Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
460
147
Merhaba arkadaşlar iki gün önce gördüğünüz bu kaset testleri yaptım ikiside ilk dakikada değil ama bir saat sonra falan çizgi belirdi kuruma çizgisi mi diye bazı kişilere sordum ama bazı kişiler kuruma değil bazıları da kuruma dedi ama ben emin olmak için kan testi yaptım dün gece kan testimin sonucu da 2.30 çıktı... ama 2 gündür adetim gecikti sizce geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden mi kanda çıkmamış olabilir ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim belirtilerin göğüs ucu acıması ve arada kasık ve belime ağrı giriyor. Ve en son ekledigim ok ile gösterdiğim test de bugün öğlen yaptığım test oda bir saat sonra çizgi belirdi benim kafam çok karışık arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor.😞

Eklentiler

• IMG_20211127_204134.jpg
    IMG_20211127_204134.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20211129_225101.jpg
    IMG_20211129_225101.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20211129_225851.jpg
    IMG_20211129_225851.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 110
Degeriniz 2,3 çıkmamış. 2,3'ten küçük çıkmış. Bana kuruma çizgisi gibi geldi. Adet gormemeye devam ederseniz testleri tekrarlayin. Beklemeniz gereken süre dolunca testlere bakmayin.

Degeriniz 2,3 çıkmamış. 2,3'ten küçük çıkmış. Bana kuruma çizgisi gibi geldi. Adet gormemeye devam ederseniz testleri tekrarlayin. Beklemeniz gereken süre dolunca testlere bakmayin.
orda 2.30 yazıyor lütfen iyice anlayıp bakmadan cevap vermeyin

Eklentiler

• IMG_20211129_225851.jpg
    IMG_20211129_225851.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
1 saat sonra çıktıysa kuruma cizgisi çıkan sonuçlarda küçük malesef ve gebelik önce kana yansır sonra idrara o yüzden malesef negatif bir kaç gün bekleyin gecikme devam ederse kan verin yine yoksa doktora gidin nedenini öğrenmek icin

1 saat sonra çıktıysa kuruma cizgisi çıkan sonuçlarda küçük malesef ve gebelik önce kana yansır sonra idrara o yüzden malesef negatif bir kaç gün bekleyin gecikme devam ederse kan verin yine yoksa doktora gidin nedenini öğrenmek icin
Tamam
Değeriniz 2.30 dan düşük diyor zaten fotoğrafta. Bence sizde iyice anlamadan kükremeyin insanlara.
Kimseye kükredigim yok düzgünce soru sordum ben

Merhaba arkadaşlar iki gün önce gördüğünüz bu kaset testleri yaptım ikiside ilk dakikada değil ama bir saat sonra falan çizgi belirdi kuruma çizgisi mi diye bazı kişilere sordum ama bazı kişiler kuruma değil bazıları da kuruma dedi ama ben emin olmak için kan testi yaptım dün gece kan testimin sonucu da 2.30 çıktı... ama 2 gündür adetim gecikti sizce geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden mi kanda çıkmamış olabilir ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim belirtilerin göğüs ucu acıması ve arada kasık ve belime ağrı giriyor. Ve en son ekledigim ok ile gösterdiğim test de bugün öğlen yaptığım test oda bir saat sonra çizgi belirdi benim kafam çok karışık arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Kusura bakmayın size olan davranışım için birazcık stresli ve üzgünüm farkında olmadan ve bilmeden öyle söyledim

Merhaba arkadaşlar iki gün önce gördüğünüz bu kaset testleri yaptım ikiside ilk dakikada değil ama bir saat sonra falan çizgi belirdi kuruma çizgisi mi diye bazı kişilere sordum ama bazı kişiler kuruma değil bazıları da kuruma dedi ama ben emin olmak için kan testi yaptım dün gece kan testimin sonucu da 2.30 çıktı... ama 2 gündür adetim gecikti sizce geç döllenme olmuş olabilir mi o yüzden mi kanda çıkmamış olabilir ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim belirtilerin göğüs ucu acıması ve arada kasık ve belime ağrı giriyor. Ve en son ekledigim ok ile gösterdiğim test de bugün öğlen yaptığım test oda bir saat sonra çizgi belirdi benim kafam çok karışık arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor.😞
Bildiğim kadarıyla testte 2-3 dk içinde çizgi çıkmalı. 2 saat bulmasında kuruma çizgisi diyorlar

X