- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
- Konu Sahibi LimonReceli
-
Çok tesekkurler, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Inşaat kiri de var onları bi şekilde temizliyorum ama üstüne toz oturmuş da çamur olmuş gibi.Derz aralarında inşaat kiri mi var yoksa kararmış mı anlamadım? Derz kalemi ile üstünden geçebilirsiniz yada fayans ustasından rica ederseniz derzleri yeniden doldurabilir gayette ucuz bir işlem yorulmanıza değmez.. hayırlı olsun bu arada
Hic gidip bakmadik, bir de isitma sistemi ortak. Mecbur yaniyor kaloriferler. Peteklerin altlari is gibi oturmus zemine.Cikmayacak gibiyse boyayabilirsiniz.
Niye odadar bos tuttunuz hic mi gidip bakmadiniz merak ettim
Aa bunu görmemiştim hiç, teşekkür ederim.Sık bekle üzerinden bezle geç ben memnunum
Hayırlı olsun bu arada
Islak zeminlerde deneyecegim tesekkurler. Koridor mutfak filan da var yalnız:/Ben bizim eski evdeki banyoya porçöz dokmustum kopurmeye başlıyor hemen birazcık bekletip yıkamıştim tertemiz olmuştu sonra çok eskiyince de bezle beyaz alçı sürüp silmiştik yeni gibi olmuştu
Hic gidip bakmadik, bir de isitma sistemi ortak. Mecbur yaniyor kaloriferler. Peteklerin altlari is gibi oturmus zemine.
Evlenince oturacaktık, evlenemedik kaldı öyle:)
Nasıl bir boya bu arada?
Kararmadan ziyade içi boşalmış gibi duruyor deterjanların faydası olacağını pek zannetmiyorum eğer apartman dairesi ise derz araları böyle olduğu için alt katlara o aralardan su bile sızar en iyisi bir usta getirin derz aralarını tekrar yapsın.
Seramikleri sökelim deyince kazımayı teklif ettiler. Yeni yapılmış gibi olmaz, zamanla oturma yapabilir hava boşlukları kalıyor diyor ustaBütün derz aralarını kazıyıp yeniden yaptırın bence. O kir ne kadar da uğraşılırsa çıkmıyor. Bir günlük usta yevmiyesiyle hallolur. Tertemiz olur.
Çok teşekkür ederimYagli boya tarzi yapanlar gormustum ama arkadaslarin dedigi daha mantikli usta tutup derzleri tekrar yaptirmak..
Hem calisiyormussunuz bosyere yorulmayin zaten koca evi temizlemek basli basina yorucu. Kolay gelsin simdiden gule gule oturun
Derz araları baya açılmış ama. Yeni derz yapmadan olmaz. Üstüne yapılınca tutmuyor kazımak lazim. Aslında zor değil ben kendim bile yaparım mesela ama vakit önemli. Boş vaktiniz yoksa mecbur usta cagiracaksiniz.
O zaman üstte bir üye derz temizleyici bir ürün paylaşmış onu bir dene istersen ilk defa gördüm öyle bir şeyi. Aralara sıkıp sonra bezle silinebilirIslak zeminlerde deneyecegim tesekkurler. Koridor mutfak filan da var yalnız:/
Aslında seramik ile aynı hizada. Pislikten çukur gibi görünüyorKararmadan ziyade içi boşalmış gibi duruyor deterjanların faydası olacağını pek zannetmiyorum eğer apartman dairesi ise derz araları böyle olduğu için alt katlara o aralardan su bile sızar en iyisi bir usta getirin derz aralarını tekrar yapsın.
Teşekkür ederim, kaçış yok kazıtacagiz galiba:)Derz araları baya açılmış ama. Yeni derz yapmadan olmaz. Üstüne yapılınca tutmuyor kazımak lazim. Aslında zor değil ben kendim bile yaparım mesela ama vakit önemli. Boş vaktiniz yoksa mecbur usta cagiracaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?