Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mı ınsallah bende hamıleyım evet testler 1 dakika içinde cıktı ama sılıkİki gündür sürekli idrar testi mi yapıyorsun :)
Rahatla bebek istediği zaman bedeninle kavusacaktır stres gebeliğin en büyük düşmanı
Eğer testleri yaptıktan beş dk icinde kızarmaya basladıysa tebrikler gebesin
Ben neredeyse 6hafta gecikip öyle anladım gebe oldugumu hic bir belirtim yoktu herkeste aynı belirtiler olmaz keza hamileliğim boyunca kusmadım tiksinmedim aşermedim gibi :)
Iste bende ınanamıyorum sürekli test yapıyorumHamilesiniz. Bu kadar teste ne gerek vardıbu grupta kaç defa soruldu. Silik çizgi bebek küçük olduğu için normal ama hamile değilken çıkmaz. O yüzden Tebrikler :) bu arada 6 haftaya kadar genelde hiç belirti olmaz. Yani göğüs ağrısı da olmaz. Vücudun alarm vermesi için kanda beta hgc hormonun yükselmesi lazım. O da 6. Haftayı bulur. Erken belirtiler regl döneminde de olan şeyler oluyor. Benimde kardeşim hamile 4 haftalıkların öğrendi acaba hamile değil miyim diye ara ara test yapıyormuş
ama diyor hiç belirti yok o yüzden inanamıyorum
![]()
HamilesinizzIste bende ınanamıyorum sürekli test yapıyorum
InsallahHamilesinizz![]()
Öyle oluyor ilk baslarda silik cıkıyorGerçekten mı ınsallah bende hamıleyım evet testler 1 dakika içinde cıktı ama sılık
Allah duysun sesini bacım.. Doktor eşimde sorun olduğu için cok zor hamile kalman dedi ama ben yinede ovulasyonla takip ettimHayırlı olsun tatlim bebis geliyor
cnm gözüm aydın hemen kan testi yaptirEki Görüntüle 2295648 Adetıme 2gun var bu ıkı gundur ıdrar testı yapıyorum sılik cıkıyo hamıleyım acaba goğuslerde agrı oluyo dıyolar bende yok goğüs agrısı herkeste olurmu
Sayı ve ileri hızın düşük olması şans faktörünü düşürüyor? Sayı ve yavaş hızlı sperm sayısı kaç acaba?Kızlar.. Ben temmuz ayında reglim 3. Gnü dr gittim, ve dr bana ilaç verdi gün verdi bidaha gel dedi, regl bittikten 2 gün sonra gittim yunurtam 16 mm idi, yumurtlama gününe kadar çatlama büyüklüğüne gelir dedi ama malesef o gün eşimin sperm sayısının az, hareketliliğininde %1 olduğunu öğrendik.. Yinede ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ve yumurtlama gününden bir gün önceyi, yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirebildim sadece.. Çnkü eşim şehir dışında çıktı... Regl olmama 5 gün var daha ama geçen haftadan beri kasıklarımda batmalar birden kramp girmeler oluyor.. Sırtım ve belim ağrıor.. Gögüslerim aşırı hassaslaştı ve ağrıyor... Ümitlenmelimiyim hiç bilmiyorum![]()
Sperm konsatrasyonu 10 ml, total hareketlilik %16, ileri hareketlilik %1, yerinde hareket %15, hareketsiz %84Sayı ve ileri hızın düşük olması şans faktörünü düşürüyor? Sayı ve yavaş hızlı sperm sayısı kaç acaba?
Gerçekçi konuşmak gerekirse doğal yolla gebelik beklemek risk olur yani aynı durumu yaşıyoruz sayımız fazla olsa bile hız olmadığı için yeterince gebe kalamıyorum. Ürolog muhtemelen takviye yazmıştır? Varikosel var mı eşinde ? bu değerler varikoselden dolayı da böyle olabilir. Eğer varikosel yoksa takviye edici ürünler kullanın mutlaka doğal beslenin sigarayı bıraksın alkol falan varsa... 3 ay sonra testi yenileyin duruma göre doktorunuz bir yol yöntem gösterecektir :)Sperm konsatrasyonu 10 ml, total hareketlilik %16, ileri hareketlilik %1, yerinde hareket %15, hareketsiz %84![]()
Hayır varikosel yok cok şükür ultrason temiz çıktı... Sigara içmiyor.. Vitamin verdi ürolog 3 ay kullan dedi ama bende bu süreçte ceviz badem yediriorm, süt, bitter çikolata, keçiboynuzu özü, çakşır suyu ve keten tohumu yağı içiriyorm... Ayrıca sabahları incir kürü yediriyorum.. Bilmiyorum artık ne olcak.. Siz neler yaptınız ilerleme varmıGerçekçi konuşmak gerekirse doğal yolla gebelik beklemek risk olur yani aynı durumu yaşıyoruz sayımız fazla olsa bile hız olmadığı için yeterince gebe kalamıyorum. Ürolog muhtemelen takviye yazmıştır? Varikosel var mı eşinde ? bu değerler varikoselden dolayı da böyle olabilir. Eğer varikosel yoksa takviye edici ürünler kullanın mutlaka doğal beslenin sigarayı bıraksın alkol falan varsa... 3 ay sonra testi yenileyin duruma göre doktorunuz bir yol yöntem gösterecektir :)
Ohh süper bu yazdıklarını ve çoookk daha fazlasını yaptık 7 ay da varikosel ameliyatı deaoldu geçen aralıkta.. Hız artmıyor inatçı çıktı uyuz spermler çok miskinler... Böyle giderse ekim kasım gibi tüp bebek için ön görüşme yapacağız çünkü ileri hiz %6 hiç gebelik oluşmadı. Herkesde aynı sonuç olmaz sizde belki işe yarar :)Hayır varikosel yok cok şükür ultrason temiz çıktı... Sigara içmiyor.. Vitamin verdi ürolog 3 ay kullan dedi ama bende bu süreçte ceviz badem yediriorm, süt, bitter çikolata, keçiboynuzu özü, çakşır suyu ve keten tohumu yağı içiriyorm... Ayrıca sabahları incir kürü yediriyorum.. Bilmiyorum artık ne olcak.. Siz neler yaptınız ilerleme varmı
InsallahÖyle oluyor ilk baslarda silik cıkıyor
Düzenli adet döngün varsa gectigi günün ertesi günü kan verip netleştirirsin
Kızlar.. Ben temmuz ayında reglim 3. Gnü dr gittim, ve dr bana ilaç verdi gün verdi bidaha gel dedi, regl bittikten 2 gün sonra gittim yunurtam 16 mm idi, yumurtlama gününe kadar çatlama büyüklüğüne gelir dedi ama malesef o gün eşimin sperm sayısının az, hareketliliğininde %1 olduğunu öğrendik.. Yinede ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ve yumurtlama gününden bir gün önceyi, yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirebildim sadece.. Çnkü eşim şehir dışında çıktı... Regl olmama 5 gün var daha ama geçen haftadan beri kasıklarımda batmalar birden kramp girmeler oluyor.. Sırtım ve belim ağrıor.. Gögüslerim aşırı hassaslaştı ve ağrıyor... Ümitlenmelimiyim hiç bilmiyorum
[/QUOTcanım benım de kasık larımda ara ara sıddetlı agrılar oluyo 2gunum kaldı adete test yaptım ıdrar testı cıktı bakalım kan testıde yapıyacam ınsallah hamıleyım sende ınsallah hamılesın![]()