• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

yaaa ben demiştim kesin hamilesin diye :) çok sevindim belin ağrıyosa biraz dinlen canım bu aralar çok fazla iş yapma bende 13 haftalık hamileyim daha bugun temizlik yapabildim düşün artık mide bulantıları açlık iştahsızklık bunlara hazırlıklı ol bol bol su iç

yaaa ben demiştim kesin hamilesin diye :) çok sevindim belin ağrıyosa biraz dinlen canım bu aralar çok fazla iş yapma bende 13 haftalık hamileyim daha bugun temizlik yapabildim düşün artık mide bulantıları açlık iştahsızklık bunlara hazırlıklı ol bol bol su iç

teşekkürler canım valla hazırlıklıyım herşeye yok zaten yormuyorum kendimi sağlıklı olsun bebişim yeter benim için hepimize allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :nazar::16:

arkadaşlar hamileyim ama daha çok yeniymiş 4 5 haftalık gibi birşey. beta hcg 451 çıktı değer. yanımda olan yardımcı olan herkese çok teşekkürler. yanlız birşey sormak istiyorum bel ağrısı olurmu hemen yemek yaparken ayaktaydım belim ağrıyo şimdi :49:
Canım belliydi zaten ikinci çizgi silik çıkmış :=))
tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inş

sağolasın canım teşekkür ederim rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin onları hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :nazar::emir_bebek:

Back