arkadaslar yardım nolur

sanemito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
151
22
Eşimle severek evlendiik ve 1 ay önce dünya Tatlısı Bir kızımız oldu.40 im çıkmasına 5 gün var fakat eşim bana karşı çok ilgisiz oldu cinsel anlamda bayadir bildiginiz üzre hamilelik falan derken hicbirsey yapmadık eli elime demedi diyebilirim.simdi hormonların kendine geldi ve ondan cinsel anlamda bişi istemeden bile olsa nebilim seni istiyorum demesini beklerdim.ama o gittikçe benden uzaklaşıp duruo allaha Şükür bir erkeğin isteyeceği hersey mevcut bende.cirkinlesmedjm nebilim kendime bakiim ben içeri gidip yatcam diorm tamam abi git yat gecenin koru oldu dio.agrima gidip ve cok uzuluorum

Cok ilginc.
Acaba 40 in cikmadi diye mi oyle davraniyor ki?
Yok kardeşim ondan sanmam o kırk mirk deil benim ağzıma bakardı bi cümleler ne bilim bi davranışın bakardı eskiden.bilmioem şimdi noldu çok kırılıyor hayatımda bukadar asagalanmadim

Konuşmayı deneyın. Olmazsa bır adım siz atın, bakalım reddedecekmı . Tamamen ayaklanmanı beklıyor da olabılır

Konuşmayı deneyın. Olmazsa bır adım siz atın, bakalım reddedecekmı . Tamamen ayaklanmanı beklıyor da olabılır
Valla normalde çok güzel bi ilişkimiz vardı son zamanlarda bole oldu ve cok sinir oluyorum.ben hep bir adım atıyor bana yok terlyim yok yeni yikandim abdest alamam useniorn dio bana açık olun sizce neden bole yapar

Ilgisini arttirma yollarina basvurdunuz mu, ya da ondan mi bekledin ilgiyi canim ?
Benim yaptığımı inanin esin senden ayrılmak istiyor evliliğini kurtar derlerse ki Allah korusun hep mutluolurum o kadarını yapmayzsiniz. Evliliğini en başından beri iç çamaşırı falan ne varsa kullandim

Valla normalde çok güzel bi ilişkimiz vardı son zamanlarda bole oldu ve cok sinir oluyorum.ben hep bir adım atıyor bana yok terlyim yok yeni yikandim abdest alamam useniorn dio bana açık olun sizce neden bole yapar
Tamam ıste sız ona açık olun . " nerden sürekli bahaneler üretıyorsun canım, önceden hıc böyle degıldın ne oldu ne değişti bnı mı begenmıyorsun yoksa başka bır sıkıntımı var açık açık soyle bna" deyın

Benim yaptığımı inanin esin senden ayrılmak istiyor evliliğini kurtar derlerse ki Allah korusun hep mutluolurum o kadarını yapmayzsiniz. Evliliğini en başından beri iç çamaşırı falan ne varsa kullandim
Bence onunla ilk önce yeniden arkadaş olmayı deneyin derdini sorun dırdır yapmayın sürekli mızmızlanmayın onu anlamaya sorununu algılamaya çalışın.Yani eşinizi dinleyin sonra konuştukça çözülecek ve ilişkiniz normale dönecektir.Çamaşır falan sonraki detaylar :)
Yapmayın dediklerim size bir önlem yapıyorsunuz demiyorum sakın yanlış anlamayın...

Valla kocayla sevişmek için bu kadar efor sarfedildiğinide burda gördüm sizi tenzih ederim gebeymiş doğum yapmışsın yeni falan filan ama adam istemiyor çok net kırkınız çıktıktan sonra sizleri tutan bişey yok normal sağlıklı bir ilişkiniz olsa evlilik öncesi sonrası doğum öncesi sonrası eşinizin üstünüze atlaması gerekirdi özlemle sevgiyle ama yapmamış demekki birşey eskik ama ne söylenmeyen paylaşılmayan ne ?

ben evli değilimde hamileyken lohusayken neden uzak kalınır ki günah mı ki cidden çok konu görüyorum burda tamam belki çocuga zarar verebilir vs ama vermeden de olabilir " hamileyken eli elime değmedi demişsiniz " hiç mi yeltenmedi

açık açık konuşun gururu bırakın kenara begeniyor begenmiyor diye düşünmeyin begenmese evlenmez çocuk yapmaz zaten yeni doğum yapmısınız . "beni begenmiyor mu yok o beni istesin vs yanlış " tamam anlıyorum kadın olarak sizde arzulanmak istersiniz ama siz normal çiftler gibi değilsiniz ki yani uzun zaman uzak kalmışsınız hamilelik döneminiz yakın zamanda bitmiş eşinize de anlayış gösterin önyargılı olmayın sizi begenyior ama eski ruh haline dönebilirsiniz eşinizi siz yönlendirin bnce

Elbette var Amy Winehouse ben ne olduğunu aslında çok iyi biliyorum da bakıyorum insanlar itiraf edebilecek mi söyleyecek mi diye ama yok düşünsene sanal bir ortamda bile iyi görünme çabası herşey çok güzeldi cinsel hayatımız 10 numaraydı sonra bilmem ne bilmem ne yok olamaz yani eminim mümkün değil sevgi cinsellik hepsi karşılıkdır gündüz adama ağzına geleni söyle yada kadına akşam çamaşır giydim ( konu sahibi arkadaşı asla kastetmiyorum)giy koynuma

Tabıkıde günah,Haram.. Nasılkı adetlıyken cınsel ılıskı haramsa lohusalıykende aynı şekıl. Degısen ne var kı ıkısınde de adet görüyorsunuz ıste. Ama bu demek degıldr kı" esınzle hc bır temas kuramazsınız,bırbırnızı öpemez sevışemez okşayamazsınz.." Sadece Cınsel ılışkı yasak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…