Arkadaslar yardimci olur musunuz

Zgnzynpmstf

Zeynom
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
257
52
28
Spiral hakkinda bilgisi olan varmi korunmak icin ne kadar güvenilir yan etkileri nasıl olur bide kilo yapiyo mu

Spiral hakkinda bilgisi olan varmi korunmak icin ne kadar güvenilir yan etkileri nasıl olur bide kilo yapiyo mu
bugun doktora gittim sordm hormonlunspiral adet duzenszligi yapiomus adet miktarini azaltiomus en sevmedigimnhormonsuz olanda bakır spiral glb oda kayio ikidebir isin yoksa doktora git

bugun doktora gittim sordm hormonlunspiral adet duzenszligi yapiomus adet miktarini azaltiomus en sevmedigimnhormonsuz olanda bakır spiral glb oda kayio ikidebir isin yoksa doktora git

Ya normalde hap guvenilir. Ama beni mahvetti hep şiştim kollarimda ağrı yapıyo napicam şaşırdım iyice. Kimisi spiral diyo e ona da ne kadar güvenebilirim heray nereye kadar korkuyla yasicam. Hap ayrı derttt ooffff

Ya normalde hap guvenilir. Ama beni mahvetti hep şiştim kollarimda ağrı yapıyo napicam şaşırdım iyice. Kimisi spiral diyo e ona da ne kadar güvenebilirim heray nereye kadar korkuyla yasicam. Hap ayrı derttt ooffff
bende yazz baslamistm bacak agrisi yapti pihti ile alakali kola vuran agri plursa bacakda sisme sonra bacakda agri dizde yada birde göğüs agrisi çarpıntı bumlar olursa derhal birakiniz yazior yazz kullandm 3 gun sonra dedm tmm micyrogonnm iceym 1 tane ictm çarpıntı yapti fecii panik atak gibi dedm ölümculmus boyle durumlarda bnde spordan dolayi oldu saniyordm bacagimi anlamamistm bakalm zor regl olurum artk haplari karistrsm die spirala gelince duzneszlk yaparmış hic olcak sey deil kanamanida azaltiomus gelmiomus yada doktor dedi sordm buugun de spirali kendin aliomusun filan kayarsa ikodebir ugrascam mi onla ben ne anladm o isden doktor spiral tak dedi kolaydi

Valla canım madem ki ayni dertten muzdaripiz ozaman bizim hem saglam hemde az yan etkisi olan bi yöntem bulmamiz lazim

Sadede adet suresini cogaltiyor 4 gun suruyorsa 1 haftaya çıkıyor ilk zamanlar yoğunlukta oluyor sonra normale donuyor kilo yapmaz dert etmeyin

Evet alisana spiral vucuda alisana kadar yogun oluyor sonra normale donuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…