• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAşlar yardım lütfen

DilaraHan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
13
1
36
33
Adetime 10 gün var karnım aşırı şiş sürekli uykum var yorgunum bugun test yaptım tek çizgi çıktı... Geceleri yüzüstü yatamıyorum. Karnımda agrı oluyor.. Ve karnım ser ve şiş hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz

10 gun kala mümkün değil bu belirtiler olmasi canim.
Hamilelik oluştuysa bile embriyo yeni rahime yolculuk yapıyordur ve ya yerleşmeye çalışıyordur yumurtlama donemine gore.
Yerleşme olduktan sonra vucut beta hcg hormonu salgılar ve vucut yavas yavas belirti oluşturmaya başlar.
Muhtemelen bu yaşadıkların psikolojik olarak oluyordur, mevsimsel değişimler de sebep olabilir.
Adetin lac gunde bir oluyor peki?

Adetime 10 gün var karnım aşırı şiş sürekli uykum var yorgunum bugun test yaptım tek çizgi çıktı... Geceleri yüzüstü yatamıyorum. Karnımda agrı oluyor.. Ve karnım ser ve şiş hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz
Adete 10 gün varken gebelik olmus olsa bile bu tur belirti vereceğini sanmiyorum yani o daha kandadir tutunmamistir bile nasil şişlik versin 11 hafta hamilelik yasadim 11. Haftaya dogru pantolonlarimi vs kapatamiyodum karnim çıkmamıştı ama sis gaz oluyordu bence sizinkide gaz olabilir gebelikle bağlantı kuramadim

Back