• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar testlerime bir bakar mısınız?

hurremmsultan

Kalbiniz gibi geçsin hayatınız 🌺
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
1.027
2.237
53
Arkadaşlar bugün adet günüm 2 gün geçti. adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı 2 3 gündür ama hastalanmamıştım. Bugün test yaptım pozitifi gördüm inanamayınca 2 tane daha yaptım ama sizde bir bakar mısınız kesin hamileyim yani dimi 😊 adet günü yapılınca hormonlardan dolayı çift çizgi çıktığı oluyormuş ya onlarda böyle belirgin çizgi mi oluyor? Teşekkürler şimdiden...

Eklentiler

• 907543E9-FDE9-4492-AA15-4593889A3DCE.jpeg
    907543E9-FDE9-4492-AA15-4593889A3DCE.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar bugün adet günüm 2 gün geçti. adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı 2 3 gündür ama hastalanmamıştım. Bugün test yaptım pozitifi gördüm inanamayınca 2 tane daha yaptım ama sizde bir bakar mısınız kesin hamileyim yani dimi 😊 adet günü yapılınca hormonlardan dolayı çift çizgi çıktığı oluyormuş ya onlarda böyle belirgin çizgi mi oluyor? Teşekkürler şimdiden...
Gözünüz aydin testlere bakarsak evet hamilesiniz ama siz bence kan tahlili yaptirin sonucunuz kesin olsun.

Bu kadarinida sormazsinz ya evet bariz hamilesiniz kopkoyu kirmizi çizgi sizi ikna edemiyor illa burdan onay verilmesi lazim dimi.
evet hamilesiniz tebrikler
Adet sancısını her an olacakmış gibi yaşadığım için adet hormonlarıyla ilgili olabilir mi diye merak ettim daha önce burda öyle şeyler yaşadığını yazanlar oldu. O yüzden fikir almak istedim niye böyle çıkıştınız anlayamadım teşekkürler yinede

Adet günü yapınca hormonlardan çift çizgi mi çıkıyormuş? 😄 valla benim bildiğim beta hcg sadece hamilelik durumda oluyor idrarda. Hayırlı olsun.
Ya bir iki bişey okumuştum burda onlarda kafama takıldı haliyle her şeyide en ince ayrıntısıyla düşünen biriyimdir 🤦‍♀️ Birde adet olacakmışım gibi sancım olunca sizlere danışmak istedim

Ya bir iki bişey okumuştum burda onlarda kafama takıldı haliyle her şeyide en ince ayrıntısıyla düşünen biriyimdir 🤦‍♀️ Birde adet olacakmışım gibi sancım olunca sizlere danışmak istedim
Siz bence ovulasyon testiyle karıştırmışsınız. Her adet dönemi bu testler pozitif verse ülkenin yarısı kalpten giderdi 🤣

Back