Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaaa ben demiştim kesin hamilesin diye :) çok sevindim belin ağrıyosa biraz dinlen canım bu aralar çok fazla iş yapma bende 13 haftalık hamileyim daha bugun temizlik yapabildim düşün artık mide bulantıları açlık iştahsızklık bunlara hazırlıklı ol bol bol su iç
yaaa ben demiştim kesin hamilesin diye :) çok sevindim belin ağrıyosa biraz dinlen canım bu aralar çok fazla iş yapma bende 13 haftalık hamileyim daha bugun temizlik yapabildim düşün artık mide bulantıları açlık iştahsızklık bunlara hazırlıklı ol bol bol su iç
teşekkürler canım valla hazırlıklıyım herşeye yok zaten yormuyorum kendimi sağlıklı olsun bebişim yeter benim için hepimize allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
arkadaşlar hamileyim ama daha çok yeniymiş 4 5 haftalık gibi birşey. beta hcg 451 çıktı değer. yanımda olan yardımcı olan herkese çok teşekkürler. yanlız birşey sormak istiyorum bel ağrısı olurmu hemen yemek yaparken ayaktaydım belim ağrıyo şimdi