• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım edin.

rumos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
25
0
0
Adana
51 kiloyum 1.78 boyum var ve ben hala zayıflamak istiyorum. napabilirim :S kendimi kısıtlayamaz hale geldim elimden gelse birşey yemek istemiyorum herzaman zayıflamak istiyorum. 1 kilo alım ortalığı ayağıya kaldırıp milletin canını sıkıyorum bende garip bir hal aldı. psikolojikmi sizce ya 34 beden pantolon alıp daraltırdığım oluyor

yeme bozukluğun olabilir bi psikiyatriste görün
burda öneri almakla olmaz çünkü..

İlk yorumuna göre anoreksiya nevroza gibi düşündürdü bana canım.Temelinde yeme bozukluğu,kendini yemek yemek konusunda kısıtlama ya da yemeği kesme gibi belirtileri oluyor çünkü bildiğim kadarıyla.Bu durum uzun süredir devam ediyorsa bir uzman pskiyatriste danışmanda fayda var.Endişelenme,gerekli tedaviyi olarak iyileşeceğini düşünüyorum.

51 kiloyum 1.78 boyum var ve ben hala zayıflamak istiyorum. napabilirim :S kendimi kısıtlayamaz hale geldim elimden gelse birşey yemek istemiyorum herzaman zayıflamak istiyorum. 1 kilo alım ortalığı ayağıya kaldırıp milletin canını sıkıyorum bende garip bir hal aldı. psikolojikmi sizce ya 34 beden pantolon alıp daraltırdığım oluyor

Sevgili rumos merhabalar,
Zayifliginizdan sikayetci misiniz? Normal kiloya gelmek istiyor musunuz? Yoksa sadece cevrenizden aldiginiz tepkilerden dolayi mi yardim almak istiyorsunuz?

Eger kilo almak istemiyor, hatta kilo almaktan korkuyor, ustune halen kendinizi kilolu hissediyorsaniz acilen bir psikolog-psikiyatriste gitmenizi oneririm. Bu durumda belirtileriniz yeme bozuklugu belirtilerini andirmakta. Yeme bozukluklari da ozellikle gec kalindiginda olumcul sonuclari olabilen ve tedavisi gun gectikce daha zorlasan bir hastalik. Bu nedenle vakit kaybetmeden bir uzmana gorunmenizi oneririm.

Sevgiler

Back