Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Çocuklar üzerine psikologluk
Yetişkinler üzerine psikiyatri görevi yaptım farklı hastanelerde o zamana denk geldi kimseye birşey kanıtlamama gerek yok

Çocuklar üzerine psikologluk
Yetişkinler üzerine psikiyatri görevi yaptım farklı hastanelerde o zamana denk geldi kimseye birşey kanıtlamama gerek yok

Psikologum ilginç bi çalışma tarzınız var beraber klinik açalım bazen psikolog bazen psikiyatrist bazen cerrah kimi zaman da çiköfteci oluruz

Psikologum ilginç bi çalışma tarzınız var beraber klinik açalım bazen psikolog bazen psikiyatrist bazen cerrah kimi zaman da çiköfteci oluruz
Bu normal birşey,üniversiteyi tekrar farklı bir bölümden okuyan herkes istediği gibi değişiklik yapabilir sizde biraz başkalarının kararlarına saygı göstermeyi öğrenin

Bu normal birşey,üniversiteyi tekrar farklı bir bölümden okuyan herkes istediği gibi değişiklik yapabilir sizde biraz başkalarının kararlarına saygı göstermeyi öğrenin

Varolan konunuzdaki tek enterasan durum bu bahsettiğiniz şey olsaydı tabi ki haklı olabilirdiniz,saçmalıklar silsilesinde bi halka olunca durum biraz komik ve inanılmaz oluyor . O zaman önce sağlam bi psikoterapistten analizden geçmenizi öneriyorum,hem kimlik karmaşanızı hem ilişki problemlerinizi çözer hem de çocugunuzla olan ilişkinizi sağlamlaştırır.

Sağolun başkalarının bu konudaki görüşlerine ihtiyaç duymuyorum

Yapı meselesi sanırım ya da çevrenizde böyle birinden etkilendiniz mi ? Evlenmeden önce bana da öyle geliyordu sıkılıyordum bir anda bitiyordu ama derininde çok güvendiğim ilişkimden yediğim kazık yatıyordu mesela

Hayır çevremde böyle birisi yok zaten her zaman da sevgili yapmam 3 kişi oldu en fazla hepsinden de hemen sıkıldığım için daha da kimseyle flört etmiyorum

Nick name Bahar candan olan birinden ne bekliyorduk ki zaten. Allah azaltsın onun gibileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…