arkadaslar yardım lütfen su kabarcığı hakkında bılgısı olan

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
arkadaslar yenı doğum yaptım 10 gün oldu isilik belırdı ve sonrasında su topladı su kabarcı haline dönüştü böyle durumda olanlar varmı esım gelınce aksama göturucem ama ıcım acıyo kasıntı hıssı verıyo sanırım annı bembeyaz oldu

geçmiş olsun canım.. benim kızım dün 1 yaşını doldurdu.. bugun 1 yaş aşısı için sağlık ocağına gittik benim kızımda da 1 hafta önce isilik gibi olmustu şimdi ise isiliklerin üzeri su toplar gibi oldu. hemşire aşı yapmadı.. su çiçeği olabilir dedi 1 hafta daha bekleyin dağılmaz ve artmazsa gelin aşıyı yapalım dedi.. bilmiyorum bende... gecen hafta ateşlenmişti ama yayılma yok jel verdi onu sürücem artık.. ama senin bebiş cok küçük inşallah basit bir isiliktir..

öncelikle çocuk doktoruna sormakta fayda var.

bizim kızımız şu an 65 günlük birinci ayına doğru yüzünde kırmızı kırmızı isilik benzeri bir şeyler çıkmıştı. ilk ergenlik sivilcileri demişti doktor :) ama su toplamamıştı, zımpara gibi sertti bizimkinin yüzü. hatta başında bile çıkmıştı, bir ara boynuna doğru yayıldı. doktorumuz endişelenmeyin geçer bir müddet sonra, herhangi bir ilaca gerek yok demişti. nitekim şu an geçti.

zaten bizim kız doğumundan sonra ilk reglini de oldu.. annenin hormonlarından dolayı regl gibi kanamamız da olmuştu minik kızımızın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…