- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
- Konu Sahibi minikorganizer
neden kimse alıntı yapmamış, hepiniz ordaydınız be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kimse alıntı yapmamış, hepiniz ordaydınız be
bebeğim sevgili yapamıyormuş 3/5 günde hemen sıkılıyormuş. mesajlaşmak buluşmak istemiyormuş vs vs..
action yokmuş sevmedim
Bahar Cengiz DenizNick name Bahar candan olan birinden ne bekliyorduk ki zaten. Allah azaltsın onun gibileri
Ya pardon da şu an konumuz benim mesleğim mi?Yüksek lisansla psikiyatrist olamazsınız. Klinik dallarda uzmanlık doktoraya eşdeğerdir.
Profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz yazıyor. Çok çelişkili bilgiler verdiğiniz için dikkatimi çekti.
Ayy bende bu isim niye tanıdık diyorum aklıma gelmediNick name Bahar candan olan birinden ne bekliyorduk ki zaten. Allah azaltsın onun gibileri
Yazıyı kaldırmak yasak canım hem buraya bi konu açıyosak alacağımız tüm iyi veya kötü tepkiyi kabul ederek açman gerek yorum yaparken de aynı şekilde herkez iölaki aynı düşünmek zorunda değil yani belki sana hakveren de çıkar karşı fikir savunan da önemli olan eleştiri kaldırabilmek yeri geldi açtığım konu tek yorum almadan kapandı yeri geldi bir yorumum için öyle eleştiriler aldım ki oda onun fikridir deyip geçtim anlayış bekliyosan anlayışlı olmalısınHesabı yanlış açtım yetkiliye de bildirdim tamam artık yazımı da kaldırdım siz hala neyin muhabbetindesiniz yaşınızdan başınızdan utanın gelmiş buraya laf yarıştırıyorsunuz
Bebek muhabbeti nedir :)bebek kimden
Üye hesabını acarken gebelik takvimi ayarlamıs şu yorumların altında cıkan oyuzden herkes sormus ama kaldırdı heraldeBebek muhabbeti nedir :)
Nick zaten belli, baharcandan hahah. Vatandaş her kimse can sıkıntısına burada eğleniyor.Üye hesabını acarken gebelik takvimi ayarlamıs şu yorumların altında cıkan oyuzden herkes sormus ama kaldırdı heralde
Herkes bebek demiş ama ben bebek lafı okumadımm siz nerden oludunuzBütün bunları karnınızdakiyle mi yapıyorsunuz ilginç valla