Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin

aroha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
24
0
Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin.

Son düzenleme:
İnsanların umutlarıyla oynayanlar Allah'ım sen onların cezalarını ver.

aroha bende çok methini duyduğum dr. ctesi gittim yarın dan için aşılama yapmaya karar verdi biliyorum boşuna.ne takip yapıldı ne ilaç verildi boş yere eşim umutlanıyor.bende yarın eli mahkum gidicem çok adını duyduğum bi dr.du umarım sölenenler boşa çıkmaz ama ümidim yok
çok haklısın lütfen araştırın ve öle gidin ben mecburum burda olanaklar kısıtlı bu dr. güya trakyanın en iisi ama bilemiyorum

Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. DOKTORU ilk görüşmede bir görüyorsunuz. bir de sonuç hüsran olunca YUMURTALIĞINIZ TEMBEL demek için. Sakın Haa ANATOLİA ya gitmeyin.

ne tesadüf kasım ayında komşum da aynı olayı yaşadı.. Allah belalarını versin..
insanların umuduyla oynayanlara....

yumurta toplamanın ardından bende olduğu gibi 12-13 yumurta varken 3 ADET YUMURTA TOPLADIK ANCAK İÇLERİ BOŞ ÇIKTI hadi güle güle deme ihtimalleri de var. yumurtalara ne olduğu meçhul ANATOLİA da oluyor bunlar lütfen iyice araştırın

Geçmiş olsun öncelikle. 12-13 yumurta varken nasıl "3 adet topladık ve içleri boş çıktı" derler. "Doktoru göremiyorsunuz" demekle kastınız prof.larla mı görüşemiyorsunuz?

Arohacım sen antalyadasın ordada iyi merkezler var neden anatoliaya gittin çok merak ettim??

Aynı konudan açmışsın 2 kez.Yeni üyesin ve sadece anatoliaya gitmeyin mesajları yazmışsın.Profiline baktım da.Kafam karıştı açıkcası neden daha önce üye olup tecrübelerini paylaşmadın madem bu yolculuğa çıkıyorsun.
Böyle açık açık merkez adı karalamak ne derece doğru bilemiyorum??

Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. DOKTORU ilk görüşmede bir görüyorsunuz. bir de sonuç hüsran olunca YUMURTALIĞINIZ TEMBEL demek için. Sakın Haa ANATOLİA ya gitmeyin:eek:klava:
Canım bende Anatolıa ya gittim, doktorları ilk muayaneden sonra hiç görmedim, transferde bir emriyo oluştuğunu duyunca doktorla görüşmek transferi yaptırmamak istedim, ama beni görüştürmediler,
birgün hemşire odasındaydım, sürekli telefonlar yağıyordu, afyon 0, Diyarbakır 0, Mersin 0, Konya 0 Ankara 0.......tüm değerler negatif geliyordu , önce moralim bozuldu ve sordum herkesin bu ay tutmamış galiba dedim, hemşire gülümsedi bana.
Ama başka çarede yok galiba nereye gitsek bilmiyorum, buradan da kimse şu merkez iyi veya doktorlar bire bir ilgileniyor görüşüyor demiyor ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valla kafam çok karıştı... hiç anlam vermedim bu yorumlara... biz adanayı tercih etmeden önce ankarayı düşünmüştük ve araştırdığımzıdada anatoliyanın başarı oranın yüksek olduğunu,doktorların çok deneyimli ve merkezin çok ilgili olduğunu duymuştum...ayrıca burdan giden bir tanıtığımızda da çok övmüştü ve onlarında ilk tüp bebek denemesinde pozitifle sonuçlandı şuanda bebişleri 4 aylık maşallah...

bilemiyorum...darkinlife'ın yazdıkalrınada katılıyorum... daha yeni üye olmuş birinin üstelikte kendisi hakkında hiç bir paylaşımı olmayan birinin direk bu şekilde bir merkez hakkında yorum yapmasınada şaşırdım doğrusu...

