- 25 Haziran 2017
- 216
- 81
-
- Konu Sahibi minikorganizer
Çocuklar üzerine psikologluk
Yetişkinler üzerine psikiyatri görevi yaptım farklı hastanelerde o zamana denk geldi kimseye birşey kanıtlamama gerek yok
Bu normal birşey,üniversiteyi tekrar farklı bir bölümden okuyan herkes istediği gibi değişiklik yapabilir sizde biraz başkalarının kararlarına saygı göstermeyi öğreninPsikologum ilginç bi çalışma tarzınız var beraber klinik açalım bazen psikolog bazen psikiyatrist bazen cerrah kimi zaman da çiköfteci oluruz
Bu normal birşey,üniversiteyi tekrar farklı bir bölümden okuyan herkes istediği gibi değişiklik yapabilir sizde biraz başkalarının kararlarına saygı göstermeyi öğrenin
Sağolun başkalarının bu konudaki görüşlerine ihtiyaç duymuyorumVarolan konunuzdaki tek enterasan durum bu bahsettiğiniz şey olsaydı tabi ki haklı olabilirdiniz,saçmalıklar silsilesinde bi halka olunca durum biraz komik ve inanılmaz oluyor . O zaman önce sağlam bi psikoterapistten analizden geçmenizi öneriyorum,hem kimlik karmaşanızı hem ilişki problemlerinizi çözer hem de çocugunuzla olan ilişkinizi sağlamlaştırır.
Sağolun başkalarının bu konudaki görüşlerine ihtiyaç duymuyorum
Söylediğin konudaki demek istedimBir çelişki daha madem yorum istemiyorsunuz niye konu açıyorsunuz
Hemde sizin yorumlarınızın benim açtığım konuyla alakası yok sizinkisi beni eleştirmekBir çelişki daha madem yorum istemiyorsunuz niye konu açıyorsunuz
Hayır çevremde böyle birisi yok zaten her zaman da sevgili yapmam 3 kişi oldu en fazla hepsinden de hemen sıkıldığım için daha da kimseyle flört etmiyorumYapı meselesi sanırım ya da çevrenizde böyle birinden etkilendiniz mi ? Evlenmeden önce bana da öyle geliyordu sıkılıyordum bir anda bitiyordu ama derininde çok güvendiğim ilişkimden yeşimim kazık yatıyordu mesela
bence size uyan biriyle karşılaşmamışsınız dahaHayır çevremde böyle birisi yok zaten her zaman da sevgili yapmam 3 kişi oldu en fazla hepsinden de hemen sıkıldığım için daha da kimseyle flört etmiyorum
Bana da öyle geliyorbence size uyan biriyle karşılaşmamışsınız daha
evet kimse alinti yapmamis konu neydi goremedikYa biriniz de alıntı yapaydınız:) Şimdi bekle kiMune gelsin, silinen konuyu getirsin.
Dimi amaYa biriniz de alıntı yapaydınız:) Şimdi bekle kiMune gelsin, silinen konuyu getirsin.