• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Canım günaydın bu sabah kalkınca yaptığında ikinci çizgi silik olsa bile doktorda kan testi yaptır mutlaka yada muayene ol kese bazen geç görülebiliyor.

Canım günaydın bu sabah kalkınca yaptığında ikinci çizgi silik olsa bile doktorda kan testi yaptır mutlaka yada muayene ol kese bazen geç görülebiliyor.

canım dün yaptığımda silik çıkmıştı yarın sabah ilk idrarımla birdaha yapıcam. zaten doktora gidicem pazartesi sağlık ocağında kan testi yaptırcam kadın doğumcudan da randevu aldım cuma günüde oraya gidicem.ultrosana girerim. hala gelmedi adetim zaten kahverengi akıntıda bitti sayılır. zaten hafta sonu girmeseydi kesin gidicektim doktora ama pazartesiye kaldı artık ozaman bellli olur. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah :49::emir_bebek:

birde kan testine sabah gidicem ben aç karınla veya tok karınla farkedermi?

Garanti hamilesin benimde ayni boyle silik cikmisdi hatta 3 Test yapdim hepsi silik cizgi cikdi cünki daha gebeligin en Erken donemi hamilelik Hormonlari az oldugundan silik cikiyor:) hayirli olsun canim bebisin

Garanti hamilesin benimde ayni boyle silik cikmisdi hatta 3 Test yapdim hepsi silik cizgi cikdi cünki daha gebeligin en Erken donemi hamilelik Hormonlari az oldugundan silik cikiyor:) hayirli olsun canim bebisin

canımmm çok teşekkürler inşallah rabbim nasip etmiştir. inşallah dediğin gibidir. zor bekliyorum inan pazartesiyi gece uyuyamaz oldum heyecandan :17::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

arkadaşlar bu sabah erkenden kalkıp ilk idrarımla test yaptım
$2012-12-23 07.58.35.jpg $2012-12-23 07.59.05.jpg

diğer teste göre bu seferki hem daha erken belirdi hemde daha koyuydu görüldüğü gibi. yine silik ama . bana mesaj atıldı kesinlikle hamile değilsin diye bende üzüldüm ben hamileyim demiyorum ki zaten HAMİLEMİYİM diye soruyorum. tabiki siz doktor değilsiniz ama ben çok acemiyim bu konuda hiç bir bilgim yok daha önce böyle test yapıpta bu çıkan sonuç için yardım almak istedim. sabah erkenden sağlık ocağına gidicem test için. bana dua edin rabbim nasip etsin banada bir bebek :emir_bebek:

bu arada hala olmadım adet 5 6 gün geçti üstünden adet tarihimin.belirtilerimde kayboldu zaten 3 4 gün önce. Sadece göğüslerim hala çok hassas dokunamıyorum uçlarına.

şimdiden yardımcı olmuş ve olacaklara çok teşekkürler.:17::17:

bugün pazartesiydi.gittinmi doktora.bence büyük bir ihtimalle hamilesin hemde büsbüyük...

gittim canım gitmemmi yarın 3 buçukta belli olucak inşallah öyleyimdir :49: gripte oldum ilaçta kullanamıyorum nabıcam bilmem .

nasıl uyuycam sabaha kadar bilmem.birde bişey sormak istiyorum benim yılbaşından sonra günüm var temizlik yapıcam sıkıntı olurmu bebek varsa.ağır kaldırmıyorum ama öyle cam filan silicem. :17::49:

cam silmeyi filanda ertele nasılsa kış.bırak kalsın öyle.nolur nolmaz.bazen bişey yapmadanda düşük tehlikesi olabiliyo.riske girmeye değmez.eğer öyle bi durum varsa ilk 3 ay çok dikkat etmelisin.

