Arkadaşlar tüp bebek fiyatlari hakkinda bilgi lüften

LAVXIXNXIXAW

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
107
0
41

artik bende tüp bebek yolundayim ama durumum şuan musait değil ne yazik 4-5 ay isonra yaptirmayi düşünüyorum.tüp bebek yaptiranlar vaya bilgisi olanlar banada yardimci olurmusunuz. Hangi merkezde ne kadar maliyet oluyo şimdiden çok tşk ederim.bilgileriniz çok yardimci olucak...

canım benim ilaçlar + tahliller hsg dahil + pgt yapıldı yaklaşık 9-10 buldu. allah yardımcı oluyor canım inşallah senide olumlu sonuçlancak bir tedavi bekliyordur. ben izmir smyrna da yaptırdım.

kızlar bende aynı soruyu sorucam ssklı olunca ve ilk denemede ne kadar masraf çıkıyor???

Hepinize ayri ayri teşekkür ederim...2 kere aşilamam oldu hsg filmlerim çekildi eşimde ve bendede sorun yok..şanliyim hastanede kadin doğum servisinde çalişiyorum ..doktorlarim çok yardimci oldular ..fakat tüp bebek yapilmiyo devlet hastanesi olduğu için ..nene hatun hastanesine yönlendiriyor hocam ..nene hatunda yaptiran varmi acaba!!!!!

Hepinize ayri ayri teşekkür ederim...2 kere aşilamam oldu hsg filmlerim çekildi eşimde ve bendede sorun yok..şanliyim hastanede kadin doğum servisinde çalişiyorum ..doktorlarim çok yardimci oldular ..fakat tüp bebek yapilmiyo devlet hastanesi olduğu için ..nene hatun hastanesine yönlendiriyor hocam ..nene hatunda yaptiran varmi acaba!!!!!

canım eylulde anatolıada yaptırdım 4 250 ıdı gonderen dr umdan dolayı ındırım oldu 3 500 yptıdık sımdı 2 denemeyı yaptırıcaz yıne aynı hastaneye geldık 3 300 dedıler bıde ılac parası var bunların dısında

kızlar bende aynı soruyu sorucam ssklı olunca ve ilk denemede ne kadar masraf çıkıyor???

canım ben ssk lıyım. genartta tedavi görüyorum ssk ile anlaşmaları oldugu için 400 milyon lira fark ödedim merkeze, ilaçlarımda 500 civarı tuttu. anlaşmalı merkezler zaten maksimum bu kadar para isteyebilirlermiş hastalardan. yoksa kanuna aykırıymış eşim bu işi biraz fazla araştırdı da :)) gördüğüm hizmet, doktorum, labortuavar da çok iyi çok memnun kaldım. bakalım bu hafta yumurtalarım toplanacak sonu da iyi olur tedavimin inşallah....

X