• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi arkadaşlar yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melekt22

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
20
1
6
34
Şanlıurfa
kızım bugün 50 günlük oldu süt emmesi kilosu herşeyi normal gaz sorunu vardı damlayla çözdük şimdi çok iyi ama uyku sorunumuz çok. Saat 21'den sonra hiçbir şekilde uyumuyor hangi yolu denesem olmuyor uykusu var ama uyumuyor tam uyudu diyorum beş dakika olmadan uyanıyor. Ta ki saat sabah 5-6'ya kadar daha sonra dalıyor.Sizce nedendir bu durumu yaşayanınız var mı lütfen yardım edin.

kızım bugün 50 günlük oldu süt emmesi kilosu herşeyi normal gaz sorunu vardı damlayla çözdük şimdi çok iyi ama uyku sorunumuz çok. Saat 21'den sonra hiçbir şekilde uyumuyor hangi yolu denesem olmuyor uykusu var ama semuyor tam uyudu diyorum beş dakika olmadan uyanıyor. Ta ki saat sabah 5-6'ya kadar daha sonra dalıyor.Sizce nedendir bu durumu yaşayanınız var mı lütfen yardım edin.

Merhaba canım bebekler geceyle gündüzü ayırt edemezler bu yüzden gece uyku alışkanlığı kazandırman lazım gündüzleri mümkün olduqunda uyutmamaya çalış gece yatırmadan 1 saat öncede odanın durumunu kontrol et cok fazla onun dikkatini cekecek gürültü yada baska birşey olmasin benim oğlumda 5 aylik daha yeni aliştı gece uykusuna

Merhaba canım bebekler geceyle gündüzü ayırt edemezler bu yüzden gece uyku alışkanlığı kazandırman lazım gündüzleri mümkün olduqunda uyutmamaya çalış gece yatırmadan 1 saat öncede odanın durumunu kontrol et cok fazla onun dikkatini cekecek gürültü yada baska birşey olmasin benim oğlumda 5 aylik daha yeni aliştı gece uykusuna

gündüz uyumasına engel olmak neredeyse imkansız ama önerin için teşekkürler dediğin gibi yapmaya çalışacam umarım işe yarar çok tekrar çok teşekkür ederim

kızım bugün 50 günlük oldu süt emmesi kilosu herşeyi normal gaz sorunu vardı damlayla çözdük şimdi çok iyi ama uyku sorunumuz çok. Saat 21'den sonra hiçbir şekilde uyumuyor hangi yolu denesem olmuyor uykusu var ama uyumuyor tam uyudu diyorum beş dakika olmadan uyanıyor. Ta ki saat sabah 5-6'ya kadar daha sonra dalıyor.Sizce nedendir bu durumu yaşayanınız var mı lütfen yardım edin.

Cnm gece hiç konuşturma onunla oynama odada gece lambası aç ve sessizlik olsun eğer çok ağlarsa çok kısık sesle sakinleştirmeye çalış. Gündüzleri de sürekli gül oynat konuştur öp kokla ki geceyle gündüzü anlasın gece senin onunla oynamayacağını anlasın ben öyle yapıyorum bi dene

Cnm gece hiç konuşturma onunla oynama odada gece lambası aç ve sessizlik olsun eğer çok ağlarsa çok kısık sesle sakinleştirmeye çalış. Gündüzleri de sürekli gül oynat konuştur öp kokla ki geceyle gündüzü anlasın gece senin onunla oynamayacağını anlasın ben öyle yapıyorum bi dene

tabi ki yaparım canım ya uykusu düzene girsin yeter eyrıca teşekkürler

kızlar hiçbir şey fayda etmiyor yada ben beceremiyorum gece hiçbir şekilde gözünü kırpmıyor. ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok kötü bir durum.

Back