Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Arkadaşlar yardım!!!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

symt

canım ailem
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
158
0
296
Diğer
Kızlar benim 1,5 yaşımda kızım var.ben çalışmaya başlayacağım ve kızımı bakıcıya verecektik.ama öncesinde kızıma kv. bakmak istedi.ben kabul etmedim çünkü kv. hiç anlaşamıyoruz.bide bakmış olsa aynı şehirlerde oturmadığımızdan kocasıyla gelip birlikte kalacaklar.karı koca her şeye karışırlar.zaten tatillerde bile bikaç hafta zor çekiyorum şimdi 9-10 ay birlikte yaşayacağız sanırım kafayı yerim.eşimde çok ailesine düşkün ama zorda olsa ikna ettim.şimdide benim biakrabam oturduğumuz yere taşındılar.bende onların bakmasını istiyorum ama bu seferde eşim yanaşmıyor "düşüneceğim" dedi ama sanırım annesinden çekiniyor.ne yapacağımı ,.eşimi nasıl ikna edeceğimi bilemiyorum.sizlerin yardımını bekliyorum.

Puffff zor bir durum..Madem herşeye çok karışıyorlar sakın ama sakın kabul etme benim başımda da var ve hiç de haz etmiyorum doldum taşacağım nerede ise 6 aylık evliyim ama güldürmüyorlar yüzümü üstelik de 6 haftalık hamileyim..Akraba konusunda ikna olmaz ise kreş vs. bişey ayarla şimdi akrabana verirler ise muhtemel kayınvaliden eşine laf sokabilir o da bundan çekiniyor ya da istemiyordur..Ama ille akraba baksın diyorsan evimizin huzuru kaçmayacak güvendiğimiz bildiğimiz insanlar de..Ailen ile iyi iken kötü olmayalım die konuş..Allah yardımcın olsun canım..

canım sende kendini strese sokma bebeğini düşün.büyük htimal ya annesi bişey söyledi ya da söyler diye çekiniyor.zaten bakıcı bulduk da ben akrabamın bakmasını istiyorum daha güvenli olur diye.hayırlısı bakalım.

Yani mantıklı düşünüyorsun canım inş. Hakkınızda en hayırlısı olur..Ben strese giremiyorum canım ya daha çıkamadım ki strese gireyim..Rabbim yardımcımız olsun..Ben ne yapacağım hiç bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…