Doğal Saç Bakım Kürleri Arkadaşlar yardım edebilir misiniz bakım kürleri hakkında

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
Ben sinamekili kürü uygulamak istiyorum. Ayriyetten turplu suyuda. İkisini uygulasam olur m? Bir de bu ikisi saç kırıklarıma iyi gelip saçımı canlandırır mı? Canlandırmazsa başka neler yapabilirim?

Ben sinamekili kürü uygulamak istiyorum. Ayriyetten turplu suyuda. İkisini uygulasam olur m? Bir de bu ikisi saç kırıklarıma iyi gelip saçımı canlandırır mı? Canlandırmazsa başka neler yapabilirim?

zeytin yağı ayrıca eczaneden bemiks ampul ve evigen ampül al birazda badem yağı karıştır hepsini aynı ölçüde hem saçların yumuşayıp canlanır hemde saçın uzar yani bakım yapmış olursun kafana yattıysa söyliyeyim zeytinyağını bi 20saniye ısıt öyle koy karışıma sonra ılık havluyla sar ve minimum 2saat beklet:)

teşekkür ederim canım :) peki bunu bu kürle kullanabilir miyim acaba?

Son düzenleme:
ben sinemaki vs uygulamıyorum çünkü saçın kendi rengini açar diye düşünüyorum açmışta senin böyle bi bilgin var mı canım bu arada tabi uygularsın belli aralıklarla ne zararı olacak bi kaç kişide okumuştum böyle yapanlar var :)

hayır canım hiç bi şekilde saç rengini açma olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…