Geçmiş olsun öncelikle. 12-13 yumurta varken nasıl "3 adet topladık ve içleri boş çıktı" derler. "Doktoru göremiyorsunuz" demekle kastınız prof.larla mı görüşemiyorsunuz?
Aynen öyle Profları göremiyorsunuz. Senin tedavi nasıl gidiyor???:teytey::teytey::teytey::teytey:

valla kafam çok karıştı... hiç anlam vermedim bu yorumlara... biz adanayı tercih etmeden önce ankarayı düşünmüştük ve araştırdığımzıdada anatoliyanın başarı oranın yüksek olduğunu,doktorların çok deneyimli ve merkezin çok ilgili olduğunu duymuştum...ayrıca burdan giden bir tanıtığımızda da çok övmüştü ve onlarında ilk tüp bebek denemesinde pozitifle sonuçlandı şuanda bebişleri 4 aylık maşallah...

bilemiyorum...darkinlife'ın yazdıkalrınada katılıyorum... daha yeni üye olmuş birinin üstelikte kendisi hakkında hiç bir paylaşımı olmayan birinin direk bu şekilde bir merkez hakkında yorum yapmasınada şaşırdım doğrusu...

Arohaya da hak verin lütfen, tedaviyi tamamla, tam bilgilendirilmeden , olmadı güle güle, çünkü Anatolıa da görüşme randevusu en az bir hafta sonra, tekrar giderek görüşme yapabilirsin dr ile

Arkadaşlar Tam Araştirmadan Bir Merkeze Gitmeyin. Ankaradaki Anatolia Ya Hiç Gitmeyin Gittim Ama Korkarak. çok Methini Duymuştum Ama Hüsran Yaşayanlar Da Var Di. Geçen Ay Hüsrani Bende Yaşadim. Hiçbir Açiklama Yapilmadan Paranizi Alip. Sonrada Olmadi Diyiveriyorlar. Bütün Suçu Size Atiyorlar. DOKTORU ilk görüşmede bir görüyorsunuz. bir de sonuç hüsran olunca YUMURTALIĞINIZ TEMBEL demek için. Sakın Haa ANATOLİA ya gitmeyin.

arkadaşım çok çok çok saol. ben ankarada merkez arıyordum. anatolia'nın sitesine baktım baktım içime bir ürperti geldi. o kadar tavsiyeye rağmen gitmeyeceğim dedim. allah engellemiş demekki. sana da geçmiş olsun. ben bi prof a gidicem ön görüşme için. sonucu yazarım:çok üzgünüm:

arkadaşım çok çok çok saol. ben ankarada merkez arıyordum. anatolia'nın sitesine baktım baktım içime bir ürperti geldi. o kadar tavsiyeye rağmen gitmeyeceğim dedim. allah engellemiş demekki. sana da geçmiş olsun. ben bi prof a gidicem ön görüşme için. sonucu yazarım:çok üzgünüm:
Allah yardımcın olsun canım

ben de anatolıa da mikro yaptırdım tutmadı.tutanlar da var.ben ce biraz da şans.takipleri ille de dr un yapması gerekmiyor uygulamalara mutlaka giriyorlar.benim de 1. kalite embriyolarım vardı tutmadı

deneyimlerini yazan arkadaşların fikirlerine saygı duyarak bende anatolia ile ilgili kendi yaşadıklarımı yazmak istiyorum.tüp bebek tedavisinden sonra eğer sonuç negatif çıkarsa tüm merkezlerin yaptığı öncelikli bir uygulama var.buda eşlere genetik tesler uygulanması.ben bu merkeze ilk gittiğimde daha tüp bebek tedavisine başlamadan istediler bu testi ve eşimin kromozomlarında bozukluk çıktı.eğer bu test yapılmamış olsaydı benim ilk tüp bebekte oluşan embriyolarım transfer edilecek ve doğal olarak tutmayacaktı.haliyle daha büyük bir hüzran olacaktı.eğer eşlerde genetik bir problem varsa oluşan embriyolar pgt denilen genetik bir testten geçiyorlar ve sağlıklı olan embriyolar transfer ediliyor.bizim embriyolarımız malesef sağlıklı çıkmadı,transfer iptal edildi ve biz tüp bebek için ödediğimiz paranın transfer için olan kısmını geri aldık.ayrıca şunuda söylemek istiyorum yumurta takibini kendi bulunduğum ilde yaptırdım,sadece yumurta toplana işelminde gördüm prof.u.bu işler biraz nasip kısmet işleri.herkese kucak dolusu sevgiler.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş isteyen herkese.kocaman öpücükler

X