Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım günaydın bu sabah kalkınca yaptığında ikinci çizgi silik olsa bile doktorda kan testi yaptır mutlaka yada muayene ol kese bazen geç görülebiliyor.
Garanti hamilesin benimde ayni boyle silik cikmisdi hatta 3 Test yapdim hepsi silik cizgi cikdi cünki daha gebeligin en Erken donemi hamilelik Hormonlari az oldugundan silik cikiyor:) hayirli olsun canim bebisin
bugün pazartesiydi.gittinmi doktora.bence büyük bir ihtimalle hamilesin hemde büsbüyük...
tahmin ettim neyse salla gitsin o zaman 3 ay rahat ederim bende ne yapayım annemler siler yardımların için çok teşekkürler inş. kısmet olurda şuraya güzel haber ile gelirim
canım sen kesın hamilesin hatta ilkinde bile bariz belliymiş ki ikincisinde kanıtlanmış hamile kalınınca bazı ınsanlar grip olur bilgin olsun
bencede valla yat keyfine bak :)nedense bende çok heyecan uyandırdın ve merak ettim.yarını bende merakla beklicem.hayırlısı olur inş. ama olmazsada üzülme.bende biraz öyledir filan die net konuştum ama belirtilerin tutuyo napıyım.yarın mutlaka haber bekliyorum ama :)
canım öğreneyim direk yazıcam buraya. yoksada rabbim öyle uygun görmüştür der çalışmalara devam ederiz . herşeyin hayırlısı artık uyku muyku kalmadı zaten yarına kadar nasıl bekliyecem bilmiyorum.
gittim canım gitmemmi yarın 3 buçukta belli olucak inşallah öyleyimdir gripte oldum ilaçta kullanamıyorum nabıcam bilmem .
nasıl uyuycam sabaha kadar bilmem.birde bişey sormak istiyorum benim yılbaşından sonra günüm var temizlik yapıcam sıkıntı olurmu bebek varsa.ağır kaldırmıyorum ama öyle cam filan silicem.
gittim canım gitmemmi yarın 3 buçukta belli olucak inşallah öyleyimdir gripte oldum ilaçta kullanamıyorum nabıcam bilmem .
nasıl uyuycam sabaha kadar bilmem.birde bişey sormak istiyorum benim yılbaşından sonra günüm var temizlik yapıcam sıkıntı olurmu bebek varsa.ağır kaldırmıyorum ama öyle cam filan silicem.