak istediğini bir diğer başlıktada hamile kalmaktan korktuğunu yazıyordun bir diyorsun bekarım hamile kalmaktan korkuyorum bir diyorsun evliyim ne yapmaya çalışıyorsun her ay bir başlık açarak dalgamı geçiyosun bizlerle sen

• Konu Sahibi nursenaa
senin birkere dalga geçtiğin sorundan belli arkadaşım o nasıl soru adet gördüysen ve negatif sonuç çıktıysa kanda tabiki hamile değilsin

• Konu Sahibi nursenaa
dalga geçme gibi bir niyetim yok.hamile kalmak istiorum diye birşey hiç yazmadım ben.aksine istemediğim için şüpheleniyorum.o yüzden soruyorum!

• Konu Sahibi nursenaa
burda kanda negatif olduğu halde hamile olanlar varmış onları okuyunca sordum.dalga geçmek için deil.burda kanda negatif çıktı ama hamileyim diyenler dalgamı geçiyor yani?

• Konu Sahibi nursenaa
dalga geçme gibi bir niyetim yok.hamile kalmak istiorum diye birşey hiç yazmadım ben.aksine istemediğim için şüpheleniyorum.o yüzden soruyorum!

arkadaşım senin bütün msjların kayıtlı bu sitede taratmıştı hatta bir önceki başlıkta bir arkadaş senin yazmış olduğun msjları bu site çok seviyeli bir yer sen her ay hamile kalmaktan korkuyosan git spiral taktır doktora git burda her ay aynı konuyu açamktan bir hamile kalsam diyosun keşke bir kalmasam diyosun yeter ama sen burada kimseyi kandıramazsın arkadaşım:eek:klava:

• Konu Sahibi nursenaa
burda kanda negatif olduğu halde hamile olanlar varmış onları okuyunca sordum.dalga geçmek için deil.burda kanda negatif çıktı ama hamileyim diyenler dalgamı geçiyor yani?

senin gibi bir hamilemiyim bir hamile kalmasam diye kimse her ay başlık atmıyo yok bekarım hamile kalmaktan korkuyorum diye yok evliyim hamile kalıcam diye merak etme herkesin ne kadar samimi olduğu yazdıklarından anlaşılıyo canım:eek:klava:

• Konu Sahibi nursenaa
benim bahsettiğim durum her ay hamile kalmak deil.madem okuyorsun yazdıklarımı dikkatini çekerim 2,5 aylık bir ilişkiden bahsediyorum

benim bahsettiğim durum her ay hamile kalmak deil.madem okuyorsun yazdıklarımı dikkatini çekerim 2,5 aylık bir ilişkiden bahsediyorum

ben yinede seni yönetime bildireceğim burası seviyeli bir yer arkadaşım ben bilmem 2 buçukmu 3 buçukmu orasını

X