Arkadaşlar yardımcı olur musunuz

hayaller-2030

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
46
11
88
Arkadaşlar iyi günler.Kizim 5 yaşında yaklaşık bir senedir ben erkeğim diyor. Erkek çocuk oyuncaklarını ve kıyafetlerini istiyor. Başına gelen varmı ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım nasıl yonlendirmeliyim

Arkadaşlar iyi günler.Kizim 5 yaşında yaklaşık bir senedir ben erkeğim diyor. Erkek çocuk oyuncaklarını ve kıyafetlerini istiyor. Başına gelen varmı ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım nasıl yonlendirmeliyim

Yanlış anlamayın ama annesisiniz ama konu başlığınız özensiz konuyu asla özetleyen bir soru değil, konuyu yanlış yere açıp duruyorsunuz. Neden şaşırdınız anlamadım.

Yanlış anlamayın ama annesisiniz ama konu başlığınız özensiz konuyu asla özetleyen bir soru değil, konuyu yanlış yere açıp duruyorsunuz. Neden şaşırdınız anlamadım.
Şaşırmam kadar normal bir durum olamaz diye düşünüyorum. Daha önce başıma gelmedi, çevremde yasayanda yok. Pedagog yardımı almaya başladık düzelmede mevcut. Benim ebeveyn olarak kızıma nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda başından geçenlerden fikir almam bu durumun üstesinden gelebilmemiz için destekleceği olacagını düşündüm. Bu platformda; yardım alma, tecrübe paylaşma konusunda kurulduğu için en iyi fikir alabileceğim yerdir kanısındayım. Konuyu yanlış yere açma probleminde ise platformu sık kullanan biri değilim mazur görün

Back
X