Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Yüksek lisansla psikiyatrist olamazsınız. Klinik dallarda uzmanlık doktoraya eşdeğerdir.

Profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz yazıyor. Çok çelişkili bilgiler verdiğiniz için dikkatimi çekti.

Hesabı yanlış açtım yetkiliye de bildirdim tamam artık yazımı da kaldırdım siz hala neyin muhabbetindesiniz yaşınızdan başınızdan utanın gelmiş buraya laf yarıştırıyorsunuz

Nasıl böyle oldu mu profilim saygıdeğer çok bilmiş arkadaşlarım?umarım memnun kalmışsınızdır bu konu ilk ve son olarak açtığım konuydu yaptığım bir yanlışlık yüzünden hepinizden özür dilerim hamilelik takvimini yanlış yaptım diye işin aslını bilip bilmeden sataştığınız için bir kişinin haricinde sadece konuya odaklanıp cevap vermeyen hepinize çok teşekkürler bu da forumdaki son yazımdı hepinize Allah biraz da olsa akıl fikir versin İnşallah ve Lütfen sadece işin aslını bildiğiniz,alay etmek amaçlı olmayan,kimseyi küçümsemeyeceğiniz konulara cevap vermeniz dileğiyle...

Hesabı yanlış açtım yetkiliye de bildirdim tamam artık yazımı da kaldırdım siz hala neyin muhabbetindesiniz yaşınızdan başınızdan utanın gelmiş buraya laf yarıştırıyorsunuz
Yazıyı kaldırmak yasak canım hem buraya bi konu açıyosak alacağımız tüm iyi veya kötü tepkiyi kabul ederek açman gerek yorum yaparken de aynı şekilde herkez iölaki aynı düşünmek zorunda değil yani belki sana hakveren de çıkar karşı fikir savunan da önemli olan eleştiri kaldırabilmek yeri geldi açtığım konu tek yorum almadan kapandı yeri geldi bir yorumum için öyle eleştiriler aldım ki oda onun fikridir deyip geçtim anlayış bekliyosan anlayışlı olmalısın

X