arkadaşlar umutlarım söndüüüüü

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
dün yani çatlatma iğnesinin 13. günü ciddi bir kasık ağrısı ve mide ağrısıyla beni acile kaldırdılar.tüm testler yapıldı.yapılmışken doktor bhcg de yaptı ve sonuç sadece 2.39 ...o kadar yıkıldım ki,bi de karın ultrasonuna girdim,bi de ne desin,sağ yumurtalığımda yaklaşık 5.5 cm kist var.yani o da şu oluyo,doktorum 22 mm deyken çatlatma iğnesi yaptığı yumurtam kist olmuş demek oluyo.oysaki çatlatma iğnesi sonrası doktorum kontrole çağırmıştı,yumurtan kesin çatlamış demişti.pregnyl 5000 liğin sadece yarısını yaptı bana hem de.ağlama krizlerindeyim,şu an bile klavyeye damlalar düşüyo,yumurtam çatlayıp olmasaydı bu kadar yıkılmazdım,ama bu nasıl görünmez?

ben dediğiniz tedaviyi bilmiyorum ama sakin olun derim çünkü kisti olup ta normal yolla gebe kalan bir tanıdığım var çok geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun degildir ve adet ile beraber kist kaybolur bizde 7. ayımızdayız çalışmaların Rabbım hayırlı ve sağlıklı şekilde nasip eder inşallah isteyen herkese.

tatlımm çok geçmiş olsun ama üzülme lütfenn.benim en yakın arkadaşımın koca bi miyomu vardı ve hamile kaldı çok şükürde bebeğini doğurdu..lütfen içini ferah tıut.Allah ım yardımcın olsun.tez zamanda sağlığına ve bebişine kavuştursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…