- 23 Ocak 2024
- 327
- 106
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah artar canımdüşük beta hcg çıkınca üzüldüm 5 .gün embriyosu iki adet taze transfer oldum ayın 12 de dün transferin 10.günüydü kan testi verdim 13.1 çıktı normalde testime iki gün var böyle değeri olup artan oldu mu bana yardımcı olabilir misiniz
Amin canımİnşallah artar canım
Bende yumurtlama tedavisi gördüm, cuma günü değerim 6,7 çıktı. Salı günü tekrar kan testi vereceğim. Umarım geç döllenmedir zamanla yükselir.Değeri böyle olan arkadaşlar var mı
Canım transferinin kaçıncı günüBende yumurtlama tedavisi gördüm, cuma günü değerim 6,7 çıktı. Salı günü tekrar kan testi vereceğim. Umarım geç döllenmedir zamanla yükselir.
Canım transferi
Transfer değil, yumurtlama tedavisi. Femara kullandım. 8 martta yumurtam 19,5 mm idi. Çatlatma iğnesi vermedi doktor gün aşırı önerdi. Yani 9-11-13 Mart değerlendirildi. Tam 2 hafta sonra da beta demişti. Cuma beta verdim 6,7 çıktı sonucum. Salı tekrar beta bakılacakCanım transferinin kaçıncı günü
İnşallah, umarım hepimiz sağlıklı yükselen sonuçlarla karşılaşıp kavuşuruzAy inşallah tutunmuştur benim tüp bebek transferi oldu 10.gün kan verdim 13.1 çıktı netten bakındım adete yakınsa değer düşük çoksbiliyormuş umarım ikimizde bebeğine kavuşur
Maalesef düştü kimyasal gebelikYükseldimi aynı durumu bende yaşıyorum
Benim değerim düştü kimyasal gebelik oldu protestona iğne fitil yükseltmez doktorum ilaçlarını bırak dedi bende bıraktım 3 gün sonda adet oldumMerhaba benim de bete hcg transferin 10.günü 14.65 çıktı.Sizinki yükseldi mi? Birde progeston iğneleri beta hcg sonucunu yükseltir mi?
Benim kimyasal gebelik olduSonuçlarınız ne oldu arkadaşlar?
Gebeliğiniz devam etti miMerhaba benim de bete hcg transferin 10.günü 14.65 çıktı.Sizinki yükseldi mi? Birde progeston iğneleri beta hcg sonucunu yükseltir mi?
Benim bugün 12. Gün ve 19,24 çıktı beta hcg bana umut oldunEvet devam ediyor 10. Gün 14.65 , 12. gün 30,14. gün 107 ,16.gün 288 çıktı değerlerim