Akşam ozele gıtsem kılınıge bıze yakın orda ogrenebılırmıyım acabaAy bundan koyusu olamazdı bir acile gidip kan test verseydin hemen
Esın ıste onu beklıyorum canım ınsallah hamıleyım akşam yada yarın gıdıcemNasıl hastaneye gitmeden durabiliyorsun canım ya ? Ben olsam çoktan tabanları yağlamıştım
Eşim ıste onu beklıyorumNasıl hastaneye gitmeden durabiliyorsun canım ya ? Ben olsam çoktan tabanları yağlamıştım
Sızın nasıl oldu
Kız sen hamilesin zaten ben başkasına yazdım o mesajıSızın nasıl oldu
Ya kendıme sandım ondan ınsallah senınde olur bu ay ıcındeKız sen hamilesin zaten ben başkasına yazdım o mesajı
Canım benım testlerde cıktı adete 4gun kala arara kasıklarıma sıddetlı sancı gıtıyodu ınsallah sende hamılesınMerhaba kızlar sırf buyüzden kaydoldum sol kasığımda batma lar var iğne batar gibi alt karnımda ağrı ve sürekli uyku halindeyim düzensiz bi adet durumum var yani gecikme her zaman olan şey belirli bir tarihin yok bu yüzden geçti diyemem test yapıp hüsrana uğramaktan bıktım sizin fikrinizide almak istedim
Ay inşallah korkuyorum test yapmaya çıkmicak diyeCanım benım testlerde cıktı adete 4gun kala arara kasıklarıma sıddetlı sancı gıtıyodu ınsallah sende hamılesın
Daga once oldumu kasık agrın benım az var ama bu sefer sancı gıbı cok oluyo kac gunun kaldı adetıneAy inşallah korkuyorum test yapmaya çıkmicak diye
Durum karışık biraz eşim bir ay önce varikosel ameliyatı oldu yani anlayacağın biraz uzak hamilelik sperm sayısı da az hareketliliği de Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinYa kendıme sandım ondan ınsallah senınde olur bu ay ıcınde
Allah verırse olur amelıyatta olmus olur allah büyük bı bakarsın burdan bıze yazarsın hamıleyım dıyeDurum karışık biraz eşim bir ay önce varikosel ameliyatı oldu yani anlayacağın biraz uzak hamilelik sperm sayısı da az hareketliliği de Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
normalde 2 gün önce olmam gerekiyordu ama adet düzensizliğim var o yüzden kestiremiyorum tam olarak 6 gündür sancıyor uyku hali sürekli kafamı koyduğum yerde uyuyorum kuyruk sokumunda ağrım var ve birde göbeğimin altında genital bölgede yani ama hiç göğüs belirtim falan yok afedersiniz küçük abdeste çıkarken bi tıkanıklık varmış gibi zorlanıyorumDaga once oldumu kasık agrın benım az var ama bu sefer sancı gıbı cok oluyo kac gunun kaldı adetıne
normalde 2 gün önce olmam gerekiyordu ama adet düzensizliğim var o yüzden kestiremiyorum tam olarak 6 gündür sancıyor uyku hali sürekli kafamı koyduğum yerde uyuyorum kuyruk sokumunda ağrım var ve birde göbeğimin altında genital bölgede yani ama hiç göğüs belirtim falan yok afedersiniz küçük abdeste çıkarken bi tıkanıklık varmış gibi zorlanıyorum
İnşallah Allah hepimizin kucağını sağlıklı miniklerle doldursun inşallahCanım yarın bı test yap ıcın rahatlasın ınsallah hamılesın
Amınnnnİnşallah Allah hepimizin kucağını sağlıklı miniklerle doldursun inşallah
Amin canım insAllahAllah verırse olur amelıyatta olmus olur allah büyük bı bakarsın burdan bıze yazarsın hamıleyım dıye
Merhaba ilacı kullanmaya başladınız mı bizim doktorumuz da bunu yazdıWm evolution diye bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?