Arkadaşlar Yardıma İhtiyacım Var

Eki Görüntüle 2083278

Başardım yüklemeyi:)
Normalde beyaz derz
Bence o aralara derz kalemi de ise yaramaz tek çare alçıyla doldurmak gibi görünüyor çok açılmış çünkü aralar alçıyla yükselir hem. Alcıyı sürüp üstünü bezle alacaksınız kurumadan ya da duvar boyası da surebilirsin fırçayla ama yine hemen temizlemek lazım. En düzgün görüntü alciyla oluyor

Tesekkur ederim,
Derz kalemi sıvı birşey mi? Aslında oyulma yok, kirden öyle çıkmış fotoda :))

Bence kazısında yeniden derz yapsınlar. Hafif renk de katsın bu sefer
Beyaz derz renk alıp kötü oluyor
Teşekkürler,
Evet dolapların altına baktım eski hali nasıldı diye. Kireç gibi beyaz derz. Ne diye o kadar beyaz yaptılar acaba. Seramikler mermer gibi gri siyah beyaz ustelik

Canım böyle bir formül buldum nette. Belki isene yarar.

Eklentiler

• Screenshot_20171223-212206.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 60
cevrenizde buhar makinasi olan tanidiginiz varsa odunc isteyin , iki dakikada temizlersiniz buharla :)

Karbonat ve sirkeyle temizleyin
Karbonat koyup onun üstüne sirke koyarak
Daha sonra derz kalemiyle üstünden geçin:)

Rica ederim
Zaten derz aralarını doldurmadan önce kazırlar üzerine yeniden çekmezler sıkıntı olmaz yani

Derz kalemi de yapı marketlerde bulabiliceğiniz silikon bazlı kalem şeklinde bi aparat ne kadar uzun ömürlü olur bilemem bi araştırın isterseniz..

Bir diğer çözüm de porçöz tabi ama oda aşınma ve çürüme yapıyor.

Denemiş ve sonuç almış birisi olarak porçöz diyorum.yerlere döküp fırçalayıp yıkıyorsunuz.banyo ve wc de vardı bizim taşındığımız evde. Tertemiz oldu

Domestos varsa bir küçük yere dene üstüme dök sulandırmadan bekle bakalım firçalama ama hemen bekle beyazlıyorsa sonra birazda fırcalar temizlersin banyom küçük duşa kabinin içi yeşilleniyor resmen biraz zaman sonra iyi kurumuyor heralde küçük olduğundan domestosla hallediyorum bembeyaz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…