• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar yardim

:bicak:

Adetten 4 gün önce yaptım bu gün çıkmadı ama olma ihtimali vardırdimi😔
Öncesinde çıkmaz cnm. Son adetin den 1 ay geçmesi gerek.. Ayrıca bunun geç döllenme olayıda var. Biraz sabır. Hakkında hayırlısı olsun inşlh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla. 4 gün sonra adet olabilirsin yada bu ay geçte olabilirsin o ihtimalde var. Bu durumda strese sokma kendini.

Öncesinde çıkmaz cnm. Son adetin den 1 ay geçmesi gerek.. Ayrıca bunun geç döllenme olayıda var. Biraz sabır. Hakkında hayırlısı olsun inşlh. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla. 4 gün sonra adet olabilirsin yada bu ay geçte olabilirsin o ihtimalde var. Bu durumda strese sokma kendini.
Çok haklısın canım iki aydır istiyoruz bakalım inşallah hamileyimdir...😌

Çok haklısın canım iki aydır istiyoruz bakalım inşallah hamileyimdir...😌
İki ay için hiç strese sokma cnm kendini sakın. Yıllardır uğraşan nasip olmayan var. Ayrıca 1 yıla kadar bekle gereksiz strese sokma derim kendini. Çünkü 1 yıla kadar olmamasını normal kabul ediyor doktorlar. Rahim kendini ilk hazırlarmış hamileliği. Ve folik asit kullanman iyi olur. Ya nasip 😉

İki ay için hiç strese sokma cnm kendini sakın. Yıllardır uğraşan nasip olmayan var. Ayrıca 1 yıla kadar bekle gereksiz strese sokma derim kendini. Çünkü 1 yıla kadar olmamasını normal kabul ediyor doktorlar. Rahim kendini ilk hazırlarmış hamileliği. Ve folik asit kullanman iyi olur. Ya nasip 😉
Kullanıyorum canım ama korkuyorum olmayacak diye 😔 bu yüzden her adetim de çok üzülüyorum

Kanda gebelim en erken adeten 1 hafta once cikiyor canim 2 ay icin strese hicc girme ben 4. Ayda hamile kaldim icini ferah tut

eger gec dollunmen yoksa reglinden 4 - 5 gun once cikar canim.benim 2 gun oncesi 158 cikmisti gec dollenme yoktu 28 gunde oluyorum
Işte dr.um catlatma donemimi takip etti catladiktan 4 sonra kan tahlili yaptık ama nette baktım 15 gün içinde yerlesme olur diyordu

Back