Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar sırf buyüzden kaydoldum sol kasığımda batma lar var iğne batar gibi alt karnımda ağrı ve sürekli uyku halindeyim düzensiz bi adet durumum var yani gecikme her zaman olan şey belirli bir tarihin yok bu yüzden geçti diyemem test yapıp hüsrana uğramaktan bıktım sizin fikrinizide almak istedim

Canım benım testlerde cıktı adete 4gun kala arara kasıklarıma sıddetlı sancı gıtıyodu ınsallah sende hamılesın

Arkadaslar ben bise sorucam.1 yila yakin cocuk istiyoruz yarin randevum var jinekolojik muayne yapicak sorunun olup olmadigini anlamak icin

Ya kendıme sandım ondan ınsallah senınde olur bu ay ıcınde
Durum karışık biraz eşim bir ay önce varikosel ameliyatı oldu yani anlayacağın biraz uzak hamilelik sperm sayısı da az hareketliliği de Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Durum karışık biraz eşim bir ay önce varikosel ameliyatı oldu yani anlayacağın biraz uzak hamilelik sperm sayısı da az hareketliliği de Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Allah verırse olur amelıyatta olmus olur allah büyük bı bakarsın burdan bıze yazarsın hamıleyım dıye

Daga once oldumu kasık agrın benım az var ama bu sefer sancı gıbı cok oluyo kac gunun kaldı adetıne
normalde 2 gün önce olmam gerekiyordu ama adet düzensizliğim var o yüzden kestiremiyorum tam olarak 6 gündür sancıyor uyku hali sürekli kafamı koyduğum yerde uyuyorum kuyruk sokumunda ağrım var ve birde göbeğimin altında genital bölgede yani ama hiç göğüs belirtim falan yok afedersiniz küçük abdeste çıkarken bi tıkanıklık varmış gibi zorlanıyorum

Canım yarın bı test yap ıcın rahatlasın ınsallah hamılesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…