How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Arkadaslar yardim edermisiniz bebek istiyoruz ?

Manolyakokulusimit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
316
84
98
30
Merhaba arkadaslar dün gece gebelik testi yaptim ve on dkka bekledikten sonra yattim ilk yaptigimda testte 2. Cizgi cok acayip silik cok dikkatli bakınca belli oluyordu onemsemedim yattim sabah kalktigimda 2. Cizgi boyleydi yeni gebelik var da o yuzden mi boyle yok sa test mi bozuk bu tarz seyler yasayanlar varsa yardim edebilir mi?

Eklentiler

• 20180430_161358.jpg
    20180430_161358.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 78
İlk 5 dakikadan sonra ki sonuçlar anlamsız olur diye biliyorum zaten içinde ki kullanma kılavuzunda yazıyor olmalı

Merhaba arkadaslar dün gece gebelik testi yaptim ve on dkka bekledikten sonra yattim ilk yaptigimda testte 2. Cizgi cok acayip silik cok dikkatli bakınca belli oluyordu onemsemedim yattim sabah kalktigimda 2. Cizgi boyleydi yeni gebelik var da o yuzden mi boyle yok sa test mi bozuk bu tarz seyler yasayanlar varsa yardim edebilir mi?
Canım moralini bozmak istemem ama test bariz bozuk ya :( yada idrarı fazla damlattıgın için bozulmus

Vallahi bende anlayamadim kizlar 4 damla diyordu oyle yaptim yarim saat sonra cikan sonuclari degerlendirmeyin diyordu sadece dakika belirtmemisti yenisi yapayim o halde buda bozuk demekkk

Back