Arkadaslar kisaca anlatayim.9Yillik evliyim kvdemde bitip tukenmeyen bi kiskanclik var beni kendi begenip almasina ragmen cok sorunlar cikardi.ozellikle ailemi hic istemiyo.bende gorusturmemeye calisiyorum.herseyi ayri yapiyorum yemekleri v.s.cocugum 6 yasinda.hersene gorumcem cocuguna dogumgunu yapar kvdem nerde olsa ogun mutlaka gelirorda bulunur.benim cocugumun dogumgunu geldiginde hep sehir disina kacar zaten bikere buyuk dogumdunu yaptim oda cocuk ozeniyo diye ondada gelmedi.benn olmasamda olur dedi.bende ozamandan beri yapmiyorm.gerginlik oluyo cunku ya der annenleri cagirmasan olmazmi falan diye sinirim bozulacagina yapmayim diyorum.gorunurdede hepsi sanki cok dusunceliler gibi ararlar kutlamak icin bide dalga gecer gibi sorarlar dogumgunu yapcanmi diye.yani bir iki saat benim ailemle oturmaya tahammul edemiyo kadin.kp gorumceyide alip geldi belli etmedi yine.esime baslarda soluyodum bak gelmiyo falan diye.onlari tutuyodu hep ama artik anliyo.oda kiriliyo.bende cocugum icin senede bikere anane babane olsun herkes birlikte olsun istiyorum olmuyo.haftaya yine dogumgunumuz cocugum anne banada yapsakya diyo.yapcam simdi yine bi sorun cikarcak herkes gerilicek.normalde kvye aslinda iyi bi gelinim herhafta giderim kendileri gelir munasip yerlere giderim onunla uzulmesin diye.kizi kvsine ayda yilda bir gider ama onunkilere canim cicim cok kiriliyorum.yine bi dogumgunu geldi simdiden strese girdim sistim valla((
Bugun cocugum sordu yine anne dogumgunum yaklastimi diye icim. Bi tuhaf oldu.hersene bisey uyduruyorum hava soguk disarda ailecek yapcaz falan diye.huzursuz oluyorum bole.kendi annemlerde onun tavrini bildikleri icin onlarda gelmek istemiyo.acaba ayri ayrimi yapsam iki aksam diyorum bilmiyorum yaa daha esimlede konusmadim size bi danisayim dedim
kendi başını yesin kayınvaliden takılma yok say sende hürmetini esirgeme hareketlerini hesaba alma farketmiş sizi üzdüğünü ondan yapıyor belliki böyle.Arkadaslar kisaca anlatayim.9Yillik evliyim kvdemde bitip tukenmeyen bi kiskanclik var beni kendi begenip almasina ragmen cok sorunlar cikardi.ozellikle ailemi hic istemiyo.bende gorusturmemeye calisiyorum.herseyi ayri yapiyorum yemekleri v.s.cocugum 6 yasinda.hersene gorumcem cocuguna dogumgunu yapar kvdem nerde olsa ogun mutlaka gelirorda bulunur.benim cocugumun dogumgunu geldiginde hep sehir disina kacar zaten bikere buyuk dogumdunu yaptim oda cocuk ozeniyo diye ondada gelmedi.benn olmasamda olur dedi.bende ozamandan beri yapmiyorm.gerginlik oluyo cunku ya der annenleri cagirmasan olmazmi falan diye sinirim bozulacagina yapmayim diyorum.gorunurdede hepsi sanki cok dusunceliler gibi ararlar kutlamak icin bide dalga gecer gibi sorarlar dogumgunu yapcanmi diye.yani bir iki saat benim ailemle oturmaya tahammul edemiyo kadin.kp gorumceyide alip geldi belli etmedi yine.esime baslarda soluyodum bak gelmiyo falan diye.onlari tutuyodu hep ama artik anliyo.oda kiriliyo.bende cocugum icin senede bikere anane babane olsun herkes birlikte olsun istiyorum olmuyo.haftaya yine dogumgunumuz cocugum anne banada yapsakya diyo.yapcam simdi yine bi sorun cikarcak herkes gerilicek.normalde kvye aslinda iyi bi gelinim herhafta giderim kendileri gelir munasip yerlere giderim onunla uzulmesin diye.kizi kvsine ayda yilda bir gider ama onunkilere canim cicim cok kiriliyorum.yine bi dogumgunu geldi simdiden strese girdim sistim valla((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?