tahmin ettim neyse salla gitsin o zaman 3 ay rahat ederim bende ne yapayım annemler siler :1: yardımların için çok teşekkürler inş. kısmet olurda şuraya güzel haber ile gelirim :17:

canım sen kesın hamilesin hatta ilkinde bile bariz belliymiş ki ikincisinde kanıtlanmış hamile kalınınca bazı ınsanlar grip olur bilgin olsun

tahmin ettim neyse salla gitsin o zaman 3 ay rahat ederim bende ne yapayım annemler siler :1: yardımların için çok teşekkürler inş. kısmet olurda şuraya güzel haber ile gelirim :17:

bencede valla yat keyfine bak :)nedense bende çok heyecan uyandırdın ve merak ettim.yarını bende merakla beklicem.hayırlısı olur inş. ama olmazsada üzülme.bende biraz öyledir filan die net konuştum ama belirtilerin tutuyo napıyım.yarın mutlaka haber bekliyorum ama :)

canım sen kesın hamilesin hatta ilkinde bile bariz belliymiş ki ikincisinde kanıtlanmış hamile kalınınca bazı ınsanlar grip olur bilgin olsun

ahhh canım allah mı söyletti acaba inşallah öyleyimdir. :16::16::16::54::54:
ay yok gripi ben her ay düzenli olarak olurum vücudum çok dirençsiz. severiz griple birbirmizi napalım. artık inşallah öğleden sonra belli olacak.

bencede valla yat keyfine bak :)nedense bende çok heyecan uyandırdın ve merak ettim.yarını bende merakla beklicem.hayırlısı olur inş. ama olmazsada üzülme.bende biraz öyledir filan die net konuştum ama belirtilerin tutuyo napıyım.yarın mutlaka haber bekliyorum ama :)

canım öğreneyim direk yazıcam buraya. yoksada rabbim öyle uygun görmüştür der çalışmalara devam ederiz :17:. herşeyin hayırlısı artık uyku muyku kalmadı zaten yarına kadar nasıl bekliyecem bilmiyorum. :43:

canım öğreneyim direk yazıcam buraya. yoksada rabbim öyle uygun görmüştür der çalışmalara devam ederiz :17:. herşeyin hayırlısı artık uyku muyku kalmadı zaten yarına kadar nasıl bekliyecem bilmiyorum. :43:

Canım günaydın bende çok merak ettim inş hamilesindir :=) Allah gönlüne göre versin cnm herşeyin hayırlısını iste hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

gittim canım gitmemmi yarın 3 buçukta belli olucak inşallah öyleyimdir :49: gripte oldum ilaçta kullanamıyorum nabıcam bilmem .

nasıl uyuycam sabaha kadar bilmem.birde bişey sormak istiyorum benim yılbaşından sonra günüm var temizlik yapıcam sıkıntı olurmu bebek varsa.ağır kaldırmıyorum ama öyle cam filan silicem. :17::49:

bence yapma temizliği,,, bebek daha önemli... boş ver, RELAX, cam silme ve ağır kaldırma... ben bebeğimi çok bekledim hamile kalınca cam eşim silmeye başladı temizliği artık beraber yapıyoruz )))))

bence yapma temizliği,,, bebek daha önemli... boş ver, RELAX, cam silme ve ağır kaldırma... ben bebeğimi çok bekledim hamile kalınca cam eşim silmeye başladı temizliği artık beraber yapıyoruz )))))

arkadaşlar hamileyim ama daha çok yeniymiş 4 5 haftalık gibi birşey. beta hcg 451 çıktı değer. yanımda olan yardımcı olan herkese çok teşekkürler. yanlız birşey sormak istiyorum bel ağrısı olurmu hemen yemek yaparken ayaktaydım belim ağrıyo şimdi :49:

ayyy çok sevindim.erken die çizgiler silik çıkmıştı.bel ağrısı olbilir.artık kendini dinlememelisin.göbüş genişlicek bel gerilecek kalça genişlicek bacaklara yük binecek acıycak mide bulanacak başın dönecek halsiz kalacaksın v.s bunların hepsi normal.sadece akıntılarını takip et koyu renkli bi akıntı olmasın şu saatten sonra olursa hemen doktora git.o olmadığı sürece herşey normal.malum bebiş kendine yer yapıyo orda :) bebeğin hayırlı olsun allah güle güle kucağına almak nasip etsin inş. fazla hareket etme ilk bi kaç ay.temizlik v.s gibi...

teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.aynen dinlecem zaten. koyu akıntı derken benim normal akıntılarım üşütürsem sarı normalde şeffaf ve beyaz ama aklımda bulunsun teşekkür ederim.

Back