merhaba arkadaşlar. daha önce başka bir yere konu açtım ama buradaki bayanların geneli hamile olunca sizlerin de fikrini almak istedim. şu an kendi hesaplamalarıma göre 8 ultrason sonuçlarına göre 7 haftalık hamileyim. geçen hafta boş gebelik kürtaj ol dediler kabul etmedim ve bir hafta daha beklemek istedim. bu hafta gittiğimde vajinal ultrasonla bakıldı ve bebek var ama kalp atışı yok dendi. tekrar bir hafta daha beklememi ve haftaya kontrole gitmemi söylediler. doktor bulantım olup olmadığını sordu o zaman vardı ama sanki şimdi biraz azaldı. bu da beni korkutuyor acaba bebeğin büyümesi durdu mu diye endişeleniyorum. sizlerden hem bulantılarım için hem de ultrason sonuçlarım için yorum istiyorum. sonuç şu şekilde: intrauterin 28.6mm(7 hafta 0 gün) gevşek yapıda GS ve içinde yolk sak ile. CRL: 4mm(6 hafta 1 gün) görünümlü fetal nod izlendi. fetal kardiak aktivite izlenemedi. bebeğin kalp atışını duymayıp ileri ki haftalarda duyan var mı.
bulantının artması azalması sizin için çok önemli olmasın .belki bu haafta kalp atışı alırsınız.Allah hayırlısıyla her kadına sağlıklı evlatlar versin. sizede hayırlısını versinmerhaba arkadaşlar. daha önce başka bir yere konu açtım ama buradaki bayanların geneli hamile olunca sizlerin de fikrini almak istedim. şu an kendi hesaplamalarıma göre 8 ultrason sonuçlarına göre 7 haftalık hamileyim. geçen hafta boş gebelik kürtaj ol dediler kabul etmedim ve bir hafta daha beklemek istedim. bu hafta gittiğimde vajinal ultrasonla bakıldı ve bebek var ama kalp atışı yok dendi. tekrar bir hafta daha beklememi ve haftaya kontrole gitmemi söylediler. doktor bulantım olup olmadığını sordu o zaman vardı ama sanki şimdi biraz azaldı. bu da beni korkutuyor acaba bebeğin büyümesi durdu mu diye endişeleniyorum. sizlerden hem bulantılarım için hem de ultrason sonuçlarım için yorum istiyorum. sonuç şu şekilde: intrauterin 28.6mm(7 hafta 0 gün) gevşek yapıda GS ve içinde yolk sak ile. CRL: 4mm(6 hafta 1 gün) görünümlü fetal nod izlendi. fetal kardiak aktivite izlenemedi. bebeğin kalp atışını duymayıp ileri ki haftalarda duyan var mı.
bulantının artması azalması sizin için çok önemli olmasın .belki bu haafta kalp atışı alırsınız.Allah hayırlısıyla her kadına sağlıklı evlatlar versin. sizede hayırlısını versin
merhaba, bir tanıdığım 3.5 ayında duymuştu kalp atılşarını. Yani herkeste bulantı olacak diye birşey de yok.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekür ederim. inşallah başka bir doktora daha gideceğim. olumlu ya da olumsuz sonuç olursa sizlerle paylaşırım.farklı bir doktor dene bakalım ne dıyor
inşallah iyi haberlerini verirsin. Hayırlısı olsunarkadaşlar yorumlarınız için teşekür ederim. inşallah başka bir doktora daha gideceğim. olumlu ya da olumsuz sonuç olursa sizlerle paylaşırım.
merhaba arkadaşlar. daha önce başka bir yere konu açtım ama buradaki bayanların geneli hamile olunca sizlerin de fikrini almak istedim. şu an kendi hesaplamalarıma göre 8 ultrason sonuçlarına göre 7 haftalık hamileyim. geçen hafta boş gebelik kürtaj ol dediler kabul etmedim ve bir hafta daha beklemek istedim. bu hafta gittiğimde vajinal ultrasonla bakıldı ve bebek var ama kalp atışı yok dendi. tekrar bir hafta daha beklememi ve haftaya kontrole gitmemi söylediler. doktor bulantım olup olmadığını sordu o zaman vardı ama sanki şimdi biraz azaldı. bu da beni korkutuyor acaba bebeğin büyümesi durdu mu diye endişeleniyorum. sizlerden hem bulantılarım için hem de ultrason sonuçlarım için yorum istiyorum. sonuç şu şekilde: intrauterin 28.6mm(7 hafta 0 gün) gevşek yapıda GS ve içinde yolk sak ile. CRL: 4mm(6 hafta 1 gün) görünümlü fetal nod izlendi. fetal kardiak aktivite izlenemedi. bebeğin kalp atışını duymayıp ileri ki haftalarda duyan var mı.
Vardir hayir o zaman arkadasim allah sabir versin agustos ayinda bende dusuk yaptim dr sagliksiz bebektir ondan dusmustur dedi allh hakkinda hayrlisini versniyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar ama maalesef bebeğimi kaybettim. benim için dua edin.