• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

isstanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
18
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar bi sorum olucak bu yıl 4 yıllık işletme bölümünü kazandım...açıköğretimden 2 yıllık sağlık bölümü okumayı istiyorum ancak pek bi bilgim yok sanırım hem kazandığım bölümü okuyup hemde açıköğretimden bi bölüm okuyabilirmişim..direkmen kayıtmı yapılıyo sınav puanına falan bakılıyomu ? ilk sene kayıt olsam başlasam acaba zor olurmu benim için hem işletme hem açıköğretim ? bide 2 yıllık sağlık bölümünü bitirdiğimde işletme okumamın bana avantajı olur mu ?

Benim bilgim şu şekilde...

Önce 2 yıllık sağlık bölümünü tercih edin.

Orayı bitirdiğiniz taktirde 4 yıllık işletme bölümüne direkt geçiş yapabiliyorsunuz...

Diğer bir seçenek ise sınavsız 2.üni seçeneği...

4 yıllık bir program okurken 3.sınıf ya da 4.sınıf/mezun iken bazı bölümleri seçebiliyorsunuz.

Ama siz daha yolun başında olduğunuz için ilk seçenek daha makul gibi görünüyor sizin için.

evet hem örgün okuyup hemde açıkögretimden okuyabilosun öss grmiş olman yeterli ama onun bi prosedürü vardı ssnrm 1 yıl okuyunca 2.üni şeklinde yazabiliodun bence aöf bürosunu ara detaylı bilgi al:3:

sağolun arkadaşlar...yani istesemde ilk 2 sene başvuramıyorum 3.sınıfa geçince başvurucam..ben ikinci üni olarak okumayı istiyorum...sağlık bölümünü açıköğretimden okursam sağlık alanında bir iş ararken işletme bölümünü bitirmiş olmamın avantajı olur mu ?

Back