Ayri yapicam aslinda ama havaya girecek dusunmucekki huzur bozdugu icin bole oldugunuSırf bu nedenle çocuğunuzun hevesini kırmayın.
Ya herkesi çağırıp gelenlerle güzel bir gün geçireceksiniz.
Ya da eşinizin ailesini ayrı davet edeceksiniz.
Ben olsam ilkini secerdim. Ama eşimin ailesinin gelmemek için haklı gerekçeleri varsa onları da torunlarının yaş gününden mahrum etmemek adına ayrı bir davet düzenlerdim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar yardimm
- Konu Sahibi fiyonk35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hakli gerekcesi falan yok sirf kiskancliktan fesatliktan yapiyoSırf bu nedenle çocuğunuzun hevesini kırmayın.
Ya herkesi çağırıp gelenlerle güzel bir gün geçireceksiniz.
Ya da eşinizin ailesini ayrı davet edeceksiniz.
Ben olsam ilkini secerdim. Ama eşimin ailesinin gelmemek için haklı gerekçeleri varsa onları da torunlarının yaş gününden mahrum etmemek adına ayrı bir davet düzenlerdim.
- 19 Nisan 2014
- 4.396
- 12.808
- 498
Ayri yapicam aslinda ama havaya girecek dusunmucekki huzur bozdugu icin bole oldugunu
Dediğim gibi kendi ailemin veya eşimin ailesinin gelmemek için haklı gerekçeleri olduğuna inanırsam ayrı davet düzenlerdim. Aksi taktirde tek bir doğum günü hazırlardım, evladımı seven gelir.
Neticede siz insanları ayrı ayrı memnun etmek için değil, çocuğunuzu mutlu etmek için parti yapıyorsunuz.
- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
Yerinde olsam 2 doğumgünü düzenlerim. Biri aile için, diğeri çocuğunuzun arkadaşları için. Herkesi davet ederim aile için olana, kv sorarsa ailen gelecek mi diye, elbette gelecekler anne derim. İster gelsin, ister gelmesin.
Ne mühim kayınvalideymiş ya, çocuğunun kalbinin kırılmasından önemli mi?
Umrumda bile olmazdı valla. Bunca zaman çok büyütmüşsün bu kadını gözünde, kıskanç biri belli, ne diye egosunu yükseltiyorsun?
Aileni dışarda niye bırakıyorsun? Neden onunla bir yerlere gidip onu memnun ediyorsun?
Benim çocuğumu düşünmeyip, kendi kafasına göre hareket eden bir insana hiçbir şey yapmam.
Umrumda bile olmazdı valla. Bunca zaman çok büyütmüşsün bu kadını gözünde, kıskanç biri belli, ne diye egosunu yükseltiyorsun?
Aileni dışarda niye bırakıyorsun? Neden onunla bir yerlere gidip onu memnun ediyorsun?
Benim çocuğumu düşünmeyip, kendi kafasına göre hareket eden bir insana hiçbir şey yapmam.
herkes gibi bende aynı şeyi söylicem.sen çağır arkadaşım gelmezse kendi edebidir der susarsın.kaynana trip yapıcak korkusundan çocuğumun doğum gününü ne güzel evladıma zehir ederim nede kendime.alındığın kırıldığın için kw daha bi havalara giricek.ben olsam umrumda olmadığını gözüne sokardım.
- 19 Nisan 2014
- 4.396
- 12.808
- 498
Hakli gerekcesi falan yok sirf kiskancliktan fesatliktan yapiyo
Bu tarz meseleleri bu kadar takmaz ve planlarınızı başkalarına göre yapmazsanız insanların tavırlarının da olumlu yönde değişeceğini göreceksiniz.
- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- 198
Kv , bana Annenleri cagirmasan olmazmi dese ..
Olmaz o, ama seni cagirmasam olur derim...
Hem sen cocuguna dogun gununu yap , Kv gelmis mi gelmemisni , umursama bile .
Hayir bazen bizde kasiniyoruz gibime geliyor ..
Gelirse gelir gelmesede gelmesin cokta tin...
Bosver yahu ,zaten o gelse ne olcak , cocugun yasitlari gelsin , Annenler gelsin yeterli...
Sende araya mesafe koy fazla yuz verme!
Olmaz o, ama seni cagirmasam olur derim...
Hem sen cocuguna dogun gununu yap , Kv gelmis mi gelmemisni , umursama bile .
Hayir bazen bizde kasiniyoruz gibime geliyor ..
Gelirse gelir gelmesede gelmesin cokta tin...
Bosver yahu ,zaten o gelse ne olcak , cocugun yasitlari gelsin , Annenler gelsin yeterli...
Sende araya mesafe koy fazla yuz verme!
Ilk baslarda esim cok mecbur etti.herseyden nem kaptigi icin sorun cikmasin diye idare ettim hep.normalde iyi davraniyo bana ama sadece bana.esim bana ve aileme karsi cok iyi onun hatrina isteYerinde olsam 2 doğumgünü düzenlerim. Biri aile için, diğeri çocuğunuzun arkadaşları için. Herkesi davet ederim aile için olana, kv sorarsa ailen gelecek mi diye, elbette gelecekler anne derim. İster gelsin, ister gelmesin.
Soylede bi durum var benim ailemde bunun tavirlarina kirildi onlarda bunlarla ayni ortamda olmak istemiyo.bunlari hicbi sekilde karsilastirmiyorum.esimde biliyo bunu.oda suzin gibi dusunuyo sen yap gelirse gelir gelmezse gelmez diyo.icten ice kiriliyo anluyorum nekadar laf soyletmesedeIlk baslarda esim cok mecbur etti.herseyden nem kaptigi icin sorun cikmasin diye idare ettim hep.normalde iyi davraniyo bana ama sadece bana.esim bana ve aileme karsi cok iyi onun hatrina iste
- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
bu konuda eşinin de yapabileceği çok şey yok gibi. sonuçta kv. kendi huyu böyle anlaşılan sen yapılanları görmemezlikten geleceksin eşine çok söylenme bence adamında morali bozulmasın sonuçta oda annesinin nasıl bir yapıya sahip olduğunun farkında.. siz eşiniz ve çocuğunuzla mutlu yuvanızı bozmayın.nelileyim hic bole sey gormedik aileye giren herkes gelin yada damat o ailenin insanidir.bastan daha cok uzuluyodum ama disardaki insanlarda anliyolar yaptigi ayrimi.bide bu insan hep dindar takilir.hep ben iyiyim abdestimde namazindayim iyi insanim diye hep soyler.bide kirdigi kalbi gorse.hep diyorum esime zerre kadar hakkim varsa helal etmiyorum ona diye
- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.627
- 448
Ilk baslarda esim cok mecbur etti.herseyden nem kaptigi icin sorun cikmasin diye idare ettim hep.normalde iyi davraniyo bana ama sadece bana.esim bana ve aileme karsi cok iyi onun hatrina iste
Tamam ama kimse için çocuktan fedakarlık yapılmaz.
O istiyorsa, hele de makul bir şeyse akan sular durmalı. Daha nişanlıyım bak ben, şimdiden düşünüyorum çocuğum olduğunda ne güzel şeyler alırım ona, gezdiririm bilmem ne diye. Bir de böyle anne doğumgünüm geliyor dimi diye soracak bana, gerekirse herkesi karşıma alırım ya onu mutlu görmek için. Kayınvalide de gelmezse gelmesin. Benim yavrumdan kıymetli mi.
esime patlamayim diyorum ama gecmiste annesinin gonlunu yaptirmak icin beni cok zorladigi zamanlar geliyo aklima sinir oluyorum.bak senin cocuguna boyle ayrim yapan bi insana beni paspas ettin diyorumbu konuda eşinin de yapabileceği çok şey yok gibi. sonuçta kv. kendi huyu böyle anlaşılan sen yapılanları görmemezlikten geleceksin eşine çok söylenme bence adamında morali bozulmasın sonuçta oda annesinin nasıl bir yapıya sahip olduğunun farkında.. siz eşiniz ve çocuğunuzla mutlu yuvanızı bozmayın.
- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
Sen cok yuz vermissin belli ki.. Benden cokcok once evlisin ama kayinvalidem bana asla boyle bisey yapmaya cesaret edemez. Edersede kimse kusurabkmasin saygimi bozmadan agzinin payini veririm.Arkadaslar kisaca anlatayim.9Yillik evliyim kvdemde bitip tukenmeyen bi kiskanclik var beni kendi begenip almasina ragmen cok sorunlar cikardi.ozellikle ailemi hic istemiyo.bende gorusturmemeye calisiyorum.herseyi ayri yapiyorum yemekleri v.s.cocugum 6 yasinda.hersene gorumcem cocuguna dogumgunu yapar kvdem nerde olsa ogun mutlaka gelirorda bulunur.benim cocugumun dogumgunu geldiginde hep sehir disina kacar zaten bikere buyuk dogumdunu yaptim oda cocuk ozeniyo diye ondada gelmedi.benn olmasamda olur dedi.bende ozamandan beri yapmiyorm.gerginlik oluyo cunku ya der annenleri cagirmasan olmazmi falan diye sinirim bozulacagina yapmayim diyorum.gorunurdede hepsi sanki cok dusunceliler gibi ararlar kutlamak icin bide dalga gecer gibi sorarlar dogumgunu yapcanmi diye.yani bir iki saat benim ailemle oturmaya tahammul edemiyo kadin.kp gorumceyide alip geldi belli etmedi yine.esime baslarda soluyodum bak gelmiyo falan diye.onlari tutuyodu hep ama artik anliyo.oda kiriliyo.bende cocugum icin senede bikere anane babane olsun herkes birlikte olsun istiyorum olmuyo.haftaya yine dogumgunumuz cocugum anne banada yapsakya diyo.yapcam simdi yine bi sorun cikarcak herkes gerilicek.normalde kvye aslinda iyi bi gelinim herhafta giderim kendileri gelir munasip yerlere giderim onunla uzulmesin diye.kizi kvsine ayda yilda bir gider ama onunkilere canim cicim cok kiriliyorum.yine bi dogumgunu geldi simdiden strese girdim sistim valla ((
O gelmesin ozaman o kimki annen gelmesin diyo allahim ya..
İs sende bitiyo cok pohpohlama artik yeter bence..
Yap dogum gununu agiz ucuyla davet et gelmiyorum dersede sen bilirsin de yeter.. catlasin patlasin.. israr etme ..