- 7 Aralık 2022
- 66
- 17
- 8
- 29
- Konu Sahibi papatyamur
-
Burada paylaşılmıştı . Altunizade Özlem eczanesi ( ben oradan aldım ) ve Memorial Hastanesi'nin yakinindaki İdil eczanesinde vardı . Çok uzuldum o kadar uzun aramanıza.Kardeşim hangi şehirdesin bilmiyorum en İstanbul'un altını üstüne getirdim uzun süre bulamadım fakat bugün İstanbul Tuzla'da Tuzla devlet Hastanesi'nin karşısındaki eczanelerde ilaçları buldum. İmkan varsa oraya bakmanı öneririm Allah yardım etsin
Tedavim sürekli yarıda kaldı teşekkür ederim inşallah vardır hala ellerindeBurada paylaşılmıştı . Altunizade Özlem eczanesi ( ben oradan aldım ) ve Memorial Hastanesi'nin yakinindaki İdil eczanesinde vardı . Çok uzuldum o kadar uzun aramanıza.
Burada paylaşılmıştı . Altunizade Özlem eczanesi ( ben oradan aldım ) ve Memorial Hastanesi'nin yakinindaki İdil eczanesinde vardı . Çok uzuldum o kadar uzun aramanıza.
Hemen arayın sorun . Bende 4 kutu almıştım sonradan gerekir mi bilemiyorum ama inşallah bulursunuz. Şimdi gördüm Ankaradaymissiniz . Soğuk zincir bozulmayacak şekilde kargolayabilirler mi bir sorun isterseniz .Tedavim sürekli yarıda kaldı teşekkür ederim inşallah vardır hala ellerinde
Hangi eczane acabaHemen arayın sorun . Bende 4 kutu almıştım sonradan gerekir mi bilemiyorum ama inşallah bulursunuz. Şimdi gördüm Ankaradaymissiniz . Soğuk zincir bozulmayacak şekilde kargolayabilirler mi bir sorun isterseniz .
İstanbul Altunizade Özlem eczanesinden aldım ben .Şişli Memorial in hemen yakınındaki İdil eczanesinden de alanlar vardı.Hangi eczane acaba
Ankara'da tuna eczanesindeArkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim ikinci kez tüp bebek tedavisine başladım amaa cetrotide yada oxotide bulmam lazm elimde 2tane var 3 tane daha bulmam gerekiyor ama hiç bir eczanede yok elinde olan varsa mesaj atabilirmi yoksa tedavim yarıda kalcak Allah için yardım edin
Cetrotide ilacı mi yoksa oxotide mi var acabaAnkara'da tuna eczanesinde
İstanbul şişli de İdil eczanesinde var
Bilmiyorum arkadaş sadece var dedi ama hangisi ? Ayrıca ikiside aynı ürün sadece isimleri değişikCetrotide ilacı mi yoksa oxotide mi var acaba
Evet ama bize doktor cetrotide dedi o yüzden sordumBilmiyorum arkadaş sadece var dedi ama hangisi ? Ayrıca ikiside aynı ürün sadece isimleri değişik
Ne zaman aldınız acaba hangi günİstanbul Altunizade Özlem eczanesinden aldım ben .Şişli Memorial in hemen yakınındaki İdil eczanesinden de alanlar vardı.
8 şubat çarşamba gunu almışız . Emin olmak için fişe baktım .Ne zaman aldınız acaba hangi gün
Siz bulabildiniz mi ?Piyasada cetrotide bulunmadığı için birebir aynısı oxtide çıkardılar canım
Teşekkürler.8 şubat çarşamba gunu almışız . Emin olmak için fişe baktım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?