Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaatebrikleeeeeer. Kanda 200-300 çıkar herhalde bu koyulukta
Yumurtlama günün ne zamandı takip etmiş miydin? Biz mikroskopla ikinci çizgi ararken maşallah bayağı belirgin çıkmış çünkü de bize de tecrübe olsun herşeyden ümitlenmeyelim diye merak ettimYaaaaainşallahhh
![]()
Tabi bilgi vereyim 8 martta adet oldum yumurtlama günüm 24 düydü ama biz yumurtlama gününde ilişkiye giremedik adetim bittikten hemen sonraki gün kalmış olabilirim diye düşünüyorum. Birde uzun zamandır gebelik düşünüyodum kalamıyorum diye doktora danıştım folidoce tablet verdi bu ay onu kullandım aynı zamanda umarım faydalı olmuşumdur allah gönlünüze göre versinYumurtlama günün ne zamandı takip etmiş miydin? Biz mikroskopla ikinci çizgi ararken maşallah bayağı belirgin çıkmış çünkü de bize de tecrübe olsun herşeyden ümitlenmeyelim diye merak ettim ☺
Bende çok anlamıyorum bu test işlerinden ama gebelik olabilir arkadaşlar bakıp yazsınlar inşallah hamilesindir29 gun adet dongum kizlar takvime gore adetin 16 günü yumurtlama ben ise adetin 10 gununden başladım ovulasyon fakat hep slik çıktı suan adetin 21 günündeyim adetime 9 gun kaldı lütfen yardımcı olun bu yumurtlamami ilk defa koyu yakaladım geç mi yumurtluyorum kaç gun degerlendirmeliyim
Evet canım 21. Günde yumurtlamışsın o günü ve silikleştiği günü mümkümse muhakkak değerlendir. Beklenen adet günün de böylece kaymış oldu 21. Günden 14 gün sonra beklenen adet günün olacak artık ona göre beklemeye al kendini29 gun adet dongum kizlar takvime gore adetin 16 günü yumurtlama ben ise adetin 10 gununden başladım ovulasyon fakat hep slik çıktı suan adetin 21 günündeyim adetime 9 gun kaldı lütfen yardımcı olun bu yumurtlamami ilk defa koyu yakaladım geç mi yumurtluyorum kaç gun degerlendirmeliyim
Amin canım inşallah. Keskin belirtilerin var mı gebelikle bağdaşlaştırdığın?Tabi bilgi vereyim 8 martta adet oldum yumurtlama günüm 24 düydü ama biz yumurtlama gününde ilişkiye giremedik adetim bittikten hemen sonraki gün kalmış olabilirim diye düşünüyorum. Birde uzun zamandır gebelik düşünüyodum kalamıyorum diye doktora danıştım folidoce tablet verdi bu ay onu kullandım aynı zamanda umarım faydalı olmuşumdur allah gönlünüze göre versin![]()
TebriklerMerhaba arkadaşlar Adetime 3 gün kala test yaptım test bu şekilde çıktı sizce nedir?
Normaldr kasıklarım hiç ağrımaz kasıl ağrısı oldu ara ara. Çok hafifde geceleri mide bulantısı. Başka bişey yok daha çok yeniyse demekAmin canım inşallah. Keskin belirtilerin var mı gebelikle bağdaşlaştırdığın?
TebriklerMerhaba arkadaşlar Adetime 3 gün kala test yaptım test bu şekilde çıktı sizce nedir?
merhaba instagramda haftahaftagebelik diye bir sayfa var oraya atın bu görseli paylaşsınlar orda daha çabuk cevap alırsınız allah gönlüne göre versin inşallahKızlar selam asılamanın 12. Günü testime bakarmısınız 2. Cizgi cok silik var ama gebelik varmı sizceEki Görüntüle 2614415
Aminn Cok sağolun attım dönmelerini bekliyorumMerhaba
merhaba instagramda haftahaftagebelik diye bir sayfa var oraya atın bu görseli paylaşsınlar orda daha çabuk cevap alırsınız allah gönlüne göre versin inşallah
Haftahaftahamilelik miş yanlış yazmışım pardonAminn Cok sağolun attım dönmelerini bekliyorum☺