arkadaslar yardım nolur

Günah filan yok güzel kardeşim doktor bir yasak koymadığı sürece doğuma kısa bir süre kalana kadar serbest cinsel hayat birde tabii 40 günlük bir lohusalık dönemi var o dönemde olmaz o kadar yani extra bir tehlike yoksa cinsel hayat olmadan geçen süre hadi olsun 3 ay sağlam bir ilişkiyi yıkabilir mi bu süreç sence yıkamaz ayrıca cinselliğin binbir türlü hali var (lohusalık dönemi hariç) başka şekilde yap yani bebeğe zarar gelir mi diye sordun ya onun için söylüyorum yani kısaca bunların hepsi trip sevince isteyince gerisi boş bekarmışsın hiç bunlara takılma umarım seni seninde onu her dakka istediğin bir eşin olur

herkes din alimi kesiliyor işe bak yaa..

konu sahibi doğum sonrası erkeklerde kısa süreli bir bocalama olur sonuçta hayatı değişiyor sorumluluk artıyor vs.. biraz zaman tanıyın eğer bu tutum devam ederse de bir uzmana danışın derim.

Günaydın
Peki var olduğuna bu kadar net inandığınız tam olarak nedir?

Günaydın :)
Tabii buda işin bir diğer boyutu maddi sıkıntısı olan 2 kişiyken zar zor evini geçindiren bir adam illâki düşünce içinde olur.
Ancak eşini çok seven adam tarifine buda uymaz derim.

Bu yorum süperdi...

Bayanlarda olan lohusalik sendromuna benzer seyleri erkeklerde yaşıyor.. Baba olmak, sorumluluklarin artmasi, hayatin degismesi onlardada bocalama yaratiyor... Zamanla geçiyor merak etmeyin.. Hem iliski icin lohusaligin gecmesi gerekiyor..

bazen lohusayken günah diye okuyorum bazen başka şeyler hurafeler kafam karışıyor bir de uzak kalınca arada sogukluk oluyormuş çocuk emzirince tiksinen evlilik sonrası soguyan erkekler vs bir çok konu okuyorum bana göre yanlış tabi gerçek bir ilişkide 3 ay değil 3 yıl da olsa soğukluk belki ama sağlam bir ilişki kesinlikle yıkılmaz umarım herkezin çok mutlu oldugu bir yuvası olur

beni aydınlattınız bu konuda lohusalıkta adet gibiyse zaten günahtır o zaman bunu bilmiyordum ama sevişmek sarılıp uyumak bazen bunlarda yeterli olur tabi. cevabınız için teşekkür ederim

Ben cinsel ilişki olarak kastetmedim okadar zaman dan sonra bana yakın olmasından vs.. bahsettim sarılıp uyurduk şimdi uykum var deyip dönüyor.cocugun yükü allaha Şükür yok durumumuz iyi çok şükür ona bile yakınlık gostermio aldatır desem oda yok evden işe işten eve ama eski haline kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…