Arkadaşlar yardım eder misiniz?

Exmen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
17
1
36
34
Ben sürtünme yoluyla ilişkiye girdim hatta aramızda ikimizin de pantolonu vardı. Eve gittiğimde açık renk pembemsi kanamam vardı ve çok azdı. Bu 4 5 gündür hala aynı şekilde devam ediyor. Sizce neden olmuştur lütfen yardım edin. Ve ek olarak biraz meni yuttum ama ondan bir şey olmaz sanırım. Bu kanamanın sebebi nedir acaba?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz bu kanama sizce nedir

Arkadaşlar geçen hafta perşembeden beri devam ediyor kanamam lütfen yardımcı olur musunuz

Peki. Bu kanama neden

Afedersin sürtünmeden alev alıcaksın nerdeyse sebebi ne diye soruyorsun?

Tahriş olmuş olabilir.Kot pantolonlar sert oluyor.

Peki tahriş olmadan bu kadar kanarmı ki ya

Yani tahriş oldu diye bu kadar mı kanar ki arkadaşlar

Arkadaşlar ben yukarıda hamile miyim diye sormadım. Keşke dalga geçmeyi öğrenmeden önce okuduğunuzu anlamayı öğrenseydiniz iletişim bozukluğu yaşamazdınız. Ben size kanamanın sebebini soruyorum ağızdan aldım ama bir şey olmaz yazdım dikkat ettiyseniz.

Arkadaşlar ben yukarıda hamile miyim diye sormadım. Keşke dalga geçmeyi öğrenmeden önce okuduğunuzu anlamayı öğrenseydiniz iletişim bozukluğu yaşamazdınız. Ben size kanamanın sebebini soruyorum ağızdan aldım ama bir şey olmaz yazdım dikkat ettiyseniz.
Kanama tahrişten olur ve evet tahriş olunca sizin yaşadığınız kadar bir kanama olması mümkün çünkü tahriş olan bölge hemen iyileşmez, sürekli de pantolon giyen biriyseniz tahriş olan bölgeye pantolon temas ettiğinden iyileşme gecikir, bol ve rahat şeyler giyin iyileşme sürecini hızlandırmak için.

Kanama tahrişten olur ve evet tahriş olunca sizin yaşadığınız kadar bir kanama olması mümkün çünkü tahriş olan bölge hemen iyileşmez, sürekli de pantolon giyen biriyseniz tahriş olan bölgeye pantolon temas ettiğinden iyileşme gecikir, bol ve rahat şeyler giyin iyileşme sürecini hızlandırmak için.
Dostum çok teşekkür ederim dediklerinizi uyguladım ve durdu çoook teşekkür ederim çok saolun

Back