- 9 Mayıs 2015
- 1.026
- 2.543
Günah filan yok güzel kardeşim doktor bir yasak koymadığı sürece doğuma kısa bir süre kalana kadar serbest cinsel hayat birde tabii 40 günlük bir lohusalık dönemi var o dönemde olmaz o kadar yani extra bir tehlike yoksa cinsel hayat olmadan geçen süre hadi olsun 3 ay sağlam bir ilişkiyi yıkabilir mi bu süreç sence yıkamaz ayrıca cinselliğin binbir türlü hali var (lohusalık dönemi hariç) başka şekilde yap yani bebeğe zarar gelir mi diye sordun ya onun için söylüyorum yani kısaca bunların hepsi trip sevince isteyince gerisi boş bekarmışsın hiç bunlara takılma umarım seni seninde onu her dakka istediğin bir eşin olurben evli değilimde hamileyken lohusayken neden uzak kalınır ki günah mı ki cidden çok konu görüyorum burda tamam belki çocuga zarar verebilir vs ama vermeden de olabilir " hamileyken eli elime değmedi demişsiniz " hiç mi yeltenmedi
açık açık konuşun gururu bırakın kenara begeniyor begenmiyor diye düşünmeyin begenmese evlenmez çocuk yapmaz zaten yeni doğum yapmısınız . "beni begenmiyor mu yok o beni istesin vs yanlış " tamam anlıyorum kadın olarak sizde arzulanmak istersiniz ama siz normal çiftler gibi değilsiniz ki yani uzun zaman uzak kalmışsınız hamilelik döneminiz yakın zamanda bitmiş eşinize de anlayış gösterin önyargılı olmayın sizi begenyior ama eski ruh haline dönebilirsiniz eşinizi siz yönlendirin bnce
GünaydınElbette var Amy Winehouse ben ne olduğunu aslında çok iyi biliyorum da bakıyorum insanlar itiraf edebilecek mi söyleyecek mi diye ama yok düşünsene sanal bir ortamda bile iyi görünme çabası herşey çok güzeldi cinsel hayatımız 10 numaraydı sonra bilmem ne bilmem ne yok olamaz yani eminim mümkün değil sevgi cinsellik hepsi karşılıkdır gündüz adama ağzına geleni söyle yada kadına akşam çamaşır giydim ( konu sahibi arkadaşı asla kastetmiyorum)giy koynuma
Günaydın :)herkes din alimi kesiliyor işe bak yaa..
konu sahibi doğum sonrası erkeklerde kısa süreli bir bocalama olur sonuçta hayatı değişiyor sorumluluk artıyor vs.. biraz zaman tanıyın eğer bu tutum devam ederse de bir uzmana danışın derim.
Bu yorum süperdi...Günah filan yok güzel kardeşim doktor bir yasak koymadığı sürece doğuma kısa bir süre kalana kadar serbest cinsel hayat birde tabii 40 günlük bir lohusalık dönemi var o dönemde olmaz o kadar yani extra bir tehlike yoksa cinsel hayat olmadan geçen süre hadi olsun 3 ay sağlam bir ilişkiyi yıkabilir mi bu süreç sence yıkamaz ayrıca cinselliğin binbir türlü hali var (lohusalık dönemi hariç) başka şekilde yap yani bebeğe zarar gelir mi diye sordun ya onun için söylüyorum yani kısaca bunların hepsi trip sevince isteyince gerisi boş bekarmışsın hiç bunlara takılma umarım seni seninde onu her dakka istediğin bir eşin olur
Günah filan yok güzel kardeşim doktor bir yasak koymadığı sürece doğuma kısa bir süre kalana kadar serbest cinsel hayat birde tabii 40 günlük bir lohusalık dönemi var o dönemde olmaz o kadar yani extra bir tehlike yoksa cinsel hayat olmadan geçen süre hadi olsun 3 ay sağlam bir ilişkiyi yıkabilir mi bu süreç sence yıkamaz ayrıca cinselliğin binbir türlü hali var (lohusalık dönemi hariç) başka şekilde yap yani bebeğe zarar gelir mi diye sordun ya onun için söylüyorum yani kısaca bunların hepsi trip sevince isteyince gerisi boş bekarmışsın hiç bunlara takılma umarım seni seninde onu her dakka istediğin bir eşin olur
Tabıkıde günah,Haram.. Nasılkı adetlıyken cınsel ılıskı haramsa lohusalıykende aynı şekıl. Degısen ne var kı ıkısınde de adet görüyorsunuz ıste. Ama bu demek degıldr kı" esınzle hc bır temas kuramazsınız,bırbırnızı öpemez sevışemez okşayamazsınz.." Sadece Cınsel ılışkı yasak...