- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
benimde 12.5 aylık bir oğlum var ve çok iştahsızız.Bu iştahsızlığı diş çıkarmaya başladığında
başladı ve alışkanlık haline getirdi.bende kesinlikle yemiyorsa zorlamayın kısmına katılamayacağım
2-3 yaşına kadar beslenme çok önemli.ayrıca ben şöyle düşünüyorum.
nasıl olsa acıkınca yer diyerek vermediğimizde çocuğun midesi küçülüyor.
sonrada zıvanadan çıkıyor.
5 yaşında bir yeğenim var.2 gün bişey yemesin acıktım demez,yemek istemez.
daha 1 kaşık çorba içtiğini görmedim.sürekli kabızlık problemi var.haliyle normal
doktorun da dediği gibi yemediği için kabız oluyor.ve o kısmı hep yara olmuş.tahriş olmuş
özetle yeme problemleri başka sıkıntılara da neden oluyor.
herkesin çocuğu bir değil.bende işe yarayan taktik başkasında yaramıyor
Burdan oğluma geçersek inan arkadaşım bir kase çorbayı 2 saatte verdiğimi biliyorum.
ağzında beklet beklet.cinnet geçiriyordum.tabi bi taraftan dikkatini çekecek bişeyler arıyorsun
diş fırçaları,macunlar,tencereler,tavalar,kaşıklar,ütü masası,süpürge vs.
şimdiki taktiğim çorbalarını çok koyu yapmıyorum.koyu olursa ağzında çok bekletiyor.
sulu veriyorum.bu seferde kusma problemimiz var.1 kase çorbayı bir anda vermeye çalırsam çıkartıyor.
az az sık sık yedirmeye çalışıyorum.birde canım kahvaltıyı bir çok bebek zor yer zaten.çok iştahlı olupta kahvaltıyı yemeyen
bir sürü bebek tanıyorum.ağzında bekletiyorsa inatla bekleyeceksin yutmasını,biraz sulu yapmanı tavsiye edeceğim ama yoğurduda
bekletiyormuş.dedim gibi sabretmen gerekiyor.
başladı ve alışkanlık haline getirdi.bende kesinlikle yemiyorsa zorlamayın kısmına katılamayacağım
2-3 yaşına kadar beslenme çok önemli.ayrıca ben şöyle düşünüyorum.
nasıl olsa acıkınca yer diyerek vermediğimizde çocuğun midesi küçülüyor.
sonrada zıvanadan çıkıyor.
5 yaşında bir yeğenim var.2 gün bişey yemesin acıktım demez,yemek istemez.
daha 1 kaşık çorba içtiğini görmedim.sürekli kabızlık problemi var.haliyle normal
doktorun da dediği gibi yemediği için kabız oluyor.ve o kısmı hep yara olmuş.tahriş olmuş
özetle yeme problemleri başka sıkıntılara da neden oluyor.
herkesin çocuğu bir değil.bende işe yarayan taktik başkasında yaramıyor
Burdan oğluma geçersek inan arkadaşım bir kase çorbayı 2 saatte verdiğimi biliyorum.
ağzında beklet beklet.cinnet geçiriyordum.tabi bi taraftan dikkatini çekecek bişeyler arıyorsun
diş fırçaları,macunlar,tencereler,tavalar,kaşıklar,ütü masası,süpürge vs.
şimdiki taktiğim çorbalarını çok koyu yapmıyorum.koyu olursa ağzında çok bekletiyor.
sulu veriyorum.bu seferde kusma problemimiz var.1 kase çorbayı bir anda vermeye çalırsam çıkartıyor.
az az sık sık yedirmeye çalışıyorum.birde canım kahvaltıyı bir çok bebek zor yer zaten.çok iştahlı olupta kahvaltıyı yemeyen
bir sürü bebek tanıyorum.ağzında bekletiyorsa inatla bekleyeceksin yutmasını,biraz sulu yapmanı tavsiye edeceğim ama yoğurduda
bekletiyormuş.dedim gibi sabretmen gerekiyor.