• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri arkadaşlar şu gelinlik hakkında acil yorumlarınıza ihtiyacım var:(

apostrof

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
58
1
298
Diğer
Sizler yorum yapmışsınız lakin konu sahibi sizin yorumlarınızı hiçe sayarak konu içeriğini boşaltmış.

Son düzenleme:
:( nasıl beğendim anlamıyorum,satıcıların gazına geldim,eve gelir gelmez pişman oldum.daha provam alınmadı kaporamı geri alabilir miyim acaba:(

aynı modaevinden farklı model baksan kaporayı geri almanada gerek kalmazdı

Başka bir model baksan daha iyi olabilir bence. Kapora verdiysen başka modellerde bakabilirsin modaevinden. Hiçbirşey beğenemezsen de beğendiğin bir modeli diktirebilirsin.

:( nasıl beğendim anlamıyorum,satıcıların gazına geldim,eve gelir gelmez pişman oldum.daha provam alınmadı kaporamı geri alabilir miyim acaba:(

Sizin yaninizda biri yokmuydu? Gelinlik bakmaya gittiginde mutlaka yanina zevkine güvendigin birini al. Hele o ilk gelinligi giydiginde sirf heycandan bile insan begeniyor ve saticalarin gazinada gelirsen,.. böyle seyler oluyor maalesef.

Bence baska bir modaevinden gelinligini al. Bu modaevi bak sana neyi satmaya çalismislar. Insanin en güzel gününde ne yapmaya çalisiyorlar,.. ben olsam artik onlara güvenmezdim.

çok ilginç nasıl kimse beğenmemiş anlamadım. tam benim tarzım bayıldım valla... çok farklı bir model hiçbir yerde görmedim, ben evlenirken karşıma çıksaydı kaçırmazdım. bıktık dantelli, pembe kuşaklı frapan şeylerden. bu çok asil.

Annenni al yanına git aldığın yere ve kayınvalidenin beğenmediğini , seninde içine sinmediğini anlat.
Aynı yerden başka bir model seçersen kaporan yanmaz.
Satıcıların lafıyla gelinlik alınmaz canım.
Çok daha hoş birşey bulacağına eminim. :31:

cevaplar için teşekkür ederim.. aileler başka şehirde biz nişanlımla başka şehirdeyiz,birlikte gittik bakmaya.giderken elimde götürdüğüm modeller o kadar zarifti ki bunu nasıl beğendim anlamıyorum.insan üzerindeyken anlayamıyor,biz anlaştık diye fotoğraf çekmeme izin vermişti,fotoğrafta çok ucuz bi görüntüsü olduğunu anladım.sadece sıradan olsun istememiştim :(

gelinliğin kabarık kısmı iyi ama üstü hiç ama hiç sevmedim.hele yanlarda çıkan dantelli kısımları hiç beğenmedim.belkide gelinliği o kısımlar bozmuş.başka gelinliklere bakın derim ben.dahada güzelleri karşınıza çıkacaktır.:34:

üst tarafını hiç sevmedim,alt tarafı yine üste göre eeeh idare eder..
ama genel anlamda benim tarzım değil..
ama biliyosun ki bu tarz durumlarda en önemli şey,senin içine sinmesi..
sinmediyse zaten,hiç alma derim..

Back