Arkadaşlar Tecrübelerinize Ihtiyacim Var Bana Kulak Verin Lütfen...

umitvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
12
0
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar slm.
size bir sorum olacak benzer bir durum yaşayanınız vardır umarım.
benim 10 mayısta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.14 mayıs gibi evde gebelik testi yaptım negatifti.dr umu aradım söktürücü kullanayım mı diye hayır iki gün bekle olmazsan yanıma gel dedi.olmadım ve ruma gittim.karından muayene etti sanırım bu kez yakaladık bebişi dedi.ama emin olmadığı için alttan muayene etti ve bu kezde gebelik değil ama yumurtan var bugün eşinle birlikte ol(afedersiniz)dedi.ve duphaston diye bir ilaç verdi 10 gün sabah akşam kullan ve sonrasında kandan gebelik testi yaptır ara beni dedi.
şimdi garibime giden ben zaten bebek tedavisi görüyordum ve dr um daha önce benden hiç kan testi istememişti.acaba gebelikten şüpheleniyor ama bana mı söylemek istemiyor hayal kırıklığına uğramayayım diye.
bir de bu arada adetimin olması gerektiği zamandan beri göğüslerimde özellikle sol göğsümde ağrı var ve bende olmazdı daha önceleri.eşimle birlikte olduğumuz gecenin sabahı bende kanama oldu ama adet gibi değildi .dr umu aradım sanırım adet oldum kanamam var ilacı kullanmama gerek kalmadı sanırım dedim o da o olabilir sen ilaca başla o önemli değil.kanama ilerlerse ilacı bırakırız dedi.ben başladım fakat bir daha kanamam olmadı temiz şeffaf bir akıntım var.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR NE OLACAK BENİM BU HALİMMM...

cnm ben bişey anlamadım kii bi kere adet gecikince nasıl yumurtlama oluyorkii gerçi geç yumurtlamış olabilisin de ama gebe olsan doktor neden desinkii yumurta var ilişkide bulunun diye zaten kan testi yine adet gününün geçmesi gerekli yada gebeğilin başlamış olması ve yumurtlama tarihinin üzerinden bi 15 gün geçmesi gerekli dr kan testini ne zaman yaptır dediki..birde zaten adetin 4 gün geçmiş bu durumda zaten olsa dr bunu anlamalı çünkü adetin 4 gün geçmesi kesin sonuç için çok çok yeterli bende adetime 4 gün kaldı bekliyorum gecicekmi gelicekmi daha bilemiyorum dr um adetin kesin sonun için 2-3 gün geçsin dedi yani burdan biliyorum ama yinede yanıltmak istemem fikir sormak istemişin bende bildiklerimi söylüyorum....

canım ben zaten yumurtlama takibindeydim.dr uma bir önceki adetimden sonra gitmiştim yumurta vardı ve çatlamıştı.yani bir adet döneminde 2 kez olabiliyormuş.bende adet yerine yumurta yapmışım:)
dr um bu olusan yeni yumurtayı ilaçla destekleyip değerlendirmeye çalışıyor .ama kan testi isteyince ilaç bittiğinde (ilacın bitimiyle yeni yumurtanın üzerinden 10 gün geçmiş oluyor) ümitlendim işte.yani belki de adet döneminde oluşan bu yumurtayla dr a gitmeden çok yeni bir gebelik olabilir mi diyorum kendi kendime hani öyleyse dr görememiştir de bu neednle yüklenmiştir diye kurdum kendi kendime.insan sanırım kendini inanmak istediği şeye inandırıyor.

cnm seni boş yere umutlandırmak istemem ama anlattıkların bana gebelik varmış gibi geldi, çünkü bi arkadaşımda da bahsettiğin şekilde bi kanama olmuştu ve hamile olduğu anlaşıldı, umarım hamilesindir...

cnm bende 1 aylık hamileyim ve dra gitmeden önce hafif bi sancıyla 1 damla kan geldi adet oldum sanmıştım ama yinede şüphelendim ve dr kan testi yaptı hamilesin dedi ama bu bebek durmaz düşer dedi bana çünki iç kanaman var dedi şimdilik duruyor bakalım inş.düşmez bebişimsenağlama ama sen tedavi gördüğün için belki dr ümitlendirmek istememiştir hamile olabilirsin cnm ya dikkat et ve inş. allah gönlüne göre versina.s.

denizgül cidden doktorun ickanaman mi var dedi yada yalnismi anladim ben cunki benim anladigim sendeki dis gebelik belirtisi görmüs doktor ilk haftalardaki dusuklerin nedeni buymus ama ickanama olursa hayati tehlike icinde olursun ayrica bu bebek durmaz duser diye konusmasi tuhaf geldi bana hasta psikoljisi bozmak icinmi doktor olmus o adam bence sen doktorunu degis bide kan tahlilini takip et insallah dusmez sag salim alirsin kucagina bebisini
umit var insallah sende hamilesindir canim sabirli ol azcik doktorun bi takip etsin ama her kanama adet kanamasi olmadigi icin hemen adet oldum biseye gerek yok deme bi doktoruna görün

denizgül , meltem ilginize teşekkürler arkadaşlar.ama anladığım kadarıyla benimle aynı durumu paylaşan hatta benzerini dahi paylaşan arkadaşım yok hayırlısı.

denizgül sende moralini yüksek tut canım en azından hamişsin,rabbim kucağına almayıda nasıp etsin.bak 22 aydır bir kez bile o duyguyu tatmak için ne göz yaşları döktüm...

hayatım her dr dediğine inanma düşermiş onu ancak allah bilir eğer bu dünyada yiyeceği ekmeği varsa ne derse desin doktor o bebiş dünyaya gelir ama sen hareketlerinde dikkatli ol olur mu şimdiden allah kurtarsınŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…