Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. DOKTORU ilk görüşmede bir görüyorsunuz. bir de sonuç hüsran olunca YUMURTALIĞINIZ TEMBEL demek için. Sakın Haa ANATOLİA ya gitmeyin.
Canım bende Anatolıa ya gittim, doktorları ilk muayaneden sonra hiç görmedim, transferde bir emriyo oluştuğunu duyunca doktorla görüşmek transferi yaptırmamak istedim, ama beni görüştürmediler,Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. DOKTORU ilk görüşmede bir görüyorsunuz. bir de sonuç hüsran olunca YUMURTALIĞINIZ TEMBEL demek için. Sakın Haa ANATOLİA ya gitmeyinklava:
Aynen öyle Profları göremiyorsunuz. Senin tedavi nasıl gidiyor???:teytey::teytey::teytey::teytey:Geçmiş olsun öncelikle. 12-13 yumurta varken nasıl "3 adet topladık ve içleri boş çıktı" derler. "Doktoru göremiyorsunuz" demekle kastınız prof.larla mı görüşemiyorsunuz?
valla kafam çok karıştı... hiç anlam vermedim bu yorumlara... biz adanayı tercih etmeden önce ankarayı düşünmüştük ve araştırdığımzıdada anatoliyanın başarı oranın yüksek olduğunu,doktorların çok deneyimli ve merkezin çok ilgili olduğunu duymuştum...ayrıca burdan giden bir tanıtığımızda da çok övmüştü ve onlarında ilk tüp bebek denemesinde pozitifle sonuçlandı şuanda bebişleri 4 aylık maşallah...
bilemiyorum...darkinlife'ın yazdıkalrınada katılıyorum... daha yeni üye olmuş birinin üstelikte kendisi hakkında hiç bir paylaşımı olmayan birinin direk bu şekilde bir merkez hakkında yorum yapmasınada şaşırdım doğrusu...
Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. DOKTORU ilk görüşmede bir görüyorsunuz. bir de sonuç hüsran olunca YUMURTALIĞINIZ TEMBEL demek için. Sakın Haa ANATOLİA ya gitmeyin.
Allah yardımcın olsun canımarkadaşım çok çok çok saol. ben ankarada merkez arıyordum. anatolia'nın sitesine baktım baktım içime bir ürperti geldi. o kadar tavsiyeye rağmen gitmeyeceğim dedim. allah engellemiş demekki. sana da geçmiş olsun. ben bi prof a gidicem ön görüşme için. sonucu yazarım:çok üzgünüm: