Evet sonra pisman oluyorum her sene esime dedim gecen bak senin cocugununki olsa gelmez oburune nerde olsa geliyo.artik oda anliyoo kirildi annesine hep uzaktan izledi dogumgununuÇocuğunuzun içinde kalacağına, sizende içiniz burkulacağına yapın doğumgününü. Çağırın gelmezse de gelmez dert etmeyin, ileride pişman olursunuz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar yardimm
- Konu Sahibi fiyonk35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben onu allaha havale ettim zaten.zaten oyle yapiyorum cok samimi olmuyorum haftada bigun esimle gidip gorevimi yapip geliyorum suratta asmiyorumkendi başını yesin kayınvaliden takılma yok say sende hürmetini esirgeme hareketlerini hesaba alma farketmiş sizi üzdüğünü ondan yapıyor belliki böyle.
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
e takılma o zaman en güzel doğumgününü yap en güzel şarkıları çal çık çatır çatır oyna oynat o zaman ben bu kaynana türünü bi çukura toplayıp yakacam zaten sabredin azbabaannemi bi getireyim ilk onu atıcam hattaBen onu allaha havale ettim zaten.zaten oyle yapiyorum cok samimi olmuyorum haftada bigun esimle gidip gorevimi yapip geliyorum suratta asmiyorum
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Çocuğun doğum gününde çocuklar olmalı bence. Büyüklerin gelip gelmemesi çok önemli değil. Çocuğunuzun arkadaşlarını çağırın, eğlenecekleri bir ortam hazırlayın. İnanın anneanne babaannedense böyle çok daha mutlu olur çocuğunuz.Arkadaslar kisaca anlatayim.9Yillik evliyim kvdemde bitip tukenmeyen bi kiskanclik var beni kendi begenip almasina ragmen cok sorunlar cikardi.ozellikle ailemi hic istemiyo.bende gorusturmemeye calisiyorum.herseyi ayri yapiyorum yemekleri v.s.cocugum 6 yasinda.hersene gorumcem cocuguna dogumgunu yapar kvdem nerde olsa ogun mutlaka gelirorda bulunur.benim cocugumun dogumgunu geldiginde hep sehir disina kacar zaten bikere buyuk dogumdunu yaptim oda cocuk ozeniyo diye ondada gelmedi.benn olmasamda olur dedi.bende ozamandan beri yapmiyorm.gerginlik oluyo cunku ya der annenleri cagirmasan olmazmi falan diye sinirim bozulacagina yapmayim diyorum.gorunurdede hepsi sanki cok dusunceliler gibi ararlar kutlamak icin bide dalga gecer gibi sorarlar dogumgunu yapcanmi diye.yani bir iki saat benim ailemle oturmaya tahammul edemiyo kadin.kp gorumceyide alip geldi belli etmedi yine.esime baslarda soluyodum bak gelmiyo falan diye.onlari tutuyodu hep ama artik anliyo.oda kiriliyo.bende cocugum icin senede bikere anane babane olsun herkes birlikte olsun istiyorum olmuyo.haftaya yine dogumgunumuz cocugum anne banada yapsakya diyo.yapcam simdi yine bi sorun cikarcak herkes gerilicek.normalde kvye aslinda iyi bi gelinim herhafta giderim kendileri gelir munasip yerlere giderim onunla uzulmesin diye.kizi kvsine ayda yilda bir gider ama onunkilere canim cicim cok kiriliyorum.yine bi dogumgunu geldi simdiden strese girdim sistim valla ((
- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Evet sonra pisman oluyorum her sene esime dedim gecen bak senin cocugununki olsa gelmez oburune nerde olsa geliyo.artik oda anliyoo kirildi annesine hep uzaktan izledi dogumgununu
Emin olun çocuğunuz için babaannesinin doğumgününe gelip gelmemesinden çok doğum günün olması önem taşıyordur. Her çocuk gibi o da hevesleniyor belli ki. Neden çocuğunuzun hevesini kırasınız sırf kayınvalideniz yüzünden. Ayrıca sizin ailenizle alıp veremediği nedir?
- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Oglunu paylasamadi.hep annemin babamin gelmesine bizim onlara gitmemize sorun cikardi.sanirim miziylada alakali onda olmayani bende hic istemiyo.damat hic takmaz ondan iyisi yok herseyini kapatir.ben ne kadar yapsamda hic yapmiyo muamelesi yapar.Emin olun çocuğunuz için babaannesinin doğumgününe gelip gelmemesinden çok doğum günün olması önem taşıyordur. Her çocuk gibi o da hevesleniyor belli ki. Neden çocuğunuzun hevesini kırasınız sırf kayınvalideniz yüzünden. Ayrıca sizin ailenizle alıp veremediği nedir?
- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
kv kaprisi yüzünden çocuğunu niye üzüyorsun ki.Bugun cocugum sordu yine anne dogumgunum yaklastimi diye icim. Bi tuhaf oldu.hersene bisey uyduruyorum hava soguk disarda ailecek yapcaz falan diye.huzursuz oluyorum bole.kendi annemlerde onun tavrini bildikleri icin onlarda gelmek istemiyo.acaba ayri ayrimi yapsam iki aksam diyorum bilmiyorum yaa daha esimlede konusmadim size bi danisayim dedim
çocuğun için yapacağın doğumgünün güzel geçmesi bi tek kv varlığına mı bağlı Allah aşkına.
sıradan çağır geç,gelir gelmez.kendi keyfi bilir.
zorla değil ya.
sen de çocuğuna ve misafirlere yansıtmazssın bişey.neşe içinde yiyin için eğlenin ne var yani.
bugünler bidaha mı bulunacak.
gelenlerle gayette eğlence içinde geçirebilirsiniz gününüzü.
eşinin gözüne de iyice sokma bu durumu.sen üzerinde durdukça herkes durur.gelmezsse gelmez.
otursun evinde kendi kaprisleriyle.
Birde anneme yaptigimin daha fazlasini yaptigim halde.sirf sorun cikmasin diye yapiyorum.esim allahtan cok iyi.onceden oda anlamiyodu ama artik gordu hallerini onlar icin kirmiyo beniOglunu paylasamadi.hep annemin babamin gelmesine bizim onlara gitmemize sorun cikardi.sanirim miziylada alakali onda olmayani bende hic istemiyo.damat hic takmaz ondan iyisi yok herseyini kapatir.ben ne kadar yapsamda hic yapmiyo muamelesi yapar.
- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Oglunu paylasamadi.hep annemin babamin gelmesine bizim onlara gitmemize sorun cikardi.sanirim miziylada alakali onda olmayani bende hic istemiyo.damat hic takmaz ondan iyisi yok herseyini kapatir.ben ne kadar yapsamda hic yapmiyo muamelesi yapar.
Arkadaşım kusura bakma ama sen baştan çok yüz vermişsin, ne münasebet aileni çağırmana gerek var mı diyebiliyor sana. Evet gerek var sen babaaneysen o da anneanne senin oğlunun eviyse onunda kızının evi bu kadar basit. Madem oğlunu paylaşamıyordu evlendirmeseydi oturtsaydı dizinin dibinde.
Ona sinir oluyorum esime patliyorumkv kaprisi yüzünden çocuğunu niye üzüyorsun ki.
çocuğun için yapacağın doğumgünün güzel geçmesi bi tek kv varlığına mı bağlı Allah aşkına.
sıradan çağır geç,gelir gelmez.kendi keyfi bilir.
zorla değil ya.
sen de çocuğuna ve misafirlere yansıtmazssın bişey.neşe içinde yiyin için eğlenin ne var yani.
bugünler bidaha mı bulunacak.
gelenlerle gayette eğlence içinde geçirebilirsiniz gününüzü.
eşinin gözüne de iyice sokma bu durumu.sen üzerinde durdukça herkes durur.gelmezsse gelmez.
otursun evinde kendi kaprisleriyle.
Cok uzdu beni gereksiz yere allaha havale ettim gectim cektiklerimden.kizindan goruyo bana yaptiklarini ama boyna aciklarini kapatmaya ugrasiyoArkadaşım kusura bakma ama sen baştan çok yüz vermişsin, ne münasebet aileni çağırmana gerek var mı diyebiliyor sana. Evet gerek var sen babaaneysen o da anneanne senin oğlunun eviyse onunda kızının evi bu kadar basit. Madem oğlunu paylaşamıyordu evlendirmeseydi oturtsaydı dizinin dibinde.
- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
öyle yapmayacaksın.Ona sinir oluyorum esime patliyorum
bu kadının kaprisleri ile hayatınızı ele geçirmesine müsade etmemenin en güzel yolu kendi hayatınıza bakmaktır.
sen güzelce davetini yaptıktan sonra gelmemek kv nin ayıbı.
lütfen bunun yüzünden minicik yavrunu da üzme.
eğer sen takmadığını önemsemediğini yansıtırsan çevrene emin ol kimse takmayacaktır.
muhtemelen sen çok hırslanıyor ve sinirleniyorsun ve gerginliğinle etrafındakileri de geriyorsun.yani bunu doğumgünü için söylüyorum.
öyle yapma.donat masanı.oğlusuna da en güzelinden pasta.
oohh bundan büyük mutluluk var mı.
bu sevincini elinden almaya kimin hakkı var.
kimsenin kendi saçma kaprisleri ile başkasının hayatının içine tükürmeye hakkı yoktur sen de alet olma buna.
- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Cok uzdu beni gereksiz yere allaha havale ettim gectim cektiklerimden.kizindan goruyo bana yaptiklarini ama boyna aciklarini kapatmaya ugrasiyo
Hala böyle acaba yapsam mı doğumgünü ya gelmezse diye gerilmeye devam edersen daha çok çektirir o kadın sana. Ben doğumgünümü yaparım ayrım yapmadan da herkesi çağırırım gelen gelir gelmeyenin de keyfi bilir. Çokta umrumda olmaz ben eşim ve çocuğumla o özel günün tadını çıkartırım.
- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
unuttuğunuz bir şey var diğer dünürü ile iyi geçinmek zorunda çünkü oradaki kendi kızı, siz ne kadar kendi isteyip oğlu ile evlendirmiş olsa da siz el kızısınız.. oğlunu aklı sıra sizin ailenizle paylaşmak istemiyor...
sizin yapacağınız çocuğunuzun doğum gününü kutlayın, davet edin gelen gelsin gelmeyene uğurlar olsun...
çocuğunuzu da eşinizi de üzmenin anlamı yok...
sizin yapacağınız çocuğunuzun doğum gününü kutlayın, davet edin gelen gelsin gelmeyene uğurlar olsun...
- 19 Nisan 2014
- 4.396
- 12.808
- 498
Sırf bu nedenle çocuğunuzun hevesini kırmayın.
Ya herkesi çağırıp gelenlerle güzel bir gün geçireceksiniz.
Ya da eşinizin ailesini ayrı davet edeceksiniz.
Ben olsam ilkini secerdim. Ama eşimin ailesinin gelmemek için haklı gerekçeleri varsa onları da torunlarının yaş gününden mahrum etmemek adına ayrı bir davet düzenlerdim.
Ya herkesi çağırıp gelenlerle güzel bir gün geçireceksiniz.
Ya da eşinizin ailesini ayrı davet edeceksiniz.
Ben olsam ilkini secerdim. Ama eşimin ailesinin gelmemek için haklı gerekçeleri varsa onları da torunlarının yaş gününden mahrum etmemek adına ayrı bir davet düzenlerdim.
nelileyim hic bole sey gormedik aileye giren herkes gelin yada damat o ailenin insanidir.bastan daha cok uzuluyodum ama disardaki insanlarda anliyolar yaptigi ayrimi.bide bu insan hep dindar takilir.hep ben iyiyim abdestimde namazindayim iyi insanim diye hep soyler.bide kirdigi kalbi gorse.hep diyorum esime zerre kadar hakkim varsa helal etmiyorum ona diyeunuttuğunuz bir şey var diğer dünürü ile iyi geçinmek zorunda çünkü oradaki kendi kızı, siz ne kadar kendi isteyip oğlu ile evlendirmiş olsa da siz el kızısınız.. oğlunu aklı sıra sizin ailenizle paylaşmak istemiyor...