Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh süper bu yazdıklarını ve çoookk daha fazlasını yaptık 7 ay da varikosel ameliyatı deaoldu geçen aralıkta.. Hız artmıyor inatçı çıktı uyuz spermler çok miskinler... Böyle giderse ekim kasım gibi tüp bebek için ön görüşme yapacağız çünkü ileri hiz %6 hiç gebelik oluşmadı. Herkesde aynı sonuç olmaz sizde belki işe yarar :)
Aynen.. Herkes öyle diyor.. Hiç iç bir işe yaramıyormuş.. Bilmiyorm ne yapacam

İnşallah tahlildede çıkarda sağlıkla kucağınıza alırsınız

Wm evolution diye bir ilaç
Saşe mi kapsül mü diyeceğim ama fark etmez fikrim aynı Ben bu ilacın içeriğini hiç beğenmedim. ne L carnitin var ne Arginine yani 300 milyon bu ilaç için çok çok çok fazla ben eşime bunu kullandırmazdım ama dediğim gibi doktor vermişse vardır yine de bi bildiği.

Saşe mi kapsül mü diyeceğim ama fark etmez fikrim aynı Ben bu ilacın içeriğini hiç beğenmedim. ne L carnitin var ne Arginine yani 300 milyon bu ilaç için çok çok çok fazla ben eşime bunu kullandırmazdım ama dediğim gibi doktor vermişse vardır yine de bi bildiği.
Valla bizde o kdar tereddütte kaldıkki.. Ama azospermi olan biri var, istanbulda azospermi tedavisi gördüğü doktorunda memnun ve oda ona bu ilacı vermiş.. Piyasada yeniymiş ama kullanan hrrkes memnun kalmş

Valla bizde o kdar tereddütte kaldıkki.. Ama azospermi olan biri var, istanbulda azospermi tedavisi gördüğü doktorunda memnun ve oda ona bu ilacı vermiş.. Piyasada yeniymiş ama kullanan hrrkes memnun kalmş
Hadi inşallah faydasını görürseniz yaz lütfen bizde alalım :D

Kızlar.. Ben temmuz ayında reglim 3. Gnü dr gittim, ve dr bana ilaç verdi gün verdi bidaha gel dedi, regl bittikten 2 gün sonra gittim yunurtam 16 mm idi, yumurtlama gününe kadar çatlama büyüklüğüne gelir dedi ama malesef o gün eşimin sperm sayısının az, hareketliliğininde %1 olduğunu öğrendik.. Yinede ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ve yumurtlama gününden bir gün önceyi, yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirebildim sadece.. Çnkü eşim şehir dışında çıktı... Regl olmama 5 gün var daha ama geçen haftadan beri kasıklarımda batmalar birden kramp girmeler oluyor.. Sırtım ve belim ağrıor.. Gögüslerim aşırı hassaslaştı ve ağrıyor... Ümitlenmelimiyim hiç bilmiyorum 😔😔
Canim benim yasadigimi yasiyosun seni üzmek istemem ama 2 gün önce regl oldum ben 😥

5 dk çıkmışsa var çizgi var gebelik kan testi verin hayırlıs sonuç lar 🧿
Evet 1 dakika içinde cıkıyo bugun bıraz daga netlestı az once yaptım fotoğraf ını baylasıyorum bakın
0D138AEA-938A-403E-A0D6-71D2F04737FD.jpeg

Back