selam herkese arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce uyuz olduğumu öğrendim bitmek bilmeyen kaşıntılarım vardı yaz ayında ben bunu sinek ısırığı sanıp nerdeyse evdeki detanı bitirdim ama hala kaşınıyordum doktora gittim uyuz teşhisi konuldu sonra doktor bana eczanede yapılan sarımtrak renkli kükürtlü bir karışım verdi 3 gün boyunca 3 gündüz 2 gece olarak beklettim ben sonra yıkandım kaşıntılarım azaldı akabinde ben kendime bu hastalığı yediremediğim için başka bir doktora göründüm aynı teşhisi koydu neyse 2 metrin losyon 3 tüp de wilkinson pomad kullandım ilk yıkandım sonra metrin losyonu sürdüm aynı gece kaşınmayan yerlerim kaşınmaya başladı deli gibi ama mide tarafım üstü neyse 3 gün durdu üstümde o 3gün sonra wilkinson pomad kullandım çok kötü kokuyor ama sorun değil bu hastalığınızdan daha mühim olan bir konu değil zaten bu kokuya ben zor katlanıyorum böcek falan nasıl dursun yani neyse 3 gün sonra yıkandım tekrar bunu kullandım tekrar 3 gün beklettim tekrar yıkadım tekrar kullandım tekrar yıkadım derken 17 gün falan tedavi sürecim oldu bunun akabinde sirke ile yıkandım böyle suyla sirkeyi homojen hale getirmeden direk vücuduma sürdüm 5 dakka kadar bekletip duş aldım her duşta sonra kıyafetlerimi atabileceklerimi 90 dereceye attım diğerleri 60 sonra iç çamaşırlarımı içten ütüledim imkanınız varsa atın çöpe bu kremlerden dolayı attığım bir sürü kıyafetim oldu kapı kollarına tuvaletlere sirke sıktım homojen etmeden ama beyaz sirke yoksa elma sirkesi de olur yatağı yattığım yeri sürekli süpürdüm sonra orayada sirke sıktım yerleri sirke ile domestos ile sildim biraz zahmetli bugün doktora gittim baktı geçmiş gibi görünüyor dedi ki zaten geçtiğini biliyordum kaşınmıyorum :) ve sıcak suda duş aldığınızda uyuz ile enfekte oldu iseniz sıcak su değen yerlerde deli gibi kaşınma oluyor iki kere duşumda bilerek sıcak suyu açtım kaşıntı felan yok artık vücudumu sadece nemlendirmek kaldı.
Wilkinson Pomad Nedir Ve Ne İçin Kullanılır? Uyuz Tedavisi - Kadınlar Kulübü
Uyuz tedavisinde en yaygın kullanılan kremlerden biri olan Wilkinson Pomad, içeriğindeki kükürt ve gudron vegetal ile uyuz akarlarını ve yumurtalarını etkili bir şekilde yok eder.
www.kadinlarkulubu.com
Son düzenleyen: Moderatör: