• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler arkadaşlar yardım edebilirmisiniz

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ayseakgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
246
3
96
İçel Mersin
senağlamasenağlamamerhaba arkadaşlar ben 36. haftamda erken doğum yaptım.bebeğim 1 hafta küvezde kaldı.sarılık olmuştu.sarılığı geçti dizanteri oldu 3 haftadır hasta geçmiyor.bide 2.5 kilo doğmuştu.küvezden çıktığında 2.100 e düşmüştü.34 günlük oldu daha 2.700 gram.belki biraz kilo alacak ama sürekli ishal.bebeği benimki gibi olanlar yardım edebilirmisiniz.senağlama

Öncelikle Allah bağışlasın, geçmiş olsun canım...

Benim kızımda 36+4 de doğmuştu ama çok şükür sarılık harici hiçbir sorunu yoktu...

Dr kontrollerini ihmal etme onlar gerekeni söyler nasılsa, emiyorsa kısa sürede de toparlanacaktır...

Eğer kilo kaybı devam ederse yine dr kontrolünde mamaya başlayabilirsin...

senağlamasenağlamamerhaba arkadaşlar ben 36. haftamda erken doğum yaptım.bebeğim 1 hafta küvezde kaldı.sarılık olmuştu.sarılığı geçti dizanteri oldu 3 haftadır hasta geçmiyor.bide 2.5 kilo doğmuştu.küvezden çıktığında 2.100 e düşmüştü.34 günlük oldu daha 2.700 gram.belki biraz kilo alacak ama sürekli ishal.bebeği benimki gibi olanlar yardım edebilirmisiniz.senağlama

bence acilen ishali için doktora başvurun su lkaybı allah korusun bebeği öldürür.ayrıca yine doktora danışın bunu ishali i,çin özel mamalar var sürekli ishal için kullnılıyor memenin yanında onuda verbilirsiniz mutlaka acilen doktora gidin

doktora danışmanız için mama isimleri yazıyorum
HN25 akut ishallerde süt proteini bazlı bib.maması

aptamil som soya uzamış ishal ve inek sütü protenin alerjisi için soya proteini özlü bib mam.

neocate uzamış ishal ve besin alerjisi ted.bib.mam.

ayrıca prematureler için özel mamalar var
aptamil eoprotein
aptamil prematil düşük doğum ağırlıklı bebekler için özel mamalar milupanın doktora danışmadan kullmayınlütfen

yumy ye katılıyorum canım gittiğin dr çözüm bulamıyorsa bu konuda uzman hatta mümkünse yenidoğan kliniğine başvur acilen

canım benim kızımda36+2 de doğdu, 2100 gr doğdu, ilk ayda 3130 gr oldu, ama sonraki aylarda kilo alımı yavaşladı, şu anda 6,5 aylık 5700 gr, ama doktorumuz erken doğduğu için normal diyor, birde bana çekecek herhade, minyon bir kız olacak, o yüzden de kilomuz akranlarımıza göre az, sütüm yetmediği için ilk olarak pre aptamille mamaya başlamıştık, doktor kontrolünde,

Back