• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :(

EsramazanS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
4
1
1
28
Arkadaşlar bir sorum olucak size, 23 haftalık gebeyim oğlum olacak Allah kısmet ederse fakat bu zamana kadar sürekli idrar yolu enfeksiyonu lenf bezleri iltihapı reflü vs gibi hastalıklardan başımı kaldıramadım. Şükür bebeğimde bi sıkıntı yok ama bu hastalıklar yüzünden işyerimden çok izin almak zorunda kaldım ve artık sıkıntı yaratmaya başladılar aynı zamanda maddi açıdan çalışmam gerek yeni evliyiz zorlanıyoruz. İşten çıkarabileceklerini ima ettiler bende bu yüzden 9 haftalık yani 48 günlük falan rapor almak istiyorum. Kontrollerim Zekai Tahir'de fakat orası verir mi emin olamadım. Alabileceğim hastane var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

Canım hamılekerı ısten cıkarma yetkılerı yok kı kanunen cıkaramazlar

Çıkarmasalar bile yerime başka birini bakmaları bunu söylemeleri kötü bir durum zaten stresli bi işim var çağrı merkezindeyim ve prim usulü çalışıyorum performans düşüklüğü olduğu zaman zaten tepkiler kötü oluyor, bunlarla uğraşmakta istemiyorum açıkcası

Canım hamılekerı ısten cıkarma yetkılerı yok kı kanunen cıkaramazlar
Çıkarmasalar bile yerime başka birini bakmaları bunu söylemeleri kötü bir durum zaten stresli bi işim var çağrı merkezindeyim ve prim usulü çalışıyorum performans düşüklüğü olduğu zaman zaten tepkiler kötü oluyor, bunlarla uğraşmakta istemiyorum açıkcası

Anlıyrum haklısın Allah yardımcın olsun ara da durumunu anlat yardımcı olurlar heralde benım bı bılgım yk bu knuda

Back