Saglikla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallahBenimde ilk testim böleydi 1 gün gecikmeyle ve şu an 6 aylık hamileyim
Çok teşekkür inşallah vardırEvet var yinede en iyi sonuc icin kan verin.Hayirli olsun ☺
Amin canım kan ver dicem ama hastanelere gitmekte sıkıntıSaglikla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Inşallah benimde öyle olur. Yarın da regl olmazsam tekrar test yapcam
Maske takıp kolonyal elime alıp gidecek artık bakalım inşallahAmin canım kan ver dicem ama hastanelere gitmekte sıkıntı
Amin inşallah hala içinde ya yoksa diye bi panik varKan verin acilden giriş yapıp hayırlı olsun
KorkmaAmin inşallah hala içinde ya yoksa diye bi panik var
Amin inşallah çok teşekkür ederimKorkmarabbim korktuğuna uğratmasın
Aa çok şaşırdım aynı marka testle yapsaydınSabah tekrar test yaptım ama ikinci çizgi olmadı dünki yaptığım test hala aynı şekilde duruyor
Başka bi marka test almıştım onunla yaptım çıkmadı dünkü test aynı duruyor çizgiAa çok şaşırdım aynı marka testle yapsaydın
Bikeredaha test yap yapıcak bişey yok yada kan verBaşka bi marka test almıştım onunla yaptım çıkmadı dünkü test aynı duruyor çizgi
Bugünde bekleyeceğim artık bakalımBikeredaha test yap yapıcak bişey yok yada kan ver
Canım adet günüm geldiğinde olmadım farklılık hissettim test yaptım biri aynı senin ki gibi silik çıktı, diğerini 2 saat falan sonra yaptım aynı marka test, iki tane almıştım, negatif çıktı.. bugün 7.ci günüm olmadım, kan testi verdim saat 3.5 veya 4 gibi ögrenecem, hakkımız da hayırlısı..Sabah tekrar test yaptım ama ikinci çizgi olmadı dünki yaptığım test hala aynı şekilde duruyor
Hayırlı olsun var canımSelam arkadaşlar araniza hani katıldım. Adetime birgün var ve iki saat önce test yaptım. Ikinci çizgi
çok silik bi şekilde cıktı. Sizce hamilelik var mi?
Eki Görüntüle 2606451 Eki Görüntüle 2606452 elik Eki Görüntüle 2606451 Eki Görüntüle 2606452 var mi ?
Hayırlısı olur 9nsallah hayırlı haber alırsınız. Test sunucunuzu bana da yazarsanız belki umut olur banaCanım adet günüm geldiğinde olmadım farklılık hissettim test yaptım biri aynı senin ki gibi silik çıktı, diğerini 2 saat falan sonra yaptım aynı marka test, iki tane almıştım, negatif çıktı.. bugün 7.ci günüm olmadım, kan testi verdim saat 3.5 veya 4 gibi ögrenecem, hakkımız da hayırlısı..
Teşekkür ederim inşallah vardır. Bugün yaptığım testte çıkmadı çünküHayırlı olsun var canım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?