- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Ekran alıntısi yapıp atsanızFotograf da ekleyecektim ama boyutu büyük geliyor :/
Bence kazısında yeniden derz yapsınlar. Hafif renk de katsın bu sefer
Bence o aralara derz kalemi de ise yaramaz tek çare alçıyla doldurmak gibi görünüyor çok açılmış çünkü aralar alçıyla yükselir hem. Alcıyı sürüp üstünü bezle alacaksınız kurumadan ya da duvar boyası da surebilirsin fırçayla ama yine hemen temizlemek lazım. En düzgün görüntü alciyla oluyor
Yükledim tesekkurler, sayfa 2 'de :)Ekran alıntısi yapıp atsanız
Teşekkürler, deneyecegim :)Marketler de sır marka derz temizleyici var ondan dökün bide çamaşır suyu bi gece beklesin ertesi gün fırçalayın halı fırçası ile tertemiz olur
Tesekkur ederim,Bence o aralara derz kalemi de ise yaramaz tek çare alçıyla doldurmak gibi görünüyor çok açılmış çünkü aralar alçıyla yükselir hem. Alcıyı sürüp üstünü bezle alacaksınız kurumadan ya da duvar boyası da surebilirsin fırçayla ama yine hemen temizlemek lazım. En düzgün görüntü alciyla oluyor
Teşekkürler,Bence kazısında yeniden derz yapsınlar. Hafif renk de katsın bu sefer
Beyaz derz renk alıp kötü oluyor
Canım böyle bir formül buldum nette. Belki isene yarar.
İyiymiş bu denemekten zarar gelmez. Porcoz derzleri eritiyor ve yoğun kimyasal insanı mahveder yaparken. Bu en azından doğal. Zararı yok.Canım böyle bir formül buldum nette. Belki isene yarar.
Aynen kireç sökücü vs bunlar derzlerin arasını açıyor.İyiymiş bu denemekten zarar gelmez. Porcoz derzleri eritiyor ve yoğun kimyasal insanı mahveder yaparken. Bu en azından doğal. Zararı yok.
Çok tesekkurler, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Inşaat kiri de var onları bi şekilde temizliyorum ama üstüne toz oturmuş da çamur olmuş gibi.
Derzler fayans yüksekliğince dolu, tekrar üstüne çektirsek pul pul dökülür diye endişe ettim.
Derz kalemi nasıl birşey, sıvı mi?
Teşekkürler bu arada cevap icin
Ben memnun kalmadim ama o üründen pek bi ise yaramadiAa bunu görmemiştim hiç, teşekkür ederim.
Amin, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?