- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
-
Bakalim düsünuyorum ama korkuyorumEvet alisana spiral vucuda alisana kadar yogun oluyor sonra normale donuyor
Insallah guvenilirdirKorkulacak birşey yok ki cok guvenilir birsey adetli iken gitmeniz lazim cok kolay basit birsey artik saglik ocaklari bile takıyor
aynen herkes o sekilde kullanir kime istersen sorabilirsin eczaci vs..adet kanamasi veya milatari onemsenmeksizin 8.gunde illa 2.kutuya gecilirHmm bi takip edim bakim
iyi bari tmm ozmnYo suan bi agrim yok
Basit bir islem mi? Anesteziye gerek oluyor mu? Ben de dusunuyorum ama karar veremedim henuzKorkulacak birşey yok ki cok guvenilir birsey adetli iken gitmeniz lazim cok kolay basit birsey artik saglik ocaklari bile takıyor
Kutunun bittigi gunden itibaren sayilirsa pazar gunü adet olmam lazimaynen herkes o sekilde kullanir kime istersen sorabilirsin eczaci vs..adet kanamasi veya milatari onemsenmeksizin 8.gunde illa 2.kutuya gecilir
kutu bittikden 1 gun sonra kutunun bittigi gun sayilmaz cunku 21.gun hapi die gecerKutunun bittigi gunden itibaren sayilirsa pazar gunü adet olmam lazim
peki aciyormu ya bugun doktora gttm vala dio anesteszi ile anca sana takilir dedi biraz alttan mauyenede kastim kendimide ondan pyle bisi dedi kafama takildiYok canim ne anestezisi yatıyorsun kalkiyorsun hemsire iyi bi hemsire ise 2 dk bile surmuyor
Bkutu bittikden 1 gun sonra kutunun bittigi gun sayilmaz cunku 21.gun hapi die gecer
Bakalim pazar veya p.tesi olmam lazim insallah artikkutu bittikden 1 gun sonra kutunun bittigi gun sayilmaz cunku 21.gun hapi die gecer
heheh olursun kesin mrk etmeB
Bakalim pazar veya p.tesi olmam lazim insallah artik
Sana guvendim bak dediklerin çıkıyoheheh olursun kesin mrk etme
heheheh kime sorarsan sor aynini diyecektir ztnSana guvendim bak dediklerin çıkıyo
Ama ne zaman kendime iyi bi yontem bulursam ozaman rahatlicamheheheh kime sorarsan sor aynini diyecektir ztn
ozaman bulursan bana mutlaka yaz hehe minihap die bisi varmis zararsızmis ama turkiyede satılmıyor nasil sinirlendm anlatamam bu haplar progesteron icerikliymis kilo pihti vs.sorunlar yapmiyormus nette girincede yaziyor ama satiş yokAma ne zaman kendime iyi bi yontem bulursam ozaman rahatlicam
ozaman bulursan bana mutlaka yaz hehe minihap die bisi varmis zararsızmis ama turkiyede satılmıyor nasil sinirlendm anlatamam bu haplar progesteron icerikliymis kilo pihti vs.sorunlar yapmiyormus nette girincede yaziyor ama satiş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?