- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
Aynen.. Herkes öyle diyor.. Hiç iç bir işe yaramıyormuş.. Bilmiyorm ne yapacamOhh süper bu yazdıklarını ve çoookk daha fazlasını yaptık 7 ay da varikosel ameliyatı deaoldu geçen aralıkta.. Hız artmıyor inatçı çıktı uyuz spermler çok miskinler... Böyle giderse ekim kasım gibi tüp bebek için ön görüşme yapacağız çünkü ileri hiz %6 hiç gebelik oluşmadı. Herkesde aynı sonuç olmaz sizde belki işe yarar :)
Evet aşırı derecede hemde.. Dokunamıyorum bile ağrıyorlarGöğüslerinde dolgunluk veya hassasiyet var mı?
Size hangi vitamini yazdı dr acaba?Aynen.. Herkes öyle diyor.. Hiç iç bir işe yaramıyormuş.. Bilmiyorm ne yapacam
YokGöğüslerinde dolgunluk veya hassasiyet var mı?
Wm evolution diye bir ilaçSize hangi vitamini yazdı dr acaba?
Saşe mi kapsül mü diyeceğim ama fark etmez fikrim aynı Ben bu ilacın içeriğini hiç beğenmedim. ne L carnitin var ne Arginine yani 300 milyon bu ilaç için çok çok çok fazla ben eşime bunu kullandırmazdım ama dediğim gibi doktor vermişse vardır yine de bi bildiği.Wm evolution diye bir ilaç
Valla bizde o kdar tereddütte kaldıkki.. Ama azospermi olan biri var, istanbulda azospermi tedavisi gördüğü doktorunda memnun ve oda ona bu ilacı vermiş.. Piyasada yeniymiş ama kullanan hrrkes memnun kalmşSaşe mi kapsül mü diyeceğim ama fark etmez fikrim aynı Ben bu ilacın içeriğini hiç beğenmedim. ne L carnitin var ne Arginine yani 300 milyon bu ilaç için çok çok çok fazla ben eşime bunu kullandırmazdım ama dediğim gibi doktor vermişse vardır yine de bi bildiği.
Hadi inşallah faydasını görürseniz yaz lütfen bizde alalımValla bizde o kdar tereddütte kaldıkki.. Ama azospermi olan biri var, istanbulda azospermi tedavisi gördüğü doktorunda memnun ve oda ona bu ilacı vermiş.. Piyasada yeniymiş ama kullanan hrrkes memnun kalmş
InsallahHayırlı olsun tatlim bebis geliyor
Ya gerçekten mı ınsallahHayırlı olsun tatlim bebis geliyor
Canim benim yasadigimi yasiyosun seni üzmek istemem ama 2 gün önce regl oldum benKızlar.. Ben temmuz ayında reglim 3. Gnü dr gittim, ve dr bana ilaç verdi gün verdi bidaha gel dedi, regl bittikten 2 gün sonra gittim yunurtam 16 mm idi, yumurtlama gününe kadar çatlama büyüklüğüne gelir dedi ama malesef o gün eşimin sperm sayısının az, hareketliliğininde %1 olduğunu öğrendik.. Yinede ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ve yumurtlama gününden bir gün önceyi, yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirebildim sadece.. Çnkü eşim şehir dışında çıktı... Regl olmama 5 gün var daha ama geçen haftadan beri kasıklarımda batmalar birden kramp girmeler oluyor.. Sırtım ve belim ağrıor.. Gögüslerim aşırı hassaslaştı ve ağrıyor... Ümitlenmelimiyim hiç bilmiyorum
5 dk çıkmışsa var çizgi var gebelik kan testi verin hayırlıs sonuç larEki Görüntüle 2295648 Adetıme 2gun var bu ıkı gundur ıdrar testı yapıyorum sılik cıkıyo hamıleyım acaba goğuslerde agrı oluyo dıyolar bende yok goğüs agrısı herkeste olurmu
Insallah canım ya5 dk çıkmışsa var çizgi var gebelik kan testi verin hayırlıs sonuç lar
Canim benim yasadigimi yasiyosun seni üzmek istemem ama 2 gün önce regl oldum ben
Sızın nasıl olduCanim benim yasadigimi yasiyosun seni üzmek istemem ama 2 gün önce regl oldum ben
Evet 1 dakika içinde cıkıyo bugun bıraz daga netlestı az once yaptım fotoğraf ını baylasıyorum bakın5 dk çıkmışsa var çizgi var gebelik kan testi verin hayırlıs sonuç lar
Ay bundan koyusu olamazdı bir acile gidip kan test verseydin hemenEvet 1 dakika içinde cıkıyo bugun bıraz daga netlestı az once yaptım fotoğraf ını baylasıyorum bakınEki Görüntüle 2295888
Nasıl hastaneye gitmeden durabiliyorsun canım ya ? Ben olsam çoktan tabanları yağlamıştımEvet 1 dakika içinde cıkıyo bugun bıraz daga netlestı az once yaptım fotoğraf ını baylasıyorum bakınEki Görüntüle 2295888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?