Arkadaşlar transferin 9.günü kan değeri negatf olup daha sonra pozif sonuç alan varmı

bumera

kucağım dolsun,mis koksun
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
180
2
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü ve ben dayanamayıp kanda test yaptırdım ama sonuç kocaman bir 0 dı aranızda bu şekilde 9 gün kan testi yapıp negatifi görüp daha sonra ki testte 12. Gün veya 13. Gün tekrar test yaptırıp pozitif gören varmı lütfen bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var benim 3. Tüp bebek denemem ve test günüm normalde 19 şubat şimdiden tşkler.

selam moralini bozmak istemem ama ben 7. gün yaptırdım negatifdi sonra 10. gün tekrar yaptırdım yine negatifdi:(( ama 6 ay önce kızıma hamile kalmıştım o zaman 9. gün 63 dü

selam moralini bozmak istemem ama ben 7. gün yaptırdım negatifdi sonra 10. gün tekrar yaptırdım yine negatifdi:(( ama 6 ay önce kızıma hamile kalmıştım o zaman 9. gün 63 dü
çok teşekkürederim :)cevabın için olur ya bende biyerden moral ve ümit arıyorum inşallah bendede bi mucize olur diye bekliyorum:(

bugün bütün gün birileri açtığım konuya uğrarda bana azda olsa bi ümit verir diye bekledim ama sanırım yaşayan yok bu durumu umarım kimse yaşamaz çok zor bişi:(:43:

canım öncelikle hakkında hayırlısını diliyorum.

forumdaki konuları dolaşırken gözüme çarpan bir konu oldu, belki sana da umut olur diye paylaşmak istedim. tabi sonucu ne oldu devamı geldi mi bilmiyorum ama olabiliyormuş böyle şeyler..

sevgiler..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ugun-pozitiiiiiiiiiiiiffffffffffffffffff.html

adaegecimmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saol çok mutlu oldum çok sevindim rabbim inşallah bende bu sonucu görürüm ilgin ve alakan desteğin için çok saol teşekkürederim hayırlısı:):49:

rica ederim canım inşallah senin de sonucun böyle olur, gönlünden geçen olur inşallah arkadaşım..

canım keşke pozitif olsaydı ama benimde 9. gün negatif 1. 68 bugün test günümdü malesef yükselmiyo sonuç kocaman bi negatif

canım keşke pozitif olsaydı ama benimde 9. gün negatif 1. 68 bugün test günümdü malesef yükselmiyo sonuç kocaman bi negatif

napalım arkadaşım biz elimizden geleni yapıyoruz taktir allahım inşallah bizlerde bigün sevinicez hayırlısıyla...

Back
X