• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
öncelikle selamlar. benim geçen ay adet tarihim 24.11.2012 idi. ama benim 1 hafta önce atar hep adet tarihlerim. belirtilerim aşırı derecede vardı düne kadar göğüslerimi elleyemiyordum o derece (ama şimdiye kadar göğüslerim hassas olmazdı ve şişmezdi ) resmen yürürken acı çekiyorum. neyse dün gece kahverengi bi leke geldi. dedim tamam oluyorum hasta. ama kendimi bildiğim için kesinlikle bugün aşırı kanamam olurdu 1. günüm çok kanamalı geçer. ama hala tık yok. hala damla damla kahverengi akıntı geliyor. bunlar bende olmayan şeyler olduğu için merak ettim ne oluyor diye. bu arada kist filan yok. bu kahverengi akıntı ne demek. bebek düşündüğüm için korkmaya başladım internette hep kistlerle ilgili şeyler yazıyor. daha önce böyle birşey yaşayan varmı ?
:18:

öncelikle selamlar. benim geçen ay adet tarihim 24.11.2012 idi. ama benim 1 hafta önce atar hep adet tarihlerim. belirtilerim aşırı derecede vardı düne kadar göğüslerimi elleyemiyordum o derece (ama şimdiye kadar göğüslerim hassas olmazdı ve şişmezdi ) resmen yürürken acı çekiyorum. neyse dün gece kahverengi bi leke geldi. dedim tamam oluyorum hasta. ama kendimi bildiğim için kesinlikle bugün aşırı kanamam olurdu 1. günüm çok kanamalı geçer. ama hala tık yok. hala damla damla kahverengi akıntı geliyor. bunlar bende olmayan şeyler olduğu için merak ettim ne oluyor diye. bu arada kist filan yok. bu kahverengi akıntı ne demek. bebek düşündüğüm için korkmaya başladım internette hep kistlerle ilgili şeyler yazıyor. daha önce böyle birşey yaşayan varmı ?

canım bazen de kahverengi lekelenme gebelik belirtisi de olabiliyormuş. gebelik testi yap bence

canım bazen de kahverengi lekelenme gebelik belirtisi de olabiliyormuş. gebelik testi yap bence

acaba yapsam çıkarmı? hüsranada uğramak istemiyorum. en son çare yarına kadar bekleyip yapıcam meraktan öelecem yoksa :18:

kist olmadığını nereden biliyorsunuz?doktor muayenesi ile ise problem yok,bence hormonal bir değişiklik bende de oldu,kist vardı geçti.ama gebe kalmadan önce de oluyor bu durum,gebelik yaşayabilirsin bence yakın zamanda.3-4gün bekleyip eczaneden idrar ile yapılan testle deneyin emin olmak için kanda gebeliğe baktırın derim.10güne kadar adet olunmazsa dr a gidin derim.

Canım mutlaka ecz gebelik testi al hemen yap aklında kalmasın acaba mı diye
ama bence hamile olabilirsiniz bu kanamalar yerleşme olabilir

kist olmadığını nereden biliyorsunuz?doktor muayenesi ile ise problem yok,bence hormonal bir değişiklik bende de oldu,kist vardı geçti.ama gebe kalmadan önce de oluyor bu durum,gebelik yaşayabilirsin bence yakın zamanda.3-4gün bekleyip eczaneden idrar ile yapılan testle deneyin emin olmak için kanda gebeliğe baktırın derim.10güne kadar adet olunmazsa dr a gidin derim.

muayene oldum canım kist gibi bi sıkıntım yok. zaten adet günlerimde şaşmazdı gününden önce gelirdi . o yüzden panikledim 1 2 gün daha beklemek istiyorum. gelmesse direk doktora gidicem.

Canım mutlaka ecz gebelik testi al hemen yap aklında kalmasın acaba mı diye
ama bence hamile olabilirsiniz bu kanamalar yerleşme olabilir

inşallah öyledir canım rabbim bunun için endişelendirsin inşallah. alıcam yarın bi gün daha bekliyim diyorum

inşallah öyledir canım rabbim bunun için endişelendirsin inşallah. alıcam yarın bi gün daha bekliyim diyorum
Bugünün işini yarına bırakma cnm için rahat eder enazından
ben senin yerine olsam hemen test alır yaparım :=)
cnm belkide üstüne görmede olabilir bence sen mutlaka kadın doğuma git muayene ol cnm

Bugünün işini yarına bırakma cnm için rahat eder enazından
ben senin yerine olsam hemen test alır yaparım :=)
cnm belkide üstüne görmede olabilir bence sen mutlaka kadın doğuma git muayene ol cnm

off aslında bende bırakmazdımda ne bileyim bekle diyo içimden bi ses. bu saat oldu hala tık yok akıntı gibi bi kahverengi leke geliyor. yarına kadar beklemem lazım eşimede söylemiycem bekliycem olmassa sabah gidip alıcam artık :) inşallah hamileyimdir. :17::17::emir_bebek:

off aslında bende bırakmazdımda ne bileyim bekle diyo içimden bi ses. bu saat oldu hala tık yok akıntı gibi bi kahverengi leke geliyor. yarına kadar beklemem lazım eşimede söylemiycem bekliycem olmassa sabah gidip alıcam artık :) inşallah hamileyimdir. :17::17::emir_bebek:

İnş cnm ya Allah gönlüne göre versin cnm yarın mutlaka bizede haber olurmu cnm :=))

İnş cnm ya Allah gönlüne göre versin cnm yarın mutlaka bizede haber olurmu cnm :=))

haber vermez olurmuyum hiç. rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. böyle acabayla durmak çok zormuş. :17:

haber vermez olurmuyum hiç. rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin. böyle acabayla durmak çok zormuş. :17:
zor tabi ben sana demiştim cnm git test al işini yarına bırakma enazından aklın rahat olur acaba mı diye dimi cnm :=)))

zor tabi ben sana demiştim cnm git test al işini yarına bırakma enazından aklın rahat olur acaba mı diye dimi cnm :=)))

yok dayanamadım zaten eşime söyledim işten gelince şimdi dışarı çıktı gezmeye gidicez birazdan gelince :17::17: giderken eczaneden alıcam. yapıcam bu gece zaten pazartesiye kadar beklemekte istiyorum teste güvenmiyorum fazla sağlık ocağına gidicem kan testi yaptırmaya hala gelmesse adetim :18::18:

yok dayanamadım zaten eşime söyledim işten gelince şimdi dışarı çıktı gezmeye gidicez birazdan gelince :17::17: giderken eczaneden alıcam. yapıcam bu gece zaten pazartesiye kadar beklemekte istiyorum teste güvenmiyorum fazla sağlık ocağına gidicem kan testi yaptırmaya hala gelmesse adetim :18::18:

Canım testi sabah yap ilk idrarınla daha etkili oluyomuş hatta testin üzerinde yazar
sabah ola hayrola cnm :)

bebek geliyo inş. bebek.aynıı ben yaşamıştım ilk hamileliğimde.hoş gerçi ilk ve son oldu 2. çocuk hala yoktaa :) sanırım hamilesin cnım.çok merak ettim ama hemen haber ver.böyle mutlu haberler bizide sevindiriyo :) hadi bakalım hayırlısı

$Fotoğraf0260.jpg $Fotoğraf0261.jpg $Fotoğraf0262.jpg

arkadaşlarrrr yetişin ben 2 tane test aldım birini sabah ilk idrarımla yaparım birini de şimdi yaparım diye. yaptım tekini ama anlamadım silik çizgi ay bayılcam şimdi silik çizgi oluncada mı negatif oluyor. bakın yükledim resimlerini. telefon pek iyi çekmedi ama 2 dakika bekledim sonra çıktı çizgi ortaya. :18::18::18::18::18:

daha önceden hamilelik deneyimim yok ama bildiğim kadarı ile tek çizgi negatif. iki çizgi olursa hamilelik var. ve burdan takip ettiğim kadarı ile bazen ikinci çizgi biraz silik çıkabiliyormuş. biraz zaman daha geçince yinelemek lazım testi.
hakkınızda hayırlısı olsun.

aynen.canim.kan.testi.yaptircam.pazartesi.bakalim.o.zaman.belli.olur

daha çok erken olduğu için silik çıkıyo zaman geçtikce koyulaşır...ayyy çok sevindim inş. hayırlısı olur :))

inş. canım. Allah isteyen herkese nasip etsin:49:

Back