Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaslar yardım lütfen renk cümbüşü yasıyorum

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
Adana
merhaba arkadaslar saçlarımın ilk 4 5 cm lik kısmı kızılımsı alt kısımlar yeşilimsi mafoldumben saclarım açık kumralmı açık karamelmi belli degil palette kahve köpügü aldım ama sarıyamı boyasam bu rengemi karar veremiyorum CADIARZU hangi renk düzeltir bu saçlarımı :gitme:

SANIRIM DAHA KOYU BıR RENK SEÇMEN GEREK ARTIK ...:sinifsinif:

dore kahveye bir baksana yada koyu kumral dore hem saçındaki yeşillik de kapanır

arkadaşım bakımlarını ihmal etme saçlarını bak geri kazanman yıllarını alabilir yavaş yavaş ve mantıklı olarak saçlarını boya

tutmayacak olan boyayı zorla saçını boyama şuan düşündüüğün renk saçını tutmayabilir kuaföre danış bi

kahve köpüğü tutmazmı yani :sinifsinif:

yok cnm tutmaz heralde acayip bişey olur hele ki üstler kızılmış tutmaz..bende kızıllık varken fındık kabuğu boyamıştım hiç güzel olmamıştı..ayrıca renk farklılığı devam eder:gitme: sen en iyisi kumral koyu kumralla fln boya saçlarını daha açık boyamanı tavsiye etmem :sinifsinif: ben de çok çektim ya saç boyama konusunda ne zaman kurtulcam bu dertten bilmiyorum :kedi:

koyu renk konusunda herkes hemfikir tskler arkadaslar ama ben bu saçı iyice acıcam rengini acık bir renge boyayıp yoksa istedigim renkleri bir türlü elde edemicem bu gidisle mafoldumben boyalarım az sonra gelicek hangi renk bende bilmiyorum suan=) boyadıktan sonra resim eklicem

